daca un jucator are Chem 4 alearga mai incet? chiar daca e de unul singur pe teren? cred ca chemistry-ul face legatura intre jucatori, relationaza valentele jucatorului cu echipa nu individual...parerea mea
Dap, alearga mai incet, se apara mai prost, da pase mai proaste, suteaza mai prost s.a.m.d. Fiecare jucator din echipa trebuie sa aiba 10 chemistry individual, altfel chiar si la Basic nu-si poate folosi la maxim toate atributele. Prin urmare, in nicio echipa de UT nu trebuie sa existe linii rosii, chiar daca chemistry-ul overall al echipei este 100.
cred ca nici EA games nu stie sa explice cum sta intradevar treaba cu chemistry-ul...asa ca nu-mi mai bat capul
intr-adevar daca s-ar explica exact cu liniutzele de la basic si pt orice orice fel de aplicare de chemistry mode cum sta treaba ne-ar lumina pe toti .
ei explica : ar fi bine sa fie verzi .. si atatEA ar trebui clar sa spuna ceva exact .
ce ma deranjeaza pe mine e ca nu poti face un LM - CM sau CAM si invers , nu pot domne sa joc cu Hazard sau Silva CAM . nu pot si pace . si asa poti sa il pui dar ai maxim 6-7 chemistry .
repet : nu vreau sa fac un fundas atacant sau invers .. vreau niste chestii extrem de simple .. nu poti sa zici ca un jucator poate juca aripa si CAM iar in UT sa joace doar aripa si sa nu il poti face CAM absolut deloc .
ori imi faci toate posturile posibile ori o lasi mai usor cu chemistry-ul .
So...chip trough balls OP are back dupa ultimul patch....deci sa ne k*m pe el Fifa 2015
chimia are o foarte mica legatura cu atributele unui jucator dar nu cum credeti voi
chimia intre jucatori inseamna pozitionare si demarcare
faptul ca ai 10 chem mereu la un jucator te folosesti de un mic boost
de exemplu ai basic +1 defense,+1 shooting..... nu inseamna ca iti pune +1 la tot ce tine de defense,shooting...
Giorgio Chiellini FIFA 15 - 84 - Ultimate Team *** Stats | Futhead
chielini are 87 defense ca atribut general,pai acel +1 defense nu inseamna ca ai 88 defense ca atribut general,ci iti pune +1 la standing tackle
chielini are 1849 atribute,acel 10 chem reprezinta +6 atribute si il face de 1855 atribute
acum daca e basic ii pune +1 la standing tackle,+1 finishing.....
sau daca are finisher adica +3 shooting,+3 physical acel +3 shooting inseamna +2 finishing si +1 shot power sau curv si acel +3 physical inseamna +2 sprint speed si +1 acceleration sau agility sau reaction
majoritatea lumii in ut au chimia intre 80-100 care nu face o diferenta
iar cei care au in mod deliberat chimia sub 70 o au fiindca au jucatori de top din diferite campionate sau jucatori legendari
ut cand e vorba de online e o ciudatenie
majoritatea if silver sunt varza comparati cu multi jucatori gold dar totusi o echipa intreaga de if silver pot bate o super echipa gold
o echipa de 72-74 ovr inseamna echipa de 3.5 stele in seasons mode,hai 4.0 stele ca sunt in formi
cu greu bati in seasons mode o echipa de 5.0 stele cu una care e de abia 4.0 stele.poate in div 10-6 o fi usor dar pe masura ce urci incepi sa nu mai faci fata
in schimb in ut mode urci pana in div1 cu o echipa de if silver fiindca acolo intervine handicapul prea des
Chestia cu liniile si chemistry 10 sunt mai mult de factor psihologic. Poti sa ai chemistry 100 la echipa si 9, respectiv, 10 pe fiecare jucator, cu destule linii rosii si sa iti joace echipa bine. Tine de tine. Poti sa ai zile bune si zile proaste. Asa e jocul asta. Uneori iti iese tot, alteori nimic. That's momentum right there. Daca ar fi invers, echipe hibrid nu are merge deloc.
Asta este intr-adevar ceva stupid gandit de cei de la EA care ar avea nevoie de o revizie. Inteleg sa nu se ajunga la extreme, dar sa nu poti sa schimbi pozitii din aceleasi compartimente (aparare-mijloc-atac), este oarecum hilar. Spre exemplu, Ribery si Robben sa faca schimb de benzi. Se poate cu swap wings in timpul meciului, dar evident, chemistry-ul este afectat. Sau Draxler sa fie CAM, CF. La pace-ul pe care il are, este absolut useless intr-un joc in care lumea are scotch pus pe RT.
Evident, cred ca intervine si lacomia lor sa vanda Fifa Points, ca lumea sa spere la un IF cu position change, vezi cazuri de genul Aubameyang.
eu in italia il foloseam pe Evra si un jucator italian din rusia parca la LB .. l-am avut si pe Radu .. un pic prea incet mi s-a parut![]()
Ce ziceti ne mobilizam si noi astia de pe PS4 sa organizam un Turneu/Cupa/Camapionat.. ceva ? Acum ca iarna se aseaza cu pasi repezi eu zic ca toti avem mai mult timp la dispozitie, se ofera cineva sa organizeze, de preferat un Moderator ?
Iar regulile sa fie stabilite de comun acord de catre toti participantii.
Ce spuneti ?
Bookmarks