Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 153 of 386 FirstFirst ... 53 103 143 151 152 153 154 155 163 203 253 ... LastLast
Results 3,041 to 3,060 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #3041 SP
    Member Sopi's Avatar

2. #3042 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    daca un jucator are Chem 4 alearga mai incet? chiar daca e de unul singur pe teren? cred ca chemistry-ul face legatura intre jucatori, relationaza valentele jucatorului cu echipa nu individual...parerea mea

3. #3043 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    E vreun user cu raffaelraffy..ceva de genul si echipa STEAUA?

4. #3044 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    daca un jucator are Chem 4 alearga mai incet? chiar daca e de unul singur pe teren? cred ca chemistry-ul face legatura intre jucatori, relationaza valentele jucatorului cu echipa nu individual...parerea mea

Dap, alearga mai incet, se apara mai prost, da pase mai proaste, suteaza mai prost s.a.m.d. Fiecare jucator din echipa trebuie sa aiba 10 chemistry individual, altfel chiar si la Basic nu-si poate folosi la maxim toate atributele. Prin urmare, in nicio echipa de UT nu trebuie sa existe linii rosii, chiar daca chemistry-ul overall al echipei este 100.

5. #3045 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    cred ca nici EA games nu stie sa explice cum sta intradevar treaba cu chemistry-ul...asa ca nu-mi mai bat capul

6. #3046 SP
    Junior Member cRsRO's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    cred ca nici EA games nu stie sa explice cum sta intradevar treaba cu chemistry-ul...asa ca nu-mi mai bat capul

)))
    1-0

7. #3047 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    intr-adevar daca s-ar explica exact cu liniutzele de la basic si pt orice orice fel de aplicare de chemistry mode cum sta treaba ne-ar lumina pe toti .

ei explica : ar fi bine sa fie verzi .. si atat EA ar trebui clar sa spuna ceva exact .

ce ma deranjeaza pe mine e ca nu poti face un LM - CM sau CAM si invers , nu pot domne sa joc cu Hazard sau Silva CAM . nu pot si pace . si asa poti sa il pui dar ai maxim 6-7 chemistry .
    repet : nu vreau sa fac un fundas atacant sau invers .. vreau niste chestii extrem de simple .. nu poti sa zici ca un jucator poate juca aripa si CAM iar in UT sa joace doar aripa si sa nu il poti face CAM absolut deloc .

ori imi faci toate posturile posibile ori o lasi mai usor cu chemistry-ul .

8. #3048 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Ai dreptate aici... un ST poti sa.l faci pana la CDM...

9. #3049 SP
    Member jnku's Avatar
    sau macar din CB in RB sau LB

10. #3050 SP
    So...chip trough balls OP are back dupa ultimul patch....deci sa ne k*m pe el Fifa 2015

11. #3051 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Dap, alearga mai incet, se apara mai prost, da pase mai proaste, suteaza mai prost s.a.m.d. Fiecare jucator din echipa trebuie sa aiba 10 chemistry individual, altfel chiar si la Basic nu-si poate folosi la maxim toate atributele. Prin urmare, in nicio echipa de UT nu trebuie sa existe linii rosii, chiar daca chemistry-ul overall al echipei este 100.
    chimia are o foarte mica legatura cu atributele unui jucator dar nu cum credeti voi
    chimia intre jucatori inseamna pozitionare si demarcare
    faptul ca ai 10 chem mereu la un jucator te folosesti de un mic boost
    de exemplu ai basic +1 defense,+1 shooting..... nu inseamna ca iti pune +1 la tot ce tine de defense,shooting...
    Giorgio Chiellini FIFA 15 - 84 - Ultimate Team *** Stats | Futhead
    chielini are 87 defense ca atribut general,pai acel +1 defense nu inseamna ca ai 88 defense ca atribut general,ci iti pune +1 la standing tackle
    chielini are 1849 atribute,acel 10 chem reprezinta +6 atribute si il face de 1855 atribute
    acum daca e basic ii pune +1 la standing tackle,+1 finishing.....
    sau daca are finisher adica +3 shooting,+3 physical acel +3 shooting inseamna +2 finishing si +1 shot power sau curv si acel +3 physical inseamna +2 sprint speed si +1 acceleration sau agility sau reaction

majoritatea lumii in ut au chimia intre 80-100 care nu face o diferenta
    iar cei care au in mod deliberat chimia sub 70 o au fiindca au jucatori de top din diferite campionate sau jucatori legendari

ut cand e vorba de online e o ciudatenie
    majoritatea if silver sunt varza comparati cu multi jucatori gold dar totusi o echipa intreaga de if silver pot bate o super echipa gold
    o echipa de 72-74 ovr inseamna echipa de 3.5 stele in seasons mode,hai 4.0 stele ca sunt in formi
    cu greu bati in seasons mode o echipa de 5.0 stele cu una care e de abia 4.0 stele.poate in div 10-6 o fi usor dar pe masura ce urci incepi sa nu mai faci fata
    in schimb in ut mode urci pana in div1 cu o echipa de if silver fiindca acolo intervine handicapul prea des

12. #3052 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Chestia cu liniile si chemistry 10 sunt mai mult de factor psihologic. Poti sa ai chemistry 100 la echipa si 9, respectiv, 10 pe fiecare jucator, cu destule linii rosii si sa iti joace echipa bine. Tine de tine. Poti sa ai zile bune si zile proaste. Asa e jocul asta. Uneori iti iese tot, alteori nimic. That's momentum right there. Daca ar fi invers, echipe hibrid nu are merge deloc.

Quote Originally Posted by Cgx View Post
    intr-adevar daca s-ar explica exact cu liniutzele de la basic si pt orice orice fel de aplicare de chemistry mode cum sta treaba ne-ar lumina pe toti .

ei explica : ar fi bine sa fie verzi .. si atat EA ar trebui clar sa spuna ceva exact .

ce ma deranjeaza pe mine e ca nu poti face un LM - CM sau CAM si invers , nu pot domne sa joc cu Hazard sau Silva CAM . nu pot si pace . si asa poti sa il pui dar ai maxim 6-7 chemistry .
    repet : nu vreau sa fac un fundas atacant sau invers .. vreau niste chestii extrem de simple .. nu poti sa zici ca un jucator poate juca aripa si CAM iar in UT sa joace doar aripa si sa nu il poti face CAM absolut deloc .

ori imi faci toate posturile posibile ori o lasi mai usor cu chemistry-ul .

Asta este intr-adevar ceva stupid gandit de cei de la EA care ar avea nevoie de o revizie. Inteleg sa nu se ajunga la extreme, dar sa nu poti sa schimbi pozitii din aceleasi compartimente (aparare-mijloc-atac), este oarecum hilar. Spre exemplu, Ribery si Robben sa faca schimb de benzi. Se poate cu swap wings in timpul meciului, dar evident, chemistry-ul este afectat. Sau Draxler sa fie CAM, CF. La pace-ul pe care il are, este absolut useless intr-un joc in care lumea are scotch pus pe RT.

Evident, cred ca intervine si lacomia lor sa vanda Fifa Points, ca lumea sa spere la un IF cu position change, vezi cazuri de genul Aubameyang.

13. #3053 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    Chestia cu liniile si chemistry 10 sunt mai mult de factor psihologic. Poti sa ai chemistry 100 la echipa si 9, respectiv, 10 pe fiecare jucator, cu destule linii rosii si sa iti joace echipa bine. Tine de tine. Poti sa ai zile bune si zile proaste. Asa e jocul asta. Uneori iti iese tot, alteori nimic. That's momentum right there. Daca ar fi invers, echipe hibrid nu are merge deloc.

Nu intram in chestii de scripting. Poate ca din poza va dati seama despre ce este vorba. Cum vi se pare LB-ul?
    Attached Images Attached Images chem-100.jpg

14. #3054 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    Nu intram in chestii de scripting. Poate ca din poza va dati seama despre ce este vorba. Cum vi se pare LB-ul?
    Radu Stefan Singurul LB ok din serie A.

15. #3055 SP
    Member Melo's Avatar
    Quote Originally Posted by dieselro View Post
    Radu Stefan Singurul LB ok din serie A.
    Holebas, Zuniga, Armero, Evra sunt peste Radu Stefan. Doar pe Armero nu l-am incercat dintre ei, dar nu difera mult de Zuniga.

16. #3056 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Apropo,ați văzut cat costă Armero? penibil

17. #3057 SP
    Member jnku's Avatar
    Dupa ce apare TOTY o sa fie pont toti jucatorii astia silver.

18. #3058 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    eu in italia il foloseam pe Evra si un jucator italian din rusia parca la LB .. l-am avut si pe Radu .. un pic prea incet mi s-a parut

19. #3059 SP
    criscito.. Si eu l-am folosit. Se misca binisor

20. #3060 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Ce ziceti ne mobilizam si noi astia de pe PS4 sa organizam un Turneu/Cupa/Camapionat.. ceva ? Acum ca iarna se aseaza cu pasi repezi eu zic ca toti avem mai mult timp la dispozitie, se ofera cineva sa organizeze, de preferat un Moderator ?

Iar regulile sa fie stabilite de comun acord de catre toti participantii.

Ce spuneti ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.