Cu Son si Adrian Ramos in echipa eu nu prea m-as lauda. Sunt printre cei mai infecti paceri si mega OP in versiunea asta a jocului.
Cu Son si Adrian Ramos in echipa eu nu prea m-as lauda. Sunt printre cei mai infecti paceri si mega OP in versiunea asta a jocului.
Un CM/CAM sau orice alt post cu H/H workrates este destul de imprevizibil, poate disparea minute bune din meci, oboseste repede, etc.
Te pripesti, se foloseste " fara firicel'' dar asta pt a ajuta la animatii, e greu sa scribuiesti un cod pt animatii daca nu ai si ajutorul tehnologiei moderne, de potrivit fazele in joc se face tot dupa un algoritm care se declanseaza in functie de ce apesi tu sau exista( ca situatie) in acel moment, SCRIPT!!!! Intelegi sau te faci ca nu intelegi? bafta.
e f simplu in tutoriale..dar nu iese daca nu exersezi, eu sincer nu am timp sa exersez si joc din ce stiu...
Tot primesc eroarea asta cand incerc sa dau re-list la transfer list . Doar la 30 de item-uri se dau re-list , restul nu merg .
La voi cum e , merge ?
am dat peste unu I0nut88..ceva de genul..Doamne ce tzaran!...era ***** la cur, conducea si juca numai cu pase inapoi...mi-e rusine ca un taran roman detine o consola xbox one
e picat EAservers cred . sau PSN ul tot am impresia ..
versiunea asta de soft 2.0 mi-a mancat efectiv ziua azi .. se deconecteaza si reconecteaza intruna ..
jumbo sucks
---------- Post added 28-10-2014 at 21:49 ----------
mai pateste cineva ca mine, sa i se puna scorurile doar din doua in doua meciuri?
si gata - PSN-ul a bagat undergoing mentenance)
deci mi-a mancat ziua de azi soft ul 2.0 , meciuri nepunctate , ore intre de market inchis , zeci de reconectari si ... final countdown ..
mentenancecand ceva nu merge il bag in mentenanta
Mie nu mi-a dat coins la final si nici nu mi-a inregistrat rezultatul. Nu am jucat astazi decat meciul acesta. Nu am chef sa pierd contracte degeaba.
pe ce platforme?
---------- Post added 29-10-2014 at 08:31 ----------
sincer, ti-as sugera sa folosesti alt atacant in locul lui Mandzukic, poti merge pe dos santos, in formula asta..nu te ajuta cu nimic un atacant precum croatul... Sau poti juca cu Cerci ST si cu Dos Santos CAM. Intre Rusia si Turcia...Tot ce pot spune e ca Doumbia e mult peste Emenike. La voleuri e incredibil, are 4* si skill si WF, viteza sare bine la cap, dribling...e fenomenal... Tosic se cam pierde cand da de un fundas puternic, insa e destul de rapid si tehnic.
deci e pb generala... astia de la suport ma luau ca sunt pb cu sincronizarea la xbox-ul meu, ca se pierd pachete..niste idioti..ma puneau sa restartez routerul![]()
Bookmarks