Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 103 of 386 FirstFirst ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 153 203 ... LastLast
Results 2,041 to 2,060 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2041 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Cu Son si Adrian Ramos in echipa eu nu prea m-as lauda. Sunt printre cei mai infecti paceri si mega OP in versiunea asta a jocului.

2. #2042 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Un CM/CAM sau orice alt post cu H/H workrates este destul de imprevizibil, poate disparea minute bune din meci, oboseste repede, etc.

3. #2043 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Totusi, in ziua de azi se foloseste wireless-ul:
    Te pripesti, se foloseste " fara firicel'' dar asta pt a ajuta la animatii, e greu sa scribuiesti un cod pt animatii daca nu ai si ajutorul tehnologiei moderne, de potrivit fazele in joc se face tot dupa un algoritm care se declanseaza in functie de ce apesi tu sau exista( ca situatie) in acel moment, SCRIPT!!!! Intelegi sau te faci ca nu intelegi? bafta.

4. #2044 SP
    Member larry92's Avatar
    Uitati-va e interesant !

5. #2045 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    e f simplu in tutoriale..dar nu iese daca nu exersezi, eu sincer nu am timp sa exersez si joc din ce stiu...

6. #2046 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Tot primesc eroarea asta cand incerc sa dau re-list la transfer list . Doar la 30 de item-uri se dau re-list , restul nu merg .

La voi cum e , merge ?
    Attached Images Attached Images reedit-ut.png

7. #2047 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Tot primesc eroarea asta cand incerc sa dau re-list la transfer list . Doar la 30 de item-uri se dau re-list , restul nu merg .

La voi cum e , merge ?
    cred ca la toti e eroarea asta

8. #2048 SP
    am dat peste unu I0nut88..ceva de genul..Doamne ce tzaran!...era ***** la cur, conducea si juca numai cu pase inapoi...mi-e rusine ca un taran roman detine o consola xbox one

9. #2049 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    e picat EAservers cred . sau PSN ul tot am impresia ..

versiunea asta de soft 2.0 mi-a mancat efectiv ziua azi .. se deconecteaza si reconecteaza intruna ..

10. #2050 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    PSN-ul
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1414524402508.jpg

11. #2051 SP
    Member larry92's Avatar
    ati deschis Jumbo ? Mie mi-a picat Palacio(duplicate) si Moutinho 83 CM ...

12. #2052 SP
    jumbo sucks

---------- Post added 28-10-2014 at 21:49 ----------

mai pateste cineva ca mine, sa i se puna scorurile doar din doua in doua meciuri?

13. #2053 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    si gata - PSN-ul a bagat undergoing mentenance )

deci mi-a mancat ziua de azi soft ul 2.0 , meciuri nepunctate , ore intre de market inchis , zeci de reconectari si ... final countdown ..

mentenance cand ceva nu merge il bag in mentenanta

14. #2054 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Mie nu mi-a dat coins la final si nici nu mi-a inregistrat rezultatul. Nu am jucat astazi decat meciul acesta. Nu am chef sa pierd contracte degeaba.

15. #2055 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    gourcuff IF la jumbo, pacat ca e ieftin

16. #2056 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Eu inca nu pot urca nimic pe youtube, cred ca in cateva zile o sa functioneze .
    Am si eu nevoie de o parere despre echipa asta din Spania ?!
    Si dintre asta si asta ce echipa sa aleg ? In Turcia si Rusia nu prea sunt fundasi valorosi, in rest sunt campionate ok din punctul meu de vedere.

17. #2057 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Mie nu mi-a dat coins la final si nici nu mi-a inregistrat rezultatul. Nu am jucat astazi decat meciul acesta. Nu am chef sa pierd contracte degeaba.
    Si eu am patit la fel aseara. Am pierdut un meci, s-a pus, urmatorul l-am castigat, nu s-a pus, nici nu am luat coins pe el, dar am doi accidentati

18. #2058 SP
    pe ce platforme?

---------- Post added 29-10-2014 at 08:31 ----------

Quote Originally Posted by M4nU370 View Post
    Eu inca nu pot urca nimic pe youtube, cred ca in cateva zile o sa functioneze .
    Am si eu nevoie de o parere despre echipa asta din Spania ?!
    Si dintre asta si asta ce echipa sa aleg ? In Turcia si Rusia nu prea sunt fundasi valorosi, in rest sunt campionate ok din punctul meu de vedere.
    sincer, ti-as sugera sa folosesti alt atacant in locul lui Mandzukic, poti merge pe dos santos, in formula asta..nu te ajuta cu nimic un atacant precum croatul... Sau poti juca cu Cerci ST si cu Dos Santos CAM. Intre Rusia si Turcia...Tot ce pot spune e ca Doumbia e mult peste Emenike. La voleuri e incredibil, are 4* si skill si WF, viteza sare bine la cap, dribling...e fenomenal... Tosic se cam pierde cand da de un fundas puternic, insa e destul de rapid si tehnic.

19. #2059 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    La mine pe X1

20. #2060 SP
    deci e pb generala... astia de la suport ma luau ca sunt pb cu sincronizarea la xbox-ul meu, ca se pierd pachete..niste idioti..ma puneau sa restartez routerul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 103 of 386 FirstFirst ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 153 203 ... LastLast