Tocmai ce a aparut un Neymarintr-un gift pack (untradable) ! Nu prea joc F.U.T. dar o sa-l incerc putin..
Tocmai ce a aparut un Neymarintr-un gift pack (untradable) ! Nu prea joc F.U.T. dar o sa-l incerc putin..
Tu cum vrei sa te joci daca nu merge PSN ul ? de curiozitate
Pt cei care au jucat F.U.T anul trecut , cum se face upgradeul in ianuarie ? sa zicem ca Tevez isi schimba cardul gold de la 85 rating la mai putin sau mai mult sau cum ?
de asemenea - daca un jucator se transfera - apar cardurile direct cu noua echipa ? din alt campionat ?
Astia de la Sony isi demonsteaza inca o data incompententa, o mana de hackeri isi bat joc de o companie intrega si presimt ca o sa dureze mai mult de 2 zile![]()
Nu se fac downgrade-uri, doar upgrade-uri. Vor fi scoase "pe piata" carduri noi cu noile atribute. Vor merge in paralel cu cele vechi. La fel si la transferuri, carduri noi, cu noua echipa, pe langa cele vechi.
Stie cineva cand da alea 2200 points MC?
---------- Post added 27-12-2014 at 01:54 ----------
Voua va merge bn fifa 15 cei cu x1![]()
Doar la jucatorii IF poti castiga bani cand se fac upgrade . Eu , de exemplu anul trecut l-am avut pe Suarez IF de 87 iar cand s-a facut upgrade la jucatori (inclusiv Suarez) s-a transformat cardul in 89 . L-am cumparat cu 400k cand era de 87 iar dupa upgrade (89) l-am vandut cu 760k .![]()
Cei care aveti FIFA 14 PS4 si aveti si o consola de PS3, puteti cumpara FIFA 15 PS3 Deluxe Edition (2200 fifa points bonus) de pe store la 130 lei si va puteti transfera tot continutul UT pe PS3 si va puteti juca, daca am inteles eu bine ca FIFA 15 PS3 merge jucat online.
https://store.sonyentertainmentnetwo...FA15DELUXE0000
---------- Post added 27-12-2014 at 10:14 ----------
Acum merge PSN pe PS4.
Pai Cristi , deci ne vindem echipele inainte de Upgrade ? ne luam doar IF-uri si asteptam upgradeul ca sa ne facem noi echipe ?
Treaba e dubioasa deci![]()
Cam in ce perioada e upgradeul ?
e o mizerie oricum ce se intampla cu PSN -ul , stam ca prostii de 2 zile si ne uitam la PS4 ? nu ar trebui sa ai servere auxiliare de rezerva sa le introduci doar la cote de avararie cum e in cazul asta , dupa atac ?
Pai si cu ce echipa mai joci?Eu am tot tras pachetele, e drept, nu multe, din banii castigati din titluri/promovari + meciurile necesare. Pana acum nu am avut noroc. Mai bine mi-a mers la packurile de Craciun, untradeable, unde mi-a picat Cech.
deci ori vand toata echipa si stau , ori iau IF si stau ca sa intelegca la IF macar o sa castig ca sunt singurii care mi se modifica automat .
am si eu multi jucatori decenti cazuti la packetele untradable .. o sa joc cu ei ...
DOAR sa mearga PSN ul ca lesin aici . vreo stire cineva ceva cand o sa mearga iar PSNul ?
Bookmarks