Daca sunt de la aceeași echipa , da .![]()
bdevil mie mi-a cazut sorsa' ... macar imi fac treaba))))))
Am tras de 100k pack-uri si muci![]()
eu astept cele de 50k la atacanti, macar sa nu zic ca n-am incercat..chiar daca cel mai mare rating o sa fie probabil 82...am observat ca in cele de 7.5k au picat jucatori mai buni, dar regular, decat in cele de 15k si 25k
![]()
Fara nicio exagerare, mie mi-au picat numai jucatori gold non-rare..iar cadurile de RARE au fost contracte, fitness..positionig...balarii...
Am tras si eu 4 pack.uri numai petarde...2 de7,5k ...1 de 15k...1 de 25k vrajeala cu pachetele astea mai bn imi strang bani si imi cumpar jucatori
superb, trebuie trimis pt Goals of The week
---------- Post added 15-01-2015 at 11:13 ----------
FIFA 15 - Goals of the Week - EA SPORTS
ma,io ma joc fifa de pe contu de RO dar nu stiu cum se face ca dau numai de polaci si rusi, nu ar trebui sa fie romani ?
merg pe mana lui sif isco
o fi el acum intre 85-90k dar cand se va duce toty va creste pretul lui la peste 110k...sper sa am dreptate
ai coins de mai multi? am observat ca si lui Lichsteiner i-a scazut mult pretul
---------- Post added 15-01-2015 at 13:44 ----------
adi, daca te blestem sa-ti pice si anul asta TOTY Ronaldo, imi cumperi si mie un Ronaldo regular?![]()
compar sif isco cu alti mijlocasi if care sunt pe la acelasi pace si overall si are sanse sa ajunga pe la 120-130k
am cumparat 2 cu 85k si 86k si poate urmeaza si al 3 lea dar cam greu ca am doar 50k
Bookmarks