Eu am vreo 675k disponibili. Imi trebeiesc: Kun, Hazard, Sanchez, Luis Filipe si Pogba. Sper sa imi ajunga macar pentru 4 dintre ei![]()
Eu am vreo 675k disponibili. Imi trebeiesc: Kun, Hazard, Sanchez, Luis Filipe si Pogba. Sper sa imi ajunga macar pentru 4 dintre ei![]()
cand spun ca sunt available in packs, inseamna ca daca ai coins sau fifa credits din alea poti accesa un pack cu jucatori din TOTY sau TOTW??? ori sunt packuri speciale in care iti pot pica, printre alti jucatori, si cei din TOTY ori TOTW? Ca as investi niste bani in cumpararea de fifa credits pentru vreo 2-3 jucatori mai de Doamne ajuta! P.S.: multumesc de sfaturi. Apropo @micul_ astazi l-am cumparat pe marco verrati cu 400, achizitie foarte buna avand in vedere ca am vazut preturi de 2k sau 1800 pe el. Nu radeti de mine, ca sunt la inceput, asa ca un player cu 80 e mana cereasca![]()
Ce parere aveti de echipele astea BBVACRS FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead , BundesCRS FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead ?
Nu stiu eu nu iti recomand sa bagi bani. E doar un joc si ce farmec mai are sa joci cu jucatori cumparati de fapt cu bani. Mie imi place mai mult sa ma strofoc eu. Palacio e un atacant bestial, nu mai stiu cat e acum, dar e foarte ieftin oricum si crede-ma e o bestie.
---------- Post added 12-01-2015 at 01:16 ----------
Parca cea din Bundesliga imi place mai mult. Desi Lahm nu imi place, as merge acolo ori pe Gundogan ori pe Mykhtaryan.
Da , se potrivește mai bine Gundogan il locul lui Lahm .
Nu stiu ce echipa sa fac , parca arata mai bine echipa din Spania .![]()
Da, mie imi plac amandoua. Depinde de gusturi, Robben e un monstru, Reus la fel. In Spania parca e mijlocul mai bun.
Cristi la aia de Spania ma bate gandul si pe mine .. cam tot ce e acolo - mai putin Suarez si Bale care mi se par mie personal cam nereusiti in fifa 15 oricum - sunt ft putin agili cu mingea la picior , asa ca tot echipa aia o astept si eu doar ca am alte doua variante mai agile si mai ieftine un pic pt cei doi
cand am vazut in titlu crs..am crezut ca e vorba de cr7 in echipa..era sa lesindupa aceea m-am prins ca vine de la cristian. Eu la echipa de Bundesliga as incerca un Lewa CAM si un Ramos ST...si iti spun si de ce... Ramos are viteza in plus, si sare incredibil la cap. Lewa pe de alta parte, are atuul finishing-ului, insa este mai lent, iar in sistemul tau iti trebuie un atacant si cu viteza si cu joc de cap. Lewa are si 74 passing, ceea ce e ok pt un atacant jucat CAM. In plus, CAM-ul din acest sistem intra des in careu, si loveste minge cu capul sau finalizeaza cu suturi de la distanta sau din careu, sa nu mai vorbim de cornere..in momentul in care il folosesti pe lahm sau robben sa bati loviturile, nu mai ai jucatori foarte scunzi in careu..
Salut , daca incerc sa cumpar coins de pe net poate sa-mi inchida contul ? Siturile gen gofifacions, pot cumpara ? Si cat de sigura este tranzactia.
Pot face doua conturi pe ro cu unul sa cumpar coins apoi sa cumpar un jucator de pe celalalt cont?
Multumesc.
Nu știu, nu am încercat dar cred ca te riști aiurea. Poate sunt colegi care au cumpărat și îți dau un sfat.
eu am cumparat anul trecut doar de pe gofifacoins, pt ca erau cei mai ieftini...si au si raspuns imediat, cu o singura exceptie, cand a durat cam 3 ore pana au facut livrarea.
si da, te vor bana daca tranzactionezi sume mari...sau si daca pur si simplu ai ghinion sa iti observe tranzactia![]()
nu iti cumpara sume mari, gen cateva milioane, te baneaza la 3 abateri cei de de la EA - FIFA 15: Showing Cheaters the Red Card. eu mi-am mai luat de pe ufifa, au fost ok pana acum.
Cheaters...
De la Bayern decat Neuer si Robben au plecat catre Zurich. Sa nu fie Lahm , Boateng sau Schweinsteiger in World Xl?
Eu am cumparat de 2 ori... O data 200k si inca o data 100k... Nu mi s-a intamplat nimic dar banuiesc ca am luat sume mici si n-a sarit in ochi...
Bookmarks