Doare rau adevarul![]()
Pe mine nu ma doare nimic, poate pe tine te doare ceva. Mai bine ocupa-te de market crash-uri si market up-uri, ia-l pe Aguero/Hazard/etc. cu X coins si vinde-l cu X + jdemii de coins.
Tu esti cel caruia i-a inchis EA contul de UT pentru smecherii cu coins-urile?
Teoretic se poate și înaintate de cele zece meciuri.
punctul ce îl primești după cele zece meciuri e pt loyality.
Jucătorilor cumpărați se activează după 10 meciuri., celor din packuri, automat.
Deci teoretic dacă toți jucători din squad îi ai din packuri atunci nu ai nevoie de 10 meciuri
Ia uitati oameni buni ce sustinea nea Cristian2191. Ca poti sa ai 10 chem individual la toti jucatorii numai daca sunt de la aceeasi echipa.
---------- Post added 24-01-2015 at 21:08 ----------
Inainte de cele 10 meciuri se poate doar intr-un singur caz: toate liniile sa fie verzi sau cum ai zis tu cu pack-urile.
Cred ca am un bug in seasons, de cand am jocul. In main menu la seasons imi apare palmaresul ( cum se vede si in poza ) , dar daca dau la leaderboard sa compar cu prietenii imi apare ca si cum nu as fi jucat nici un meci. Mai are cineva problema asta?
a prins cryze seven un ronaldo toty si nu imi da 50k
sincer eu daca as prinde un toty ronaldo l-as vinde,mi-as lua nif ronaldo,,messi,bale....la liga 22 de jucatori si restul de coins as da la amarati
Sa va spun ce am patit asearaAm prins in Divizia 2 pe unul, avea numele NYNO FC, avea o echipa slabuta cu Adrian Ramos in atac si cu inca un Columbian. S-a terminat meciul 6-1 pentru el. Toate suturile lui pe poarte au fost goluri. Deci eu am ramas socat, nici acum nu imi vine sa cred. Nu am luat de cand ma joc eu acest joc 6 goluri. Si nu pot sa spun ca sunt foarte slab, din toti cei care m-au bagat la prieteni de pe CG m-a batut doar 1 singur baiat. Deci de cand ma joc FIFA 15 nu am putut sa zic " da frate, uite asta stie cu adevarat fifa chiar e PRO " Dar dupa meciul de aseara am putut sa spun asta
![]()
@: Trecand peste astaMi-am vandut echipa din Bundesliga, nu m-am putut abtine ii cumparasem cu extrem de putin si i-am vandut cu de 3 ori pretul lor
. As vrea sa imi fac alta echipa pe care o aveam in plan de mult timp, super OP
Stie cineva cand o sa mai scada preturile ?
Tocmai am jucat cu unul in div 2.. M-a rupt..ca joc ma refer...stia omul...italian, insa facea ce vroia el pe teren..stia sa tina de minge..dadea pasa doar cand trebuia..ziceai ca imi ghiceste gandurile..juca atat de relax..fara skill moves etc, folosea, dar rar...insa cum manevra jucatorii..pff..juca cu Cuadrado RB su cu alexis RM...a dat cred ca vreo 6 bare.. Am scapat doar cu 3-2...insa m-a uimit si umilit in acelasi timp.. Best ever...
Bookmarks