of course![]()
Unde ai gasit-o ?
LM LW LR pot fi doar de banda , nu pot fi nici macar CM .. o mare mizerie a jocului .. sa nu poti sa joci cu Hazard sau SILVA CM sau CAM de ex .
lasa IF-urile .. ca dai la bani pt un post de 10 ori mai scump .. la Silva e de la 7000 la 300.000 diferenta nu ? .. la fel cu Sancez CAM ..
Cristi hai sa iti arat echipa mea de BBVA .
Redboy , sincer e aproape cat Aguero Uche .. are si 89 la Beast mode .. e fenomenal Uche si nu exagerez , Dos Santos e bun dar greoi , un excelent control la balon si tehnic .. Uche e pace si sut si dribiling in viteza fenomenal in FIFA 15.
e zi si tu daca sa il iau pe Griezmann IF 84 in locul lui Aguero - care e prima mea rezerva :
https://www.easports.com/fifa/ultima...tO3EdnLK7U:ps3
am luat 3 lacazette IF de 81 cand costa 138k,acum e vreo 750k,sa ii pastrez sa ii dau cand o sa ii faca update?ca ma gandesc ca o sa coste mai mult de 750k
Ma laud si eu cu doua goluri pe care le-am marcat in F U T, la turneele de bronz online, ca erau premii super misto.Ambele goluri sunt marcate cu echipa mea din Liga Adelante de spanioli. Primul Cristian, fundas lateral, al doilea Oscar Plano atacant.
Daca te referi la Chemestry style eu la portari folosesc CAT iar la jucatori depinde de ei...
Am urcat si eu pe youtube cateva goluri inscrise de mine. Nu sunt cine stie ce, unul dinte goluri e chiar ciudat (cel de la min. 2:22). Am sutat aproape de la jumatatea terenului cu Rodrigo (BBVA), mingea a lovit bara transversala, a picat pe linia portii, dar nu a trecut cu toata circumferinta
.
Cel mai frumos mi se pare al lui Welbeck, imi place modul cum loveste mingea, cu un exterior spre siret, ceva de genul.
O stupizenie pe care EA nici pana acum nu a rezolvat-o.. Tin minte ca de cand a aparut jocul a fost bugul acesta..
Tusierul semnalizeaza off-side dar centralul nu ia in seama si acorda golul. Gol dat de mine.
Si ce mai reuseste Lavezzi
[QUOTE=gvingi76;1212766]Tusierul semnalizeaza off-side dar centralul nu ia in seama si acorda golul. Gol dat de mine.
Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator, numai ca imi aduc aminte ca a aparut simbolu cu arbitru in coltul ecranului, asa ca fusese fault si centralu lasase legea avantajlui, si nu offside.
Bookmarks