Salut
Ce parere aveti de echipa asta?.Idei de schimbari?
https://www.easports.com/fifa/ultima...qbwghnLLep:ps3
De Aguero sau Hazard nu am bani deocamdata
Nu prea ai ce sa schimbi, poate pe Filipe Luis in locul lui Clichy si pe Vertonghen in locul lui Onuoha, dar asta depinde de preferinte..
Sau daca mai ai coins poti sa il iei pe Alexis in locul lui Willian.![]()
sal. Un site de unde pot cumpara coins direct de pe Telefonul Mobil site cineva ? Multumesc.
avusai astazi un meci in online cup. si dupa ce am fost condus de vrei trei ori in meci, am reusit sa intorc rezultatul in min 80 si sa fac 4-3. Problema e ca in loc sa trag de timp cum am vazut ca mai fac unii, eu am iesit la joc si astfel am pierdut cu 5-4. Sunt prostul pamantului.
O intrebare - am vazut ca unii jucatori apar mult mai intens colorati si au cate-o sageata in dreptul statsurilor, statsuri care sunt net superioare jucatorului colorat normal. Care e faza???
"Our servers are temporarily down while we work on making things better."astia de la EA vor sa construiasca o lume mai buna pentru toata lumea
p.s.: prima poza e echipa mea. accept orice fel de sugestie cum o pot imbunatati. personal ma gandeam la un fundas stanga din serie a, un mijlocas care sa ii ia locul lui verrati - strang bani pt pogba, si un alt varf care sa ii ia locul lui sneijder, sper sa am bani de tevez. in finala de care va spuneam am jucat cu palacio in locul lui sneijder si doumbia in fata. a dat doumbia 4 goluri
Bookmarks