Damn, am deschis toate packurile de 25k si nu mi-a picat absolut nimic. Am mai ramas si fara niciun ban![]()
Damn, am deschis toate packurile de 25k si nu mi-a picat absolut nimic. Am mai ramas si fara niciun ban![]()
Eu am avut noroc acum la astea de 25 si unu de 7,5 imediat dupa. Suarez si Di Maria mi-au picat in pachete consecutive.
Luat Enzo Perez - Valencia cu 1000 coins la BID. E transfer nou de iarna, cand a aparut era pe la 8k coins. A ramas mai scumpa varianta lui de la Benfica.
Ca se tot intreba lumea de mijloc in Liga BBVA, cred ca Gabi cu Perez ar face o pereche buna.
Doumbia - Roma a scazut pe la 40k BIN. Dar, dupa parerea mea, il luati degeaba, mult mai buni sunt Palacio - Tevez.
E cineva dispus sa imi dea si mie gift-ul de lvl 53 sau 83 pentru lista de transferuri?
Deci aveti unii cate un noroc la pachete doamneeeee...eu am tras 2 de 15k 2 de 25k si am castigat si toate cupele offline si online si numai petarde au cazut ...deci nu mai pot de draci ....
Am tot tras ieri si azi la pachetele alea de 15k si 25k (adica toate...) si cu ocazia asta ma alatur si eu multimii de nemultumiti. Nimic interesant, doar aceiasi si aceiasi jucatori. Din cauza de pachete, am la ora asta un pool de vreo 300 si ceva de jucatori in lot, trebuie sa-mi iau inima in dinti sa ma apuc sa-i triez si sa mai scap de ei... nasol momentu'...
Mi-am facut si un lot "tematic"![]()
eu am tot zis ca in afara de pachetele de 50k si 100k nu prea merita sa tragi... si alea sunt tepe, insa sansele sa pice jucatori buni sunt ceva mai mari
Bookmarks