ba ce viata e fara boti - poti si tu sa faci profit linistit din trading pfff alta viata![]()
Eu joc de prin noiembrie anul trecut, am inceput cu off-line dar e cam prea liniar mediul ala
In ultima vreme: exclusiv online si mai ales in cupe.
In alta ordine de idei, ma tot intreb cum or juca cei din liga 1, ca vad ca sunt ceva colegi pe aici din zona aia, daca cei din 6-7 unde ma invart eu au loturile alea pline de Messi si Ronaldo si bat tot de rup...
Daca stii cum sa ti faci echipa, nu trebuie sa ai jucatori de sute de mii de coins.
Nici handicapul nu prea conteaza, decat daca dai de un jucator de aceeasi valoare cu tine.
In 90% din cazuri daca esti mai bun decat un adversar, il bati cu tot cu handicap, sau chiar daca are echipa mai buna...
Gvingi..cate meciuri poti avea..pfff..
Eu doar online joc..ceva cupe am jucat offline pt acele packuri..insa in seasons doar online..
Cei care ati luat seasons online..ce va dat la final?
Doar coins. Vreo 16k.
Si eu observ jnku diferente la portari. Sirigu e peste Weiden la mai tot. Diferente mari am observat la degajari si la throws.
Edit: Mie nu mi a dat pack.
Pt bundesliga eu il folosesc pe fahrman cu chemiatry cat sau glove. Neuer m.a disperat si l.am vandut dupa 4 meciuri
Bookmarks