Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 160 of 386 FirstFirst ... 60 110 150 158 159 160 161 162 170 210 260 ... LastLast
Results 3,181 to 3,200 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #3181 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    N-ai inteles tu "esenta" raspunsului! Cum EA Sports are o intelegere cu MS prin Legends, la fel puteau sa bage echipe RO doar pt utilizatorii XBOX. Insa n-au facut-o.
    Faptul ca SONY ofera Store in RO, nu incalzeste cu nimic relatia celor doi giganti, prin urmare totul va ramane ca si pana acum, fara echipe RO.

Eu speram la Legends si pe PS4, si anume la colaborarea EA & Sony.

---------- Post added 12-12-2014 at 21:32 ----------

Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Nu ma refeream la tine neaparat, ci in general la toti care sunt dependenti de UT.
    Atunci te informez ca se scrie "V-au" in loc de "Ti-a"

2. #3182 SP
    Member jnku's Avatar
    de ce ar face campionatul Romaniei? numarul de jocuri cumparate este mic, iar de campionat nici nu mai zic cum ar fi sa iti faci o echipa cu aia de la Chiajna sau Botosani?

3. #3183 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    N-ai inteles tu "esenta" raspunsului! Cum EA Sports are o intelegere cu MS prin Legends, la fel puteau sa bage echipe RO doar pt utilizatorii XBOX.

Atunci eu sper ca pe viitor BPL si Serie A sa fie numai pe Xbox, iar Liga BBVA si Bundesliga sa fie numai pe PS. Asa ne-ar oblige sa cumparam ambele console, iar EA Sports sa faca super vanzare cu FIFA.

4. #3184 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    pt mine e clar, noapte buna man, cred ca ai nevoie de putina odihna

5. #3185 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    sa imi mai bat si eu un pic capul, dupa care ma bag la un film

"Salut.
    Daca acum avem ps store in romania, exista vreo sansa sa avem in urmatorul fifa si echipe din romania ?"

acest "daca" spune totul..cred.

6. #3186 SP
    Member akzation's Avatar
    Din cate stiu eu , acum cativa ani a fost un zvon cum ca baietii de la EA Sports chiar au vrut sa adauge Liga 1 , dar cei de la FRF au cerut ceva mai multi bani sau ceva de genul si asa a picat totul. Ma rog , asa cum am zis cred ca a fost doar un zvon. Dar nu inteleg ce legatura ar putea sa aibe PS Store-ul cu FIFA.

7. #3187 SP
    Sa va pregatiti de cadouri: View image: image 1 img

8. #3188 SP
    Senior Member nina's Avatar
    steaua a fost de umplutura in champions league,daca reuseau sa ajunga in primavara 2 ani la rand,o vedeai in fifa la rest of world pentru ca asa devenea o echipa de top in europa si isi dadeau interesul cei de la ea sa cumpere licenta pentru acel club
    n-are nici o legatura ps store sau xbox store cu a detine o licenta a unui campionat pentru o editie fifa sau cat negociaza
    a cumpara licenta unui campionat este un contract intre ea si federatia de fotbal,nu intre microsoft/sony cu federatia......decat daca vor ms/sony sa-si creeze propiul lor joc de fotbal
    contractul de exclusivitate intre ms si ea tine doar de ut legends si atat,nu de gameplay,nu au mai multe campionate,nu au release date diferit fifa pe xbox comparat cu fifa pe playstation

am mai zis eu dar topicul de fifa de obicei atrage oameni mai saraci cu duhul

9. #3189 SP
    Member Striker09's Avatar
    Dpmdv lucrurile astea nu au o mare legătură cu performanta, pentru ca nu știu ce performante a avut Campionatul Polonia (anul trecut Legia a făcut 0 pct în EL) e vorba de cum își promovează Liga (nu federatia) campionatul intern...

10. #3190 SP
    Member micul_'s Avatar
    Contează enorm și unde se vinde cel mai bine. La noi în ultimii ani au început cat de cat sa se mai ridice vânzările la jocurile originale.

11. #3191 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Sa fim seriosi, voi credeti ca mai avem fotbal ca pe vremea lui Hagi,Petrescu,Popescu s.a.m.d ? Daca aveam ca pe vremea aceea eu zica merita sa ne plangem ca nu aveam campionatul in Fifa, dar cu asa echipe mai bine ca nu l-au facut.

12. #3192 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    va plangeti ca nu avem echipe romanesti de parca ati fi jucat cu ele, cand multi dintre voi va ganditi la Messi si Ronaldo si cand faceti amor cu prietenele

13. #3193 SP
    Member Striker09's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    va plangeti ca nu avem echipe romanesti de parca ati fi jucat cu ele, cand multi dintre voi va ganditi la Messi si Ronaldo si cand faceti amor cu prietenele
    Eu sunt de acord cu tine. Chiar dacă sunt susținător al unei echipe din Liga 1 nu mi-as petrece mai mult de 10 meciuri la Seasons cu ea...

14. #3194 SP
    Junior Member CaiOr's Avatar
    Salut baietii !

Cum pot intra in lecatura cu cei de la EA ? Se pare ca mi-au sters clubul sau bannat (nu stiu care din variante, imi da erroasrea asta: We are sorry but there has been an error connecting to FIFA ultimate team)

Am vazut ca mi-au trimis o avertizare pe Email cum ca, sa incetez sa mai cumpar coins ca e ilegal, etc. Cum nu imi prea verific eu email-urile, am vazut aceasta avertizare dupa ce nu am mai putut intra in UT. Si oricum nu am cumparat coins, nici macar nu am card, doar am cumparat mai ieftin si am dat mai scump ceva jucatorii, pentru care nu mi se pare corect sa fiu bannat sau sa mi se stearga clubul sa pierd tot. Aveam si vreo 2.500.000 coins + o echipa bunicica in valoare de 400.000 coins + timp pierdut. Ceva parerii, indrumarii ?!

15. #3195 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    http://help.ea.com/en/contact-us/new...count-security

selectezi platforma, si astepti sa intri pe chat

16. #3196 SP
    Quote Originally Posted by CaiOr View Post

Am vazut ca mi-au trimis o avertizare pe Email cum ca, sa incetez sa mai cumpar coins ca e ilegal, etc. Cum nu imi prea verific eu email-urile, am vazut aceasta avertizare dupa ce nu am mai putut intra in UT. Si oricum nu am cumparat coins, nici macar nu am card, doar am cumparat mai ieftin si am dat mai scump ceva jucatorii, pentru care nu mi se pare corect sa fiu bannat sau sa mi se stearga clubul sa pierd tot. Aveam si vreo 2.500.000 coins + o echipa bunicica in valoare de 400.000 coins + timp pierdut. Ceva parerii, indrumarii ?!

E vorba de coins-uri cumparate la negru, gen ebay, amazon, okazii, olx etc., nu de cele cumparate cu cardul de pe Store. Cum ai facut tu acele milioane de coins-uri?

17. #3197 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Quote Originally Posted by CaiOr View Post
    Salut baietii !

Cum pot intra in lecatura cu cei de la EA ? Se pare ca mi-au sters clubul sau bannat (nu stiu care din variante, imi da erroasrea asta: We are sorry but there has been an error connecting to FIFA ultimate team)

welcome to the club ..

echipa de 1.300.000 banat fara absolut nici un motiv .

am sunat la help - mi-au zis ca nu ei se ocupa sa dau mail la litigii - litigiile nu au telefon .. si mi-au dat email ca isi mentin opinia ca nu am respectat regulile , hacking si nu stiu ce .

sunt niste javre - doar pt ca suntem romani nu inseamna ca nu ne putem apara .

nu am cumparat nici urma de coin nu am utilizat webapp . nimic . banat absolut gratuit dupa 3 luni de jucat .

mai am inca de luat pachetele saptamanale din precomanda !!

+442030141818 e numarul de la EA help . succes

18. #3198 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by akzation View Post
    Din cate stiu eu , acum cativa ani a fost un zvon cum ca baietii de la EA Sports chiar au vrut sa adauge Liga 1 , dar cei de la FRF au cerut ceva mai multi bani sau ceva de genul si asa a picat totul. Ma rog , asa cum am zis cred ca a fost doar un zvon. Dar nu inteleg ce legatura ar putea sa aibe PS Store-ul cu FIFA.
    prin 2006 atunci cand au prins un sezon bun steaua si rapid in uefa
    eliminase rapidul 2 sau 3 echipe din bundesliga,pe atunci parca se zvonea

19. #3199 SP
    Junior Member CaiOr's Avatar
    Mersi frumos reddy !
    Am reusit sa vorbesc cu cineva dar degeaba, mi-a spus ca am contul suspendat si ca trebuie sa ma adresez celor de la Account Disputes trimitandule un email, ca doar ei pot ridica suspendarea... le-am trimis, acum astept raspuns, cica raspunde dupa 24 de ore... cam naspa si putine sanse de reusita.

Daca nu se ridica suspendarea ce variante mai am de a juca din nou *** ? Trebuie sa fac alt cont pe origin sau cum ?

20. #3200 SP
    Member toto's Avatar
    ce are in plus fifa 15 ultimate team edition fata de cea standard ? multumesc !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.