In aprope 100 meciuri online F.U.T seasons, nu stiu daca "m.a scos" portarul in 5 dintre ele. Acum ii am pe Sirigu si Leno, i.am incercat si pe Handanovic si Adler si nu mi s.au parut diferente mari. Recomandati pe altcineva (Serie A & Bundesliga ) ?
Incearca.l pe fahrman in bundesliga, are ovr doar 77 dar e foarte inalt si are 83 la reflexe. Eu sunt mai multumit de el decat de neuer
Pe mine ma scot din mintii lucrurile astea. Nu am avut ocazia sa joc in UT cu Neuer sau alti jucatori cu overall foarte bun, pentru ca nu am rabdare sa adun coins, dar mi se pare absurd sa apere mai bine un portar cu overall de 79 decat un portar cu overall de 85+ (nu stiu cat are Neuer, ca de el era vorba).
Nu mai spun ca il am pe Sturridge (dar am jucat si cu Benzema, in modul offline) atacant in UT si ratez cu el de imi ies din minti, e greoi si asa mai departe. La sugestia unui alt utilizator activ pe acest thread l-am luat pe Vargas. Zici ca il am pe Ronaldo in fata. Da goluri din voleu de la marginea careului, aproape orice sut de la marginea careului e gol, control fabulos al mingii si tot asa... cum mama supararii poate un jucator de overall 76 sa se comporte in halul asta, iar unul de 85 e total pe langa. E posibil totusi ca Vargas sa se potriveasca foarte bine pe stilul meu de joc, si ceilalti nu, dar totusi... Am jucat si cu Diego Costa in fata si nici nu se compara. Evident accelasi scenariu e valabil si pentru Welbeck. Alt jucator sub 80 overall... Repet, pentru mine e absurd!
eu sunt ala cu vargas de zici ca sunt dumitru dragomir cu sanmarteane super atacant .
si hai sa iti zic unul pt BBVA : UCHE - bestial pur si simplue mai tare pana si decat vargas . Sturridge e mai incet si imobil decat Welbeck .. ramai masca ce diferenta este fatza de realitate
parca toti au inceput sa joace pe High Pressure / Team Pressing / si intrare prin alunecare. Deja nu mai pun pret pe DNF-ul ala...pt 50 de coins in plus pe meci din acel DNF prefer sa nu ma mai consum cu adversari de genul. Cand vad ca meciul este un simplu haos, alergatura, pase lungi, alunecari, faulturi, intreruperi ale meciului la fiecare minut pt fault sau offside..am gasit un buton PAUSE > FORFEIT MATCH
Asa trec catre urmatorul adversar, poate mai calm si cu tact.
Inca ceva, fata de FIFA14, paote mi se pare mie, insa la meciurile pe ploaie jucatorii tot timpul tind sa primeasca pase in spate...deseori nu mai ajung balonul..un fel de Wrong Timing intre pase, deplasare, viteza mingii si reactie!
Stress....
PS: legat de echipe si jucatori scumpi..sincer inainte, la lansare cand nu avem bani multi, cumparam foarte tacticos jucatorii, aveam grija ca banii investiti sa fie cat mai bine echilibrati cu performantele jucatorilor.
Asadar avem performante foarte bune cu Ramos (GER1), cu Vargas (BPL)
L-am inlocuit pe Ramos cu Choupo-Moting IF...PRAF! 7 meciuri un singur gol ...l-am bagat pe Ramos in locul lui si mi-a facut Hattrick!
L-am inlocuit pe Vargas cu Balotelli > Sturrige > Diego Costa ....nu mai dau randament!
e ceva putred la mijloc![]()
Depinde de stilul de joc. Eu joc pe posesie, apas r2 doar pe benzi. Pt mine choupo moting e aur. Cred ca am dat 80% din goluri cu el cand am luat titlul.
L-am luat si eu pe Choupo, deseara il bag in echipa de Bundesliga in locul lui Immobile sa vedem ce stie.
Cred ca stie...![]()
ce se mai plang aia de pe F.U.T.Millionare ...ca desi nu merge webapp si companion-ul nu va panicati, EA va rezolva problema pana la sfarsitul lui februarie si isi pot relua activitatile
Cu alte cuvinte, stati relax si platiti in continuare subscriptia ca webappu bate la usa la fel si milioanele...
Dar faza dura e ca specifica faptul ca NU EI sunt de vina pt situatia in care s-a ajuns, ci aia cu exploit-uri si coin glitch-uri...ca aia au bagat coins pe piata, coins facuti din nimic! nu ca autobuyerele la care totusi trebuie sa muncesti putin nu e floare la ureche!
Pai coin glitch se zvonea ca este valabil doar pe PC si pe unele versiuni de XBOX modate bla bla...doar ca preturile cele mai mari erau pe reteaua PS! cum naiba?
In final se lamenteaza si ca sa nu stea degeaba, ne sugereaza tuturor sa facem trading manual, iar pentru asta au ei un manual special cu care veti deveni milionari, si totul pt cativa $$ ...
---------- Post added 17-02-2015 at 15:40 ----------
Nu am avut noroc sa-l testez insa ca pret este OP! mult over priced!
7500. Uite aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1219101
Sper sa mai stea web app-ul cazut mult si bine, aseara am facut 600k profit din 130k. Am prins niste oferte foarte tari.
Bookmarks