Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 311 of 386 FirstFirst ... 211 261 301 309 310 311 312 313 321 361 ... LastLast
Results 6,201 to 6,220 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6201 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Eu cred ca a zis : In sfarsit, baga-mi-as!

2. #6202 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Pfff... iar si-a dat Courtois al meu autogol... il scot la quick sell, gata pita lui

3. #6203 SP
    Member jnku's Avatar
    Nu fi nebun, De Gea si Lloris sunt de la circ, sunt clovnii de acolo

4. #6204 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    al meu DeGea 85 nu mi-a gresit pana acum, in 45 de meciuri n-a gafat, a luat goluri insa nu gafe.

5. #6205 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    ceva sugestii de imbunatatire?

de Bale inca n-am bani stransi.

myBBVA FIFA 15 Ultimate Team Squad by adibose | Futhead

am tras si eu packul de 100k, un verde, un if si niste baieti...40k am recuperat.
    am jucat des impotriva barcelonei
    neymar+suarez+messi < ronaldo+bale
    eu daca as avea 1 mil una din variante ar arata asa
    ca atacant di maria sau aguero dar prefer di maria ca are si passing
    sfsdgsgghh FIFA 15 Ultimate Team Squad by suspeval | Futhead

6. #6206 SP
    Quote Originally Posted by jnku View Post
    Nu fi nebun, De Gea si Lloris sunt de la circ, sunt clovnii de acolo

Cum a aparat când ai jucat cu mine, impecabil...

In schimb, când o comite, n-are pereche. Deja la mine e a treia oara. Îl iert dar îl las pe tusa vreo 2 meciuri, poate-si baga mintile un cap...

7. #6207 SP
    Member jnku's Avatar
    Acum il am pe Lloris, sunt multumit de el. Orice jucator are executii aiurea, nu cred ca e bine sa avem opinii din-alea radicale.

8. #6208 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    am jucat des impotriva barcelonei
    neymar+suarez+messi < ronaldo+bale
    eu daca as avea 1 mil una din variante ar arata asa
    ca atacant di maria sau aguero dar prefer di maria ca are si passing
    sfsdgsgghh FIFA 15 Ultimate Team Squad by suspeval | Futhead
    Si la cine pasezi , la portarul advers ?
    Di Maria e mijlocaș de meserie , are finishing 75 .

9. #6209 SP
    Senior Member nina's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Si la cine pasezi , la portarul advers ?
    Di Maria e mijlocaș de meserie , are finishing 75 .
    ce om stupid poti sa fi
    chiar daca joci cu 3 atacanti,in special daca ii joci aproape asta inseamna ca folosesti un joc de pase si asa scapi des cu portarul si nu trebuie sa sutezi ca sa rupi poarta ci mergi putin in oblig si ciupesti rb+b / r1+o adica te folosesti mai mult de bend/curve
    am un 11 la liga si un 11 serie a
    cerci cu dos santos si tevez cu doumbia.cei mai profici sunt cei cu bend/curve 80+ adica cerci si tevez
    ma bazez pe un joc de pase si tevez cu cerci paseaza bine fata de doumbia si dos santos
    poti pune chem style finisher pe di maria si ii duci finishing la 77

https://www.easports.com/fifa/game-d...ps4/futSeasons
    https://www.easports.com/fifa/game-d...ne/fifaSeasons
    nu jucam la acelasi nivel
    compara rezultatele dintre noi
    nu arata la fifa 15 seasons mode recordul de 131-28-31
    dar poti vedea aici
    https://xboxdvr.com/sus%20pe%20val/2...6-51aaf2fabe53

daca as juca vreo 300 de meciuri ut recordul meu va fi mult mai bun ca al tau
    nu va fi 119-54-129 ci undeva la 50% wins sau peste
    ceva de genul 150-70-80 si asta doar fiindca intervine handicapul des in meciurile de ut

10. #6210 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Adibose iti dau eu un Bale Hunter RF ca am 5 la vanzare si weekendul asta prelungit si distrus de zeci de pachete a terminat piata si inca ma tine cu ei blocati . bine ca se termina mascarada si revin preturile de maine

Mi-au dat un pachet gold - atat - azi live pt Catalog - tie cand ti-au dat bani ? au inaintat cazul mai sus si ceilalti au dat despagubiri pe mail ?

la echipa ta in stanga incearca Alba - Miranda IF 84 , Marcelo - Luiz mi se pare o combinatie mai slaba
    Griezmann 86 e mai bun ca Suarez cu mult in atac .
    si daca nu ai orori de linii rosii , eu la mijloc as folosi - Iniesta - Modric - Matuidi . iar de Matuidi ca RF l-as juca pe Lucas - mi se pare extrem de bun .
    iar daca vrei sa o mentii doar de spania incearca sa il pui pe Uche ca RF in locul lui Rodrigo cu Chem 7 sa vezi jucator ce e UCHE

11. #6211 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Cum adica revin preturile de maine? O sa fie la fel tota lumea pune jucatorii la min price, ma chinui de 2 zile sa il dau pe Crespo si nimic.

12. #6212 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    nina Nu ti-a cerut nimeni nivelul de joc dintre noi doi dar suferi rau cu asta , nu e prima data. Nu stiu cum ai ajuns la recorduri din UT , nivel de joc ..era vorba de Di Maria . Du-te si laudate in alta parte , aici nu avem nevoie de laudatori .

13. #6213 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Quote Originally Posted by nina View Post
    ce om stupid poti sa fi
    chiar daca joci cu 3 atacanti,in special daca ii joci aproape asta inseamna ca folosesti un joc de pase si asa scapi des cu portarul si nu trebuie sa sutezi ca sa rupi poarta ci mergi putin in oblig si ciupesti rb+b / r1+o adica te folosesti mai mult de bend/curve
    am un 11 la liga si un 11 serie a
    cerci cu dos santos si tevez cu doumbia.cei mai profici sunt cei cu bend/curve 80+ adica cerci si tevez
    ma bazez pe un joc de pase si tevez cu cerci paseaza bine fata de doumbia si dos santos
    poti pune chem style finisher pe di maria si ii duci finishing la 77

https://www.easports.com/fifa/game-d...ps4/futSeasons
    https://www.easports.com/fifa/game-d...ne/fifaSeasons
    nu jucam la acelasi nivel
    compara rezultatele dintre noi
    nu arata la fifa 15 seasons mode recordul de 131-28-31
    dar poti vedea aici
    https://xboxdvr.com/sus%20pe%20val/2...6-51aaf2fabe53

daca as juca vreo 300 de meciuri ut recordul meu va fi mult mai bun ca al tau
    nu va fi 119-54-129 ci undeva la 50% wins sau peste
    ceva de genul 150-70-80 si asta doar fiindca intervine handicapul des in meciurile de ut
    Di Maria nu e ST...fara strength, 2 stars week foot, fara lovitura de cap.E bun CM sau CAM.
    Poate joci bine cu el prin alte divizii, dar in divizia 1-2 e greu sa ti l potrivesti mereu pe piciorul stang.
    In afara de un/doi nu stiu ce pase ai putea sa faci cu atacantii sa conteze asa mult.

14. #6214 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    aici pot sa te contrazic...Robben are 2* weak foot, insa mi-a dat goluri cu piciorul drept de m-a nenorocit...in fifa 15 e prea mult random...nu prea conteaza aceste detalii...nici macar forta unui atacant...daca nu stii cu controller-ul degeaba joci cu Diego Costa sau Lewa...majoritatea jucand cu atacanti rapizi pt ca fac abuz de long through balls

15. #6215 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Daca sunteti nervosi inainte sa postati, treceti la o activitate care va relaxeaza si apoi postati.
    nina ai o pauza. Incearca sa te controlezi. Nu esti la prima abatere.

16. #6216 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    Adibose iti dau eu un Bale Hunter RF ca am 5 la vanzare si weekendul asta prelungit si distrus de zeci de pachete a terminat piata si inca ma tine cu ei blocati . bine ca se termina mascarada si revin preturile de maine

Mi-au dat un pachet gold - atat - azi live pt Catalog - tie cand ti-au dat bani ? au inaintat cazul mai sus si ceilalti au dat despagubiri pe mail ?

la echipa ta in stanga incearca Alba - Miranda IF 84 , Marcelo - Luiz mi se pare o combinatie mai slaba
    Griezmann 86 e mai bun ca Suarez cu mult in atac .
    si daca nu ai orori de linii rosii , eu la mijloc as folosi - Iniesta - Modric - Matuidi . iar de Matuidi ca RF l-as juca pe Lucas - mi se pare extrem de bun .
    iar daca vrei sa o mentii doar de spania incearca sa il pui pe Uche ca RF in locul lui Rodrigo cu Chem 7 sa vezi jucator ce e UCHE
    Ti-l cumpar pe Bale sa te scap de el, momentan si eu sunt blocat la 666k, am o gramada de IF-uri in tradepile si nu ii pot vinde, dar isi vor da drumul cat de curand. Cand fac 700k te anunt sa bagi un RF Hunter la vanzare si ti-l iau.

Eu am primit ieri 5 pack-uri untradeable, tot pe aceeasi reclamatie problema lor este ca imi promit ca repara situatia in 24h si nu se intampla, iar eu ca un bun cetatean de incredere revin sa le aduc aminte ca nu au rezolvat in cele 24h promise, si mai arunca cateva packuri pe mine.
    Bani mi-au dat o singura data la inceput, dupa care doar packuri.

Griezmann ST 86 pare tentant, teoretic sta mai bine decat Suarez. asa l-as putea combina si pe Matuidi CM cu Aurier IF CM si Lucas 83 RF. Asta inseamna sa renunt la Bale...si parca n-as vrea

ms oricum pt sugestii.

Uche il am cu Hunter aplicat, la fel si Benzema...ambii mi-au marcat goluri bune. Insa ca ST daca il bag pe pozitia de RF face chem5...nu ma incanta

17. #6217 SP
    666? iti place tie numarul asta?

---------- Post added 18-03-2015 at 09:31 ----------

apropo, ai incerca un 4-3-3(4), cu Suarez sau Griezmann CAM? e o tactica ofensiva dar si foarte eficienta...ai avea un CAM rapid tehnic, cu sut si pase

18. #6218 SP
    Pentru iubitorii lui Hagi, cam cu asta se ocupa la mine in echipa

19. #6219 SP
    cred ca ai fost injurat crunt de cei care au vazut reluarile de cate 3 ori )
    am si eu cateva, dar nu am timp sa le uploadez..si nici nu prea situ cum

20. #6220 SP
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    cred ca ai fost injurat crunt de cei care au vazut reluarile de cate 3 ori )
    am si eu cateva, dar nu am timp sa le uploadez..si nici nu prea situ cum
    Simplu, faci download de aici la clipuri si le urci pe youtube. Faci share de acolo pe forum.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 311 of 386 FirstFirst ... 211 261 301 309 310 311 312 313 321 361 ... LastLast