Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 281 of 386 FirstFirst ... 181 231 271 279 280 281 282 283 291 331 381 ... LastLast
Results 5,601 to 5,620 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #5601 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    2 meciuri ? Sa fie al meu sa imi pot da cu parerea .

2. #5602 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    no..eu cred ca am un nivel de joc suficient ca sa imi pot da seama ce poate un jucator in doua meciuri...

3. #5603 SP
    Member jnku's Avatar
    Asta cu cardurile alea de 10+ e cea mai enervanta chestie, dai de cate un robot care isi da +10 la toti si se crede mare jucator

4. #5604 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Thread-ul asta ar trebui sa se cheme: FIFA 15 - Ultimate Team

5. #5605 SP
    Daca asta jucam majoritatea , despre ce ai vrea sa se vorbească ?

6. #5606 SP
    Junior Member dieselro's Avatar
    Quote Originally Posted by jnku View Post
    Asta cu cardurile alea de 10+ e cea mai enervanta chestie, dai de cate un robot care isi da +10 la toti si se crede mare jucator
    Da' daca te supara asa tare de ce nu folosesti si tu? ))

7. #5607 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Iar a început să mă dispere modul UT, am ajuns în divizia a doua şi am adversari numai echipe cu Ronaldo, Bale, Neymar şi aşa mai departe, cel mai mult mă deranjează că se joacă cu exploit şi nu am ce să le fac, de cele mai multe ori i-au gol din pasă scurtă în careu, urcă pe bandă până la careul mic unde dă pasă şi mingea se duce fix la adversar, deşi mingea trece pe lângă jucători mei care zici că nu există. uploadfromtaptalk1425477927294.jpg

Asta este echipa mea, nu am bani de alta şi nici nu sunt prea inspirat la trading să fac mulţi bani, nici nu stiu dacă mai are rost să continui.

8. #5608 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Pai fa ti o echipa cu 100 chemistry.Din echipa ta doar 4-5 jucatori sunt buni.
    Fa din italia daca tot ai cativa jucatori, cu Pogba, Vidal, Tevez, Cuadrado...
    Si oricum daca i lasi sa ajunga pana la careul mic sa dea pasa scurta, nu prea conteaza ce echipa ai ca tot o sa iei goluri.

9. #5609 SP
    Member jnku's Avatar
    Quote Originally Posted by dieselro View Post
    Da' daca te supara asa tare de ce nu folosesti si tu? ))
    Pentru ca mi se pare lame sa folosesti din-alea, ii las pe robotei cu ele, oricum ii cam bat cu tot cu cardurile lor.

10. #5610 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Intre 19.45 si 20 nu pica IF -uri, nu?

11. #5611 SP
    Member jnku's Avatar
    Rup azi astia de la EA. HOMBRE del PARTIDO
    Attached Images Attached Images hombre.jpg

12. #5612 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Primul meu pack bunicel. Scuzati calitatea, dar a trebuit sa fac poza cu cea mai mica rezolutie ca sa pun poza...

E full piata in 30 min... Daca iau 30k e bn
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1425493882385.jpg

13. #5613 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    eu am spart 600.000 si mi-a picat doar un IF venezuelean din mexic - quick buy - 10.000 si salut

mai sunt si seri proaste

14. #5614 SP
    Eu am spart 2 milioane si mi-a picat dost si toulalan...

15. #5615 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    imi pare rau cristi .. mai sunt si seri proaste .. ribery sau hummles sau rooney meritau sunt intre 4 si 8 milioane ..

eu mi-am tinut cateva sute de mii pt maine pt pachetele alea mai ok care de obicei le baga a doua zi ,, poate am mai mare noroc ..

16. #5616 SP
    Nu e panica CGX , ii facem la loc din trading ) .

17. #5617 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    mie imi pare rau ca am zis ca trag de 150.000 si nu m-am abtinut si am tras de 600.000 cand am vazut ca erau 3 jucatori de 4 -8.000.000 bucata .

dar corect - ne revenim din trading si poate avem noroc data viitoare

18. #5618 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Rup azi astia de la EA. HOMBRE del PARTIDO
    Ti-a picat Batmobille

---------- Post added 04-03-2015 at 23:38 ----------

Mersi eu chiar nu ma dau mare jucator..am peste 10 ani de fifa..dar atat.. 10+ doar pt hagi...pentru ca ..Hagi...

19. #5619 SP
    Member jnku's Avatar
    Nu mi-a picat nimeni, nu mai deschid packs o vreme, vreau sa strang coins pentru IF - Nainggolan, IF Guarin, IF Vidal, Figo, Pires si Zola/Vieri.

20. #5620 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    jnku deci te pensionezi de la pack-uri ?

sa iti organizam un pack de retragere ceva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.