Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 280 of 386 FirstFirst ... 180 230 270 278 279 280 281 282 290 330 380 ... LastLast
Results 5,581 to 5,600 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #5581 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    a vrut sa spună ca bid.ul maxim este 15kk

2. #5582 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    exact

3. #5583 SP
    Member larry92's Avatar
    Baieti am o problema caruia nu ii dau de cap, de fiecare data cand termin un sezon UT mi se blocheaza consola si nu stiu de ce ... mentionez ca e noua,nu e modata iar cd-ul nu are nicio zgarietura. help!

4. #5584 SP
    de blocat si mie mi se blocheaza..dar nu cand termin un sezon..ci aleator...dar destul de rar..si trebuie sa ies din joc si sa intru iar..

5. #5585 SP
    Nu cred ca are treaba consola, probabil ca F.UT nu funcționează corect fapt pt care ar trebui sa intri la chat cu EA

6. #5586 SP
    nu are cum safie ***..poate jocul in sine. pt ca se blochaeza ca pe calculator...nu mai reactioneaza nimic ca at cand ti se blocheaza calculatorul inainte de blue screen

7. #5587 SP
    Member bdevil's Avatar
    Am jucat cu un tip care il avea pe Ronaldo, Messi, si ceva jucatori IF din BBVA. L-am batut, cand i-am vazut echipa am vrut sa ies din joc. Sunteti siguri ca l-ati vrea pe Ronaldo sau Messi ? In UT n-as da niciun ban pe vreunul la cum e conceput jocul sa reactioneze, ca si scripting.

8. #5588 SP
    Member soundlessxd's Avatar
    Messi intr-adevar e slabut, dar Ronaldo e bestial. In aproape toate meciurile dau cel putin 2 goluri cu el.

9. #5589 SP
    Junior Member robby712's Avatar
    Si eu am o problema asemanatoare ca cea de mai sus, dupa fiecare meci din UT imi da crash jocul

10. #5590 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    sincer sincer sincer sincer . in FIFA 15 cel mai mult imi place ca jucator Neymar iar OP Musa . Messi e chiar slabut pt aura care i se face , nu stiu dc , iar Ronaldo e bun dar cu 14 milioane iti faci super echipa , a daca ai si echipa de 12-15 milioane si bani de ronaldo e altceva .
    Oricum Ronaldo mi se pare mai normal in FIFA 15 , adica mai slab ca in 14 sau 13 . Acolo treceai cu el ca prin branza , asa mi se pare . Acum e mai uman - poti sa il ai si sa pierzi linistit . just my 2 cents

11. #5591 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Baieti , sunt acrii strugurii ?

12. #5592 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cristian2191: cred ca baietii pe care-i intrebi au baut de mult vinul din acei struguri... deja se asteapta productia toamna 2015 (cand probabil vine un FIFA 16?)

13. #5593 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Cristi vrei sa ma mobilizezi sa il iau pe Ronaldo cumva ?

14. #5594 SP
    mie imi ajunge Hagi..ii mai dau cate un card +10 gold si ii da la fund lui messi... cu CR7 nu putem compara nici un jucator din UT...

15. #5595 SP
    eu am jucat câteva meciuri cu TIF messi și e ok. 39 meciuri și 55 goluri.

16. #5596 SP
    Nu dar atata timp cat nu am avut posibilitatea sa joc cu Ronaldo sau Messi , nu am cum sa imi dau cu părerea .

17. #5597 SP
    daca sunt toate online, atunci e f bine..asta doar tu stii

---------- Post added 03-03-2015 at 23:14 ----------

cristi, eu am jucat cu CR in UT, am avut noroc sa il primesc la inceput pt 2 meciuri

18. #5598 SP
    Si eu i am avut pe amandoi .

19. #5599 SP
    pai...ce ziceai sus?

20. #5600 SP
    https://m.youtube.com/watch?v=go4BB6xRHMc

Ca tot il recomandam azi pe James rodriguez, un long shot cu dansul.

---------- Post added 03-03-2015 at 23:41 ----------

Cred ca toate sunt online. Adică nu joc ofline dceata când e ceva cupa sau ceva.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.