a vrut sa spună ca bid.ul maxim este 15kk
Baieti am o problema caruia nu ii dau de cap, de fiecare data cand termin un sezon UT mi se blocheaza consola si nu stiu de ce ... mentionez ca e noua,nu e modata iar cd-ul nu are nicio zgarietura. help!
de blocat si mie mi se blocheaza..dar nu cand termin un sezon..ci aleator...dar destul de rar..si trebuie sa ies din joc si sa intru iar..
Nu cred ca are treaba consola, probabil ca F.UT nu funcționează corect fapt pt care ar trebui sa intri la chat cu EA
nu are cum safie ***..poate jocul in sine. pt ca se blochaeza ca pe calculator...nu mai reactioneaza nimic ca at cand ti se blocheaza calculatorul inainte de blue screen![]()
Am jucat cu un tip care il avea pe Ronaldo, Messi, si ceva jucatori IF din BBVA. L-am batut, cand i-am vazut echipa am vrut sa ies din joc. Sunteti siguri ca l-ati vrea pe Ronaldo sau Messi ? In UT n-as da niciun ban pe vreunul la cum e conceput jocul sa reactioneze, ca si scripting.
Messi intr-adevar e slabut, dar Ronaldo e bestial. In aproape toate meciurile dau cel putin 2 goluri cu el.
Si eu am o problema asemanatoare ca cea de mai sus, dupa fiecare meci din UT imi da crash jocul![]()
sincer sincer sincer sincer . in FIFA 15 cel mai mult imi place ca jucator Neymariar OP Musa . Messi e chiar slabut pt aura care i se face , nu stiu dc , iar Ronaldo e bun dar cu 14 milioane iti faci super echipa , a daca ai si echipa de 12-15 milioane si bani de ronaldo e altceva .
Oricum Ronaldo mi se pare mai normal in FIFA 15 , adica mai slab ca in 14 sau 13 . Acolo treceai cu el ca prin branza , asa mi se pare . Acum e mai uman - poti sa il ai si sa pierzi linistit .just my 2 cents
Cristian2191: cred ca baietii pe care-i intrebi au baut de mult vinul din acei struguri... deja se asteapta productia toamna 2015 (cand probabil vine un FIFA 16?)![]()
mie imi ajunge Hagi..ii mai dau cate un card +10 gold si ii da la fund lui messi... cu CR7 nu putem compara nici un jucator din UT...![]()
Nu dar atata timp cat nu am avut posibilitatea sa joc cu Ronaldo sau Messi , nu am cum sa imi dau cu părerea .
daca sunt toate online, atunci e f bine..asta doar tu stii
---------- Post added 03-03-2015 at 23:14 ----------
cristi, eu am jucat cu CR in UT, am avut noroc sa il primesc la inceput pt 2 meciuri![]()
https://m.youtube.com/watch?v=go4BB6xRHMc
Ca tot il recomandam azi pe James rodriguez, un long shot cu dansul.
---------- Post added 03-03-2015 at 23:41 ----------
Cred ca toate sunt online. Adică nu joc ofline dceata când e ceva cupa sau ceva.
Bookmarks