Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 302 of 386 FirstFirst ... 202 252 292 300 301 302 303 304 312 352 ... LastLast
Results 6,021 to 6,040 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6021 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    cea mai buna metoda, daca nu te pricepi sa ti mingea..adica sa dai rapid din degete, este sa joci CA, cu long balls si cu 2 atacanti, si sa abuzezi si tu de long through balls pe cei doi atacanti care sa fie si rapizi...cele mai bune pase merg de pe fundasii laterali.

2. #6022 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Și nu aștepta mingea, du.te în întâmpinarea ei.

3. #6023 SP
    si inca ceva..ovvy are un tutorial pe YT cu un custom tactic pt CA..il poti folosi cu incredere

4. #6024 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    Ce se joaca la ultimate team e turca nu fotbal daca incerci sa joci fotbal pierzi.

5. #6025 SP
    cam tot jocul fifa este asa de cativa ani incoace

---------- Post added 12-03-2015 at 16:07 ----------

dar cu pressing-ul sa stii ca si in realitate sunt echipe care au de castigat...vezi Barcelona sau Bayern...daca te uiti atent, echipele adverse au aceleasi probleme ca si tine

6. #6026 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Dar de aia care au un talpa-iute pe post de varf, iau mingea de la centru si fug cu ea pana in poarta, ce zici?
    Ma dispera, imi vine sa le rup picioarele...
    La 4-5-1 cum joc eu e un loc liber pe mijloc, acolo pe cercul de la centrul terenului. Cand incepe, ia mingea la picior si vrea sa fuga cu ea pana in poarta mea...

7. #6027 SP
    si eu joc 4-5-1..dar nu prea iau goluri asa ..ideea este sa ai un mijlocas central puternic, nu neaparat rapid, high-rated la defending..peste 83..si sa ai grija sa ii dai instruction sa nu participe la fazele de atac...mereu sa acoperi centrul..sa nu pleci de acolo..si sa folosesti mult jockey

8. #6028 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    am vazut si eu cateva meciuri in care se facea pressing EXTREM, adversarii nu puteau pasa, aruncau mingi la intamplare...era mega haotic! Insa fotbalul de obicei nu se joaca asa, insa se poate! iar jucatorii vii nu au 99 la fitness iar la sfarsitul meciului oricat ar fi alergat au 95% la fitness...in mod normal n-ar ajunge in repriza a 2-a!

Diferenta intre fitness-ul UT si fintness-ul din Kick Off spre exemple este imens, in kick off daca abuzezi de pressing si viteza non stop, vei ajunge ca in minutul 75+ sa cazi la pamant, sa ai crampe, intinderi...ceea ce este si normal! Nu stiu de ce in UT au dat voie ca fitness-ul sa tina FARA probleme chair 3 meciuri consecutive si tot nu vezi o intindere...

9. #6029 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pt. ca UT sfidează legile fizice

10. #6030 SP
    Mda. Sincer pentru mine jocul a devenit obositor. Spun cu mana pe inima ca e cel mai prost fifa, probabil de la 2001 incoace, chiar si fifa 98 era mai ok decat jegul asta. Degeaba stau sa fac tactici, defensive, ultra draci-laci daca vine neuer si o baga el in poarta, ca tot nu poate adversarul. Gameplay-ul este un chore, nu vad nimic fun in el, exceptand partea cu trade-ul si aceea a construirii unei echipe. Toti joaca in acelasi mod, abuzeaza erorile din joc, alearga in linie dreapta si apasa triunghi sau lb+triunghi. Tin minte ca la fifa 2011, ultimul fifa decent, reuseam sa fac pase complexe, efectiv ascundeam mingea adversarului. Aici jocul este setat numai pe through ball, care au o precizie uimitoare. Am reusit sa observ cum jucatorii preiau o centrare de la 50 m fara probleme dar la o pasa scurta de 1 m le tremura picioarele. Asta da logica. Din cauza sistemelor lu peste ignite si first touch si ce au mai bagat ei nu poti sa joci fotbal ci doar turca infecta. Scripting la greu, cel mai evident exemplu e cand urmeaza un lb+triunghi si fundasul tau, care marca atacantul respectiv, o ia la fuga de langa el, sau e impins de o forta invizibila din calea lui. M-am lasat o data in noiembrie ,dar, nefiind jocuri prea interesante pt ps4, am zis sa-i mai dau o sansa. O saptamana si jum a durat pana sa ma plictisesc. Eu nu inteleg cum suportati voi aceleasi faze,aceleasi erori, aceleasi greseli de portar, acelasi scripting meci de meci. Cred ca as ajunge la nebuni jucand un an intreg fifa

11. #6031 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Suntem sado

12. #6032 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Quote Originally Posted by Adrianicn View Post
    Mizeria asta de joc incepe sa ma enerveze prea mult.Imi explica si mie cineva ce tactica sa folosesc contra alora care abuzeaza high pressure? Efectiv nu pot sa leg doua pase. Daca pasez, jucatorul sta pe loc nemiscat si asteapta sa ajunga mingea la el, si pana sa ajunga deja e un adversar acolo gata pregatit sa ii ia mingea. Asta nu e fotbal, e un rahat infect. Am incercat tot felul de tactici, ultra defensive, possesion, degeaba. Unul care stie sa puna presiune ma distruge efectiv. Macar de i ar obosi jucatorii facand asa dar pot sa alerge non stop pana in min 90. Ce rost are sa iti faci echipa de milioane cand vine unu cu gervinho-ibarbo-doumbia si nu te lasa sa respiri? singura modalitate de a juca e sa apesi ca disperatul lb1 triunghi ca sa nu pierzi mingea si sa alegi in linie dreapta ca la fifa 2000. Hal de joc.
    Cea mai mare greseala e sa te bagi ultra defensiv, park the bus etc.Esti victima sigura in cazul asta.
    90% din jucatori daca simt ca adversarul e mai skillat se baga cu curu in poarta.Pt mine astea sunt cele mai usoare meciuri.
    Orice fel de pressing ar face adversaru, jucatorii lui nu pot sa alerge mai repede decat mingea.
    Daca o sa reusesti sa treci de linia de mijlocasi este foarte usor sa ii dai gol.
    Astia care fac pressing doar sunt usor de batut...periculosi sunt aia care fac pressing dar si anticipeaza bine unde o sa pasezi.

13. #6033 SP
    Member jnku's Avatar
    O sa iti iau eu un Courtois la 50k, dupa ce mai vand consumabile sau il vand pe Neuer(mi-a picat azi)

14. #6034 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Quote Originally Posted by jnku View Post
    O sa iti iau eu un Courtois la 50k, dupa ce mai vand consumabile sau il vand pe Neuer(mi-a picat azi)
    Mersi, numai sa-mi zici cand esti pregatit ca sa ne sincronizam

15. #6035 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    am vazut si eu cateva meciuri in care se facea pressing EXTREM, adversarii nu puteau pasa, aruncau mingi la intamplare...era mega haotic! Insa fotbalul de obicei nu se joaca asa, insa se poate! iar jucatorii vii nu au 99 la fitness iar la sfarsitul meciului oricat ar fi alergat au 95% la fitness...in mod normal n-ar ajunge in repriza a 2-a!

Diferenta intre fitness-ul UT si fintness-ul din Kick Off spre exemple este imens, in kick off daca abuzezi de pressing si viteza non stop, vei ajunge ca in minutul 75+ sa cazi la pamant, sa ai crampe, intinderi...ceea ce este si normal! Nu stiu de ce in UT au dat voie ca fitness-ul sa tina FARA probleme chair 3 meciuri consecutive si tot nu vezi o intindere...

Nu confunda fitness-ul de dupa joc cu cel din timpul jocului (stamina). Cel din timpul jocului e diferit, urmareste bara albastra sa vezi. Poti ajunge in min. 70 cu jucatorii super-obositi. Mie mi s-a intamplat de multe ori, dar si adversarului, ca jucatorii sa aiba crampe in UT.

---------- Post added 12-03-2015 at 19:37 ----------

Quote Originally Posted by Adrianicn View Post
    Mda. Sincer pentru mine jocul a devenit obositor. Spun cu mana pe inima ca e cel mai prost fifa, probabil de la 2001 incoace, chiar si fifa 98 era mai ok decat jegul asta. Degeaba stau sa fac tactici, defensive, ultra draci-laci daca vine neuer si o baga el in poarta, ca tot nu poate adversarul. Gameplay-ul este un chore, nu vad nimic fun in el, exceptand partea cu trade-ul si aceea a construirii unei echipe. Toti joaca in acelasi mod, abuzeaza erorile din joc, alearga in linie dreapta si apasa triunghi sau lb+triunghi. Tin minte ca la fifa 2011, ultimul fifa decent, reuseam sa fac pase complexe, efectiv ascundeam mingea adversarului. Aici jocul este setat numai pe through ball, care au o precizie uimitoare. Am reusit sa observ cum jucatorii preiau o centrare de la 50 m fara probleme dar la o pasa scurta de 1 m le tremura picioarele. Asta da logica. Din cauza sistemelor lu peste ignite si first touch si ce au mai bagat ei nu poti sa joci fotbal ci doar turca infecta. Scripting la greu, cel mai evident exemplu e cand urmeaza un lb+triunghi si fundasul tau, care marca atacantul respectiv, o ia la fuga de langa el, sau e impins de o forta invizibila din calea lui. M-am lasat o data in noiembrie ,dar, nefiind jocuri prea interesante pt ps4, am zis sa-i mai dau o sansa. O saptamana si jum a durat pana sa ma plictisesc. Eu nu inteleg cum suportati voi aceleasi faze,aceleasi erori, aceleasi greseli de portar, acelasi scripting meci de meci. Cred ca as ajunge la nebuni jucand un an intreg fifa

Te poti apuca de PES.

16. #6036 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Nu are cum să fie mai prost decât FIFA.

17. #6037 SP
    Am incercat si pes si online e un dezastru. Plus ca are button lag si dureaza 2 secunde pana sa iti execute jucatorul comanda. O sa mai joc fifa un meci, doua, atunci cand sunt plictisit. Dar nu are rost sa bag volum in jocul asta. Ma gandeam sa ma retrogradez pana in divizia a 8-a ca sa vad daca e mai bine fara abuserii din diviziile 3+.

18. #6038 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Contra jucatorilor buni inveti sa joci.

19. #6039 SP
    Member jnku's Avatar
    Mi se pare amuzant ca multi au gasit scuza perfecta: scripting, jocul facut prost, ghinionul sau adversarii rai care nu se lasa batuti, sunt putini care zic "joc prost, mai am de invatat" sau "am o perioada mai slaba". Jocul e acelasi pentru toti, daca ar exista "scripting", cu siguranta nu ar fi mereu in defavoarea lui x sau y.

20. #6040 SP
    Invat sa ce? Sa alerg in linie dreapta cu Ibarbo si sa selectez team pressure? Foarte mult skill involved.

---------- Post added 12-03-2015 at 20:22 ----------

Aha. Si portarii care meci de meci imi comit cel putin 2 greseli? Cum pot eu sa ii controlez? Si cum se face ca joc bine 20 de meciuri la rand iar apoi iau numai batai la rand contra lui Ibarbo si compania? Toate in aceeasi divizie,3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 302 of 386 FirstFirst ... 202 252 292 300 301 302 303 304 312 352 ... LastLast