Originally Posted by
Adrianicn
Mda. Sincer pentru mine jocul a devenit obositor. Spun cu mana pe inima ca e cel mai prost fifa, probabil de la 2001 incoace, chiar si fifa 98 era mai ok decat jegul asta. Degeaba stau sa fac tactici, defensive, ultra draci-laci daca vine neuer si o baga el in poarta, ca tot nu poate adversarul. Gameplay-ul este un chore, nu vad nimic fun in el, exceptand partea cu trade-ul si aceea a construirii unei echipe. Toti joaca in acelasi mod, abuzeaza erorile din joc, alearga in linie dreapta si apasa triunghi sau lb+triunghi. Tin minte ca la fifa 2011, ultimul fifa decent, reuseam sa fac pase complexe, efectiv ascundeam mingea adversarului. Aici jocul este setat numai pe through ball, care au o precizie uimitoare. Am reusit sa observ cum jucatorii preiau o centrare de la 50 m fara probleme dar la o pasa scurta de 1 m le tremura picioarele. Asta da logica. Din cauza sistemelor lu peste ignite si first touch si ce au mai bagat ei nu poti sa joci fotbal ci doar turca infecta. Scripting la greu, cel mai evident exemplu e cand urmeaza un lb+triunghi si fundasul tau, care marca atacantul respectiv, o ia la fuga de langa el, sau e impins de o forta invizibila din calea lui. M-am lasat o data in noiembrie ,dar, nefiind jocuri prea interesante pt ps4, am zis sa-i mai dau o sansa. O saptamana si jum a durat pana sa ma plictisesc. Eu nu inteleg cum suportati voi aceleasi faze,aceleasi erori, aceleasi greseli de portar, acelasi scripting meci de meci. Cred ca as ajunge la nebuni jucand un an intreg fifa