Mi-am facut echipa asta: CDT FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead si sunt super multumit de ea. Daca o sa apara si Evra IF o sa fie si mai bine( toti au Chem 10 )
Mi-am facut echipa asta: CDT FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead si sunt super multumit de ea. Daca o sa apara si Evra IF o sa fie si mai bine( toti au Chem 10 )
Your account has been flagged for coin purchasingCum m-or fi depistat la 2 saptamani dupa fapta?
![]()
Nu am luat mult. Oricum imi pasa prea putin spre deloc. Acum nici nu mai are importanta pt ca mi am facut echipele iar pe viitor nici nu prea se mai poate cumpara.
Pt ca nu-mi pasa. Pot sa ma baneze, sa faca ce vor. Pot oricand iau iar jocul si fac alt cont. Si la cat de distrus e jocul chiar mi-ar face o favoareScriu de pe telefon prietene, nu stiam ca esti de la politia gramaticii.
Joc cu unu acum..Omg..numau pase din prima..una nu se duce gresit..nu mi explic..ori are custom tactic..ori..nu stiu..nu am vazut pe nimeni sa paseze absolut totul perfect in fifa 15
---------- Post added 17-03-2015 at 20:29 ----------
La cum juca asta mi-a dat de inteles ca sunt la pitici si trebuie sa ma apuc de super mario
---------- Post added 17-03-2015 at 20:30 ----------
Si mi a mai dat si dnf la final..lol de parca si asa nu pierdusem cu 3-0..servere idioate lol
---------- Post added 17-03-2015 at 20:30 ----------
Sau e ceva xu serverele pe x1
ba nu - dar uite de dragul tau trag eu unul acumvb serios
uite rezultatul
adica naspa - doar suarez daca iti cade e ok in team of the weekul asta
Am luat și eu pack.ul de 100k, Long verde și Gibbs IF pe care nu cred ca voi reuși sa îl vând cu 200k, la cât a setat EA prețul.
ceva sugestii de imbunatatire?
de Bale inca n-am bani stransi.
myBBVA FIFA 15 Ultimate Team Squad by adibose | Futhead
am tras si eu packul de 100k, un verde, un if si niste baieti...40k am recuperat.
Bookmarks