Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 351 of 386 FirstFirst ... 251 301 341 349 350 351 352 353 361 ... LastLast
Results 7,001 to 7,020 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #7001 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    urat jocul cu echipa de Silver. faulturi clare nesemnalate, offside, pozitionari tampite ale portarului, finishing de 2 lei...ti le pune pe toate pe tava. Imi pare rau ca nu mai poti da quit in primul minut cum era in fifa13 parca..cum vezi echipa de gunoi jap quit! mai rau te enervezi.

Cativa silveri buni rup orice echipa gold...

2. #7002 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    de la minutul 3 in sus puteti vedea cum scriptul nu numai ca te face sa ratezi singur cu portarul , dar nu iti acorda decizii clare chiar si de arbitraj cand arbitrul indica asta .

este un jeg ce face EA cu scriptul asta

www.youtube.com/watch?v=KvfqdznHwgQ
    la video ul de mai sus in care Ovy explicat de la minutul 3 scriptingul ordinar la EA-ului mai adauga l pe :

asta saracu a ratat doar din toate pozitiile anti script .. cred ca de nervi pe script a facut video ul

www.youtube.com/watch?v=HhY0f4iX4lc

oricum primul video ramane de baza cum te fura scriptul cu arbitrii , cu suturi cu absolut tot .

3. #7003 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Parerea mea ca la faultul ala nu a fost scripting ci a fost doar un bug. A aparut in dreapta semnul de arbitru, care apare cand se lasa avantaj, mingea a ajuns la cealalta echipa si n-a mai intors nimeni faza.

4. #7004 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    pai asa tot scriptingul e bug
    n-a mai intors nimeni faza? nimeni adica arbitrul care tot el semnalase faultul.., e bug! s-a lasat legea DEZavantajului!

5. #7005 SP
    Member Bogditza's Avatar
    Oare la fel este si la PES 15? Eu sincer vreau sa dau fifa pe pes

6. #7006 SP
    Junior Member Kreetor's Avatar
    la video ul de mai sus in care Ovy explicat de la minutul 3 scriptingul ordinar la EA-ului mai adauga l pe :

asta saracu a ratat doar din toate pozitiile anti script .. cred ca de nervi pe script a facut video ul

www.youtube.com/watch?v=HhY0f4iX4lc

oricum primul video ramane de baza cum te fura scriptul cu arbitrii , cu suturi cu absolut tot .
    Dar ala din primul video nu e Ovvy! (
    )

Ovvy e totusi, fost campion mondial, nu cred ca ar pierde impotriva unei echipe silver.

7. #7007 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    asta e semn sa imi fac si eu echipa OP ? )
    Attached Images Attached Images 11165842_924795074221865_265339380_n.jpg

8. #7008 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    asta e semn sa imi fac si eu echipa OP ? )
    La ce bani ai ...poti sa faci ce vrei

9. #7009 SP
    Member Bogditza's Avatar
    Nu inteleg cum faceti atatia coins, cumparati fifa points?

10. #7010 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Bisnita , daca mizeria aia de app pt mobil ar merge as mai face bani(bine eu incerc sa fac 100k sa-mi cumpar un Hazard ),dar asa sa stau la consola sa cumpar/vand nu prea imi vine .......

---------- Post added 18-04-2015 at 16:59 ----------

Quote Originally Posted by Kreetor View Post
    Dar ala din primul video nu e Ovvy!

Ovvy e totusi, fost campion mondial, nu cred ca ar pierde impotriva unei echipe silver.
    Pai adversarul e posibil sa fie ovi ,in meciul 2

11. #7011 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    de la minutul 3 in sus puteti vedea cum scriptul nu numai ca te face sa ratezi singur cu portarul , dar nu iti acorda decizii clare chiar si de arbitraj cand arbitrul indica asta .

este un jeg ce face EA cu scriptul asta

www.youtube.com/watch?v=KvfqdznHwgQ

Dar in realitate cum se cheama cand o echipa are 10 ocazii si nu da gol, iar adversarul are o ocazie si da gol? Scripting in the real life?

E bine de vazut/revazut meciul Steaua-Rosenborg din 2005. Daca nu ma insel, chiar seamana cu meciul din video-ul de pe youtube.

Iar cei care se plang ca au 3-0 la pauza si sunt egalati/invinsi la final: . Asta e meci de pus in rama.

12. #7012 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Quote Originally Posted by robert123 View Post
    Bisnita , daca mizeria aia de app pt mobil ar merge as mai face bani(bine eu incerc sa fac 100k sa-mi cumpar un Hazard ),dar asa sa stau la consola sa cumpar/vand nu prea imi vine .......

---------- Post added 18-04-2015 at 16:59 ----------

Pai adversarul e posibil sa fie ovi ,in meciul 2

banuiesc ca tu nu iti cumperi painea de la alimentara si te duci la fabrica care e la 100 de km sa ti-o iei cu 0.90 de bani si nu cu 1 ron cat e la raft la alimentara ca sa nu te bisnitaresca alimentara pe tien cu 0.10 bani

daca nu ar fi oamenii care vand si cumpara messi ar fi probabil la maxim noin stop de exemplu si nu la pretul la care e de obicei - media pietei .

tu contesti insa economia de piata tu cam ai vrea intoarcerea la comunism daca si tradingul normal e bisnita .

pe consola e trafic corect , nu pe web app , ca acolo sunt boti si nu reusesti trading niciodata , decat niste trisori gen cei care au boti sa poata sa faca coins si bani reali nemeritati .
    daca ar merge webapp ar fi dezastru sincer .

price rangul a anulat bisnita caci inainte de exemplu Miranda de 84 IF nu exista , cumparase cineva toate cardurile si le vindea cu 2.000.000 , iar godin care avea SIF de 86 se vindea cu 700.000 . deci bisnita de controlai tu pretul la care se vinde si il cresteai la infinit , nu mai merge odata cu price range-ul , acum in acest moment e doar trading normal si corect in mare parte .

13. #7013 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Prietene , inseamna ca te cam bate bisnita daca nu faci si tu si o dai in "nu am timp sa stau" )))))))

14. #7014 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    Ma da aveți probleme.. Am spus ca strâng pt Hazard.. (gen 50-100k/zi..asta când am nevoie sa-mi cumpăr jucător)Dar nu cad cum faceți milioane probabil pierdeți prea mult timp pe consolă... Adică pentru voi obiectivul este sa faceți bani nu sa jucați... nu am spus cu răutate... Va cam atacați

@cgx.. Faci niște comparații...și tot bișniță e în final..dar ii zicem trading ca suna mai frumos

15. #7015 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Kreetor View Post
    Dar ala din primul video nu e Ovvy! (
    )

De-asta nu mai joc de vreo 2 saptamani, dar parca ma mananca iar ...

16. #7016 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Quote Originally Posted by robert123 View Post
    Ma da aveți probleme.. Am spus ca strâng pt Hazard.. (gen 50-100k/zi..asta când am nevoie sa-mi cumpăr jucător)Dar nu cad cum faceți milioane probabil pierdeți prea mult timp pe consolă... Adică pentru voi obiectivul este sa faceți bani nu sa jucați... nu am spus cu răutate... Va cam atacați

@cgx.. Faci niște comparații...și tot bișniță e în final..dar ii zicem trading ca suna mai frumos
    prietene , cum ziceam - tu sa nu mai cumperi nimic din magazine ca pt tine orice forma de comert e bisnita , te duci la fabrica direct - dar si pe aia sa ii tragi la raspundere ca ei cumpara materia prima ieftin si iti iau bani mai multi - sansa ta e sa iti fabrici singur acasa tot - de la cultivatul porumbului in camp pt pufuleti pana la playstation , ca daca o fac altii pt tine e bisnita nu e comert .
    exact asta ziceau comunistii cu chiaburii , de asta nu exista proprietatea privata - ca sa nu se faca bisnita

e clar ca nu ai pregatirea economica necesara sa intelegi diferentele conceptuale intre comert si bisnita , eu chiar sunt licentiat in relatii economice internationale , adica unii avem si pregatire si diplome pe asa ceva , deci te rog , nu te mai baga in ceva ce nu intelegi , si nu ai pregatirea necesara ,
    chiar mi am pierdut timpul sa iti explic diferenta in fifa la asa ceva

poti sa imi spui cate meciuri ai jucate ? eu sunt sincer - am 1200 . 965-103-152 . ca sa o lamurim si pe asta cu acuze nefondate ca nu jucam .

eu stiu ca daca unii se dovedesc mai buni ca tine si mai inteligenti , te simti obligat - nu sa ajungi la nivel - ci sa le gasesti vreo scuza . dar faptul ca esti slab si nu te pricepi nu inseamna ca ai vreo scuza ,
    si nu trebuie sa te apuci sa arunci vorbe aiurea despre noi doar pt ca nu ai abilitati intr-un domeniu cere ajutor daca esti slab - nu vorbii oamenii pe presupuneri gresite te rog , ca ne jignesti .

17. #7017 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    prietene , cum ziceam - tu sa nu mai cumperi nimic din magazine ca pt tine orice forma de comert e bisnita , te duci la fabrica direct - dar si pe aia sa ii tragi la raspundere ca ei cumpara materia prima ieftin si iti iau bani mai multi - sansa ta e sa iti fabrici singur acasa tot - de la cultivatul porumbului in camp pt pufuleti pana la playstation , ca daca o fac altii pt tine e bisnita nu e comert .
    exact asta ziceau comunistii cu chiaburii , de asta nu exista proprietatea privata - ca sa nu se faca bisnita

e clar ca nu ai pregatirea economica necesara sa intelegi diferentele conceptuale intre comert si bisnita , eu chiar sunt licentiat in relatii economice internationale , adica unii avem si pregatire si diplome pe asa ceva , deci te rog , nu te mai baga in ceva ce nu intelegi , si nu ai pregatirea necesara ,
    chiar mi am pierdut timpul sa iti explic diferenta in fifa la asa ceva

poti sa imi spui cate meciuri ai jucate ? eu sunt sincer - am 1200 . 965-103-152 . ca sa o lamurim si pe asta cu acuze nefondate ca nu jucam .

eu stiu ca daca unii se dovedesc mai buni ca tine si mai inteligenti , te simti obligat - nu sa ajungi la nivel - ci sa le gasesti vreo scuza . dar faptul ca esti slab si nu te pricepi nu inseamna ca ai vreo scuza ,
    si nu trebuie sa te apuci sa arunci vorbe aiurea despre noi doar pt ca nu ai abilitati intr-un domeniu cere ajutor daca esti slab - nu vorbii oamenii pe presupuneri gresite te rog , ca ne jignesti .
    Hai ca si tu faci din tantar...armasar...

18. #7018 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Exagerati. Baiatul a zis ca nu are timp de bisnita pe consola, nu ca are ceva impotriva bisnitei...

19. #7019 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    maraie aiurea , in loc sa recunoasca ca nu se pricepe si e slab , gaseste scuze in purul stil romanesc , si ataca oamenii care se pricep .

ne ataca pe toti care facem trading , cu diferite scuze , ba ca nu are timp , ba ca nu jucam , ba ca asta e bisnita si nu e comert ( trading ) .

pai de asta intreaga societate romaneasca s a dus de rapa , in loc sa ne depasim vecinul , prietenul etc , noi incercam sa il denigram sa ii spargem rotile de la masina etc , iar pt noi gasim scuze non stop .

si am ajuns ca tara , ultima in europa la aproape orice de la salarii la fotbal , cu acest gen de maraiala aiurea , total neproductiva , si insinuand injurii nefondate care acopera lipsa de pricepere si succes .

cere ajutorul daca esti slab si nu sti , scuzele penibile pt ca esti slab si atacurile voalate asupra celor ce se pricep nu sunt productive eu am incheiat subiectul , ca desi aveti dreptate , e un subiect minor , trebuie detaliat odata pt totdeuna ca banuiesc ca e in mintile multora

20. #7020 SP
    Member flaviusdani's Avatar
    Tocmai acolo este problema, prin bisnita se înțelege ca prostești pe cineva, pe când trading.ul este comerț.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 351 of 386 FirstFirst ... 251 301 341 349 350 351 352 353 361 ... LastLast