Originally Posted by
Cgx
prietene , cum ziceam - tu sa nu mai cumperi nimic din magazine ca pt tine orice forma de comert e bisnita , te duci la fabrica direct - dar si pe aia sa ii tragi la raspundere ca ei cumpara materia prima ieftin si iti iau bani mai multi - sansa ta e sa iti fabrici singur acasa tot - de la cultivatul porumbului in camp pt pufuleti pana la playstation , ca daca o fac altii pt tine e bisnita nu e comert .
exact asta ziceau comunistii cu chiaburii , de asta nu exista proprietatea privata - ca sa nu se faca bisnita :)
e clar ca nu ai pregatirea economica necesara sa intelegi diferentele conceptuale intre comert si bisnita , eu chiar sunt licentiat in relatii economice internationale , adica unii avem si pregatire si diplome pe asa ceva , deci te rog , nu te mai baga in ceva ce nu intelegi , si nu ai pregatirea necesara ,
chiar mi am pierdut timpul sa iti explic diferenta in fifa la asa ceva
poti sa imi spui cate meciuri ai jucate ? eu sunt sincer - am 1200 . 965-103-152 . ca sa o lamurim si pe asta cu acuze nefondate ca nu jucam .
eu stiu ca daca unii se dovedesc mai buni ca tine si mai inteligenti , te simti obligat - nu sa ajungi la nivel - ci sa le gasesti vreo scuza . dar faptul ca esti slab si nu te pricepi nu inseamna ca ai vreo scuza ,
si nu trebuie sa te apuci sa arunci vorbe aiurea despre noi doar pt ca nu ai abilitati intr-un domeniu :) cere ajutor daca esti slab - nu vorbii oamenii pe presupuneri gresite te rog , ca ne jignesti . :)