Stiu cativa baieti care au cumparat de aici, inclusiv eu. Totul a decurs ok, fara nicio problema. Buy FIFA 15 Accounts for PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One FIFA 15 Coins | SEAGM FIFA 15 Coin Store
Stiu cativa baieti care au cumparat de aici, inclusiv eu. Totul a decurs ok, fara nicio problema. Buy FIFA 15 Accounts for PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One FIFA 15 Coins | SEAGM FIFA 15 Coin Store
Ce faza...il iau pe Yaya..9 contracte. Il bag in echipa imi apare cu 7...macar si-a pastrat shadow..
daca inca nu stiati - de 3-4 zile orice jucator cumparat de pe market cu oricate contracte de la 1 la 99 , cand il veti baga in club va apare cu 7 contracte default .
e o noua reglementare la EA care nu apare insa nicaieri![]()
Sa-mi vars frustrarea din aceasta seara. In primul rand am avut un ghinion incredibil. 1-2 in primul meci in care adversarul a inscris golul 2 din dubla balbaiala a jucatorilor mei, portar plus de doua ori fundasii.
apoi 0-0 intr-un meci in care ori ce minge era in portar sau de 4 ori in bara. Meci in care lloris a luat nota 10 iar restul jucatorilor maxim 6,4.
Ultimul.meci a pusa capac.
neuer, silva, luiz, ramos, kroos, iniesta, robben, ronaldo si messi albastrii!!! Neymar negru si bale. nu vreau sa ma gandesc la dolarii aruncati pe acesti jucatori.
echipa ok, inteleg, superba. Apoi unde mai pui ca joc pe zapada, pe santiago bernabeu..iarna in Madrid..lol.
Iar ce a fost cel mai REAL lucru: 5 goluri primite, toate cu capul..ghiciti de cine? Robben 3, messi si neymar. LOL
Ronaldo nu a sutat pe poarta.. robben sarea mai tare decat Kompany sau Cahill. in repriza 2 nu a ajuns in careu...
cam asta inseamna din pacate Ultimate Team.
Poate invatati din realitate inainte sa trageti concluzii:
Sare Mertesacker si inscrie Evra cu capul. Ce zici de faza asta?
PS1: Uitati-va mai des la fotbal, mai ales in wk cand sunt o gramada de meciuri la TV, in reteaua RCS-RDS, asta daca nu sunteti ocupati cu altceva sau cu trading-ul/jucatul in UT.
PS2: Ai vazut in realitate cat sare Thiago Silva la cap (are doar 1,83 m) ? Robben are 1,80 m, de ce n-ar sari si el la cap, daca ar avea detenta buna? Am vazut o faza cand Thiago Silva a sarit la cap cu Terry si era cu un cap peste Terry.
Draga coleg de forum, imi cer scuze in fata ta daca nu ma uit prea des la fotbal, insa din ce cred eu, am vazut la viata mea mai mult fotbal la tv sau pe stadion, decat te-ai uitat tu la Tv toata viata ta, no offence.
Dar daca tie ti se pare normal ca sa ia o echipa in realitatea despre care vorbesti tu , 5 goluri cu capul de la niste minioni...si ca Matic sau Toure sa piarda fiecare, dar absolut fiecare duel la cap cu Messi, atunci te rog..nu confunda realitatea cu lumea virtuala.
pe langa asta, Robben are 60-65 jumping..deci..despre ce vorbim?
In final, te-as ruga umil, sa nu mai faci genul acesta de comentarii la adresa unor persoane pe care nu le-ai cunoscut, "in realitate" in viata ta.
Am incheiat, multumesc!
imi poate face cineva cadou un +10 transfer list . mi`am facut cont pe romania ( conexiune mai buna ) si vreau a ma joc pe asta de acuma incolo , dar am doar level 10. Multumesc anticipat
exemplul cu golul lui Evra este nefondat! distanta intre jucatori este de peste 2 metri, iar Mertesaker nu este capabil sa sara de la pamant prea mult, Evra in schimb este, are detenta! Chiar si asa, la curba mingii cat si distanta intre jucatori ca pozitionare pe teren face toata diferenta in aceasta faza. Se vede clar pe reluarea a 2-a ca Evra sare 30 cm de la pamant... (fix diferenta dintre cei doi la inaltimea corpului)
Nu au sarit la cap corp la corp! Mingea l-a depasit pe Mertesacker din cauza pozitionarii acestuia.
Cu siguranta sunt exemple mai bune din realitate, insa aceasta nu!
@namename specifica platforma pe care joci
ON: pack-ul de dimineata, sweet orange candy![]()
100.000 - 150.000 din cate am observat pe webapp. Consola nu am momentan si nu pot verifica 100%![]()
astept sa vad cum reactioneaza piata la el, are toate sansele sa si creasca in valoare daca se vinde in maxim. Am 2 atacanti deja pe BBVA, Suarez si Bifouma (+ rezerva Uche, Benzema) ...insa vreau sa-l incerc
Sal băieți Id meu este grinci_1987 platforma ps4 am40 slot PTR trading daca aveți level mai mare si puteți sa ma ajutați cu un gift PTR un număr mai mare, as fi recunoscător, fac trading cu chestii ieftine care îmi aduc câstiguri mici dar sigure si regulat, si as vrea sa pot pune cât mai multe. Multumesc anticipat.
Si mai sare unul langa Evra si nu reuseste sa-i ia fata lui Evra. Chestia e ca am vazut multe faze la TV cu jucatori mici de inaltime dand cu capul de langa jucatori inalti, dar nu am gasit video-urile sa vi le arat.
reddyBo: Am zis eu ceva de 5 goluri ale tale? Am zis doar ca nu e ireal ca Robben sa sara mai mult la cap decat un altul mai inalt.
frecventa acestor goluri date de oameni scunzi cu capul nu este aceeasi ca in fifa.in fifa se exagereaza
in realitate nu-l vad pe robben sa dea goluri cu capul cu aceeasi frecventa ca falcao dar in fifa nu e nici o diferenta intre cei doi
beleste ochii la tv ca inveti sa joci fifa online
Pai daca joci sute de meciuri pana acum in UT cu Robben normal ca frecventa e mai mare. In realitate cate meciuri joaca Robben in 7 luni?
Salut baieti. Daca ma poate ajuta si pe mn cineva cu o problema la fifa 15 pc.Am avut contul banat de EA si as vrea sa schimb pe un alt cont de origin sa o iau de la zero si nu reusesc. Astept un sfat!!
Bookmarks