Aici e vorba numai de FIFA 15 pe console. Vezi pe forumul vecin daca te poate ajuta cineva. Computergames.
Aici e vorba numai de FIFA 15 pe console. Vezi pe forumul vecin daca te poate ajuta cineva. Computergames.
Salutare,
sincer va spun ca ma ia ameteala cand vad ce sume invartiti pe aici. Cristiane, cum ai facut tata zece milioane? Nu ti-e frica de DNA?N-am gasit alta rima, sa traiti...
Dati-mi si mie un sfat, o indrumare, un semn divin, ceva, sa ma lamuresc. Stati si va jucati incontinuu? Sau cam cate ore pe zi? Ca cu 400-600 de coins la victorie (cel putin la online seasons), pana la zece milioane e cale lunga rau. E vreo chestie pe care n-o stiu, si vorba aia, joc FIFA din 98? Cu Ultimate Team m-a imbolnavit un prieten prin 2011, dar mai mult de cateva zeci de mii n-am reusit sa strang in nici un an. Banuiesc, din ce am citit in posturile voastre, ca adevarata bataie a pestelui e la trading. Dar cum naiba sa ma intind la trading cand eu n-am vazut niciodata de cand joc cum arata un "albastru" la fata. Nu mai zic de innegriti, aia de sute de mii. deci e clar ca imi scapa ceva. Ce sa fac? Sa renunt la online seasons? E mai bine offline? Cu toate ca jocul vs AI mi se pare oribil si sec, ca doar vorbim de EA, fir-ar Canada sa le fie... Sa ma axez pe Tournaments? Care sa fie spilul? O singura echipa? Doua? Nouazecisinoua?
E adevarat, nu petrec multe ore pe zi jucandu-ma, dar cand o fac, as vrea sa simt ceva mai mult decat dorinta de a sparge gamepadul in ecran. Sau invers. Da, n-am trecut niciodata mai sus de divizia 3 la seasons, insa sunt convins ca sunt multe lucruri care imi scapa.
Si be) - nu iau in considerare sub nici o forma bagatul de bani reali in coins.
Deci? Sa curga comentariile, va multumesc![]()
Cristi asta nu da nimic din casa - as vrea sa ii aflu si eu secretele sa fac macar 100.000 dar tace malc - daca scoti ceva de la el sa impartasesti si cu mine te rog , ca de la el direct nu scot nimic , e ft rautacios nu vrea sa imparta nimic![]()
Peetzy : ai ID ul in semnătura , te astept in party sa iti explic dar o sa fie foarte greu la cum merge piata .
Cgx : esti mafiot , nu mai "bate" aiurea)))
mafie sa fieam avut soc cautandu.l pe mertens de 83 si jnku punand poza cu asta de aseara de 84
am ajuns ca ionutz cu hulk acum
Cristi: te adaug diseara cand ajung acasa, pe UK sunt redcatalin. Si vedem acolo ce si cum
Cgx: nu e vorba de secrete, daca a descoperit lada cu comori a piratilor de la EA bravo lui, nu tre sa imparta decat daca vrea...![]()
Peetzy da , dar sper sa scoti tu ceva de la el , ca vezi ca e cam mafiot la faza asta![]()
eu ma rog de o luna de el sa ma invete sa fac 100.000 macardaca scoti tu ceva de la el promiti sa imi zici si mie pe privat ?
Bookmarks