Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 357 of 386 FirstFirst ... 257 307 347 355 356 357 358 359 367 ... LastLast
Results 7,121 to 7,140 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #7121 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Aici e vorba numai de FIFA 15 pe console. Vezi pe forumul vecin daca te poate ajuta cineva. Computergames.

2. #7122 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    Ok Cristian 2191 aștept ms

3. #7123 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    pack-ul de la prima ora. se pare ca eu am noroc doar dimineata
    Attached Images Attached Images jonas-if24.04.2015.jpg

4. #7124 SP
    Member jnku's Avatar
    Uite ultmul meu pack de aseara...
    Attached Images Attached Images mertens.jpg

5. #7125 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Am tras 30 de buc si nik...

6. #7126 SP
    Member jnku's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    Sa-mi vars frustrarea din aceasta seara. In primul rand am avut un ghinion incredibil. 1-2 in primul meci in care adversarul a inscris golul 2 din dubla balbaiala a jucatorilor mei, portar plus de doua ori fundasii.
    apoi 0-0 intr-un meci in care ori ce minge era in portar sau de 4 ori in bara. Meci in care lloris a luat nota 10 iar restul jucatorilor maxim 6,4.

Ultimul.meci a pusa capac.
    neuer, silva, luiz, ramos, kroos, iniesta, robben, ronaldo si messi albastrii!!! Neymar negru si bale. nu vreau sa ma gandesc la dolarii aruncati pe acesti jucatori.
    echipa ok, inteleg, superba. Apoi unde mai pui ca joc pe zapada, pe santiago bernabeu..iarna in Madrid..lol.

Iar ce a fost cel mai REAL lucru: 5 goluri primite, toate cu capul..ghiciti de cine? Robben 3, messi si neymar. LOL
    Ronaldo nu a sutat pe poarta.. robben sarea mai tare decat Kompany sau Cahill. in repriza 2 nu a ajuns in careu...

cam asta inseamna din pacate Ultimate Team.
    Se poate intampla sa iei multe din centrari, poate ai dat de unu care juca foarte bine. Uite si din realitate, cam cate sanse avea Roberto Carlos sa ii ia mingea lu' Koller? De observat ca Roberto Carlos sare de pe loc, nu are avant.

7. #7127 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Chicaaaaaaaaa
    uploadfromtaptalk1429864831990.jpg

8. #7128 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Ban la ban trage

9. #7129 SP
    ban la bulan

10. #7130 SP
    Ca bine zici "Adiboss"

11. #7131 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Salutare,
    sincer va spun ca ma ia ameteala cand vad ce sume invartiti pe aici. Cristiane, cum ai facut tata zece milioane? Nu ti-e frica de DNA? N-am gasit alta rima, sa traiti...
    Dati-mi si mie un sfat, o indrumare, un semn divin, ceva, sa ma lamuresc. Stati si va jucati incontinuu? Sau cam cate ore pe zi? Ca cu 400-600 de coins la victorie (cel putin la online seasons), pana la zece milioane e cale lunga rau. E vreo chestie pe care n-o stiu, si vorba aia, joc FIFA din 98? Cu Ultimate Team m-a imbolnavit un prieten prin 2011, dar mai mult de cateva zeci de mii n-am reusit sa strang in nici un an. Banuiesc, din ce am citit in posturile voastre, ca adevarata bataie a pestelui e la trading. Dar cum naiba sa ma intind la trading cand eu n-am vazut niciodata de cand joc cum arata un "albastru" la fata. Nu mai zic de innegriti, aia de sute de mii. deci e clar ca imi scapa ceva. Ce sa fac? Sa renunt la online seasons? E mai bine offline? Cu toate ca jocul vs AI mi se pare oribil si sec, ca doar vorbim de EA, fir-ar Canada sa le fie... Sa ma axez pe Tournaments? Care sa fie spilul? O singura echipa? Doua? Nouazecisinoua?
    E adevarat, nu petrec multe ore pe zi jucandu-ma, dar cand o fac, as vrea sa simt ceva mai mult decat dorinta de a sparge gamepadul in ecran. Sau invers. Da, n-am trecut niciodata mai sus de divizia 3 la seasons, insa sunt convins ca sunt multe lucruri care imi scapa.
    Si be) - nu iau in considerare sub nici o forma bagatul de bani reali in coins.

Deci? Sa curga comentariile, va multumesc

12. #7132 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Cristi asta nu da nimic din casa - as vrea sa ii aflu si eu secretele sa fac macar 100.000 dar tace malc - daca scoti ceva de la el sa impartasesti si cu mine te rog , ca de la el direct nu scot nimic , e ft rautacios nu vrea sa imparta nimic

13. #7133 SP
    Peetzy : ai ID ul in semnătura , te astept in party sa iti explic dar o sa fie foarte greu la cum merge piata .

Cgx : esti mafiot , nu mai "bate" aiurea )))

14. #7134 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    mafie sa fie am avut soc cautandu.l pe mertens de 83 si jnku punand poza cu asta de aseara de 84 am ajuns ca ionutz cu hulk acum

15. #7135 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Cristi: te adaug diseara cand ajung acasa, pe UK sunt redcatalin. Si vedem acolo ce si cum

Cgx: nu e vorba de secrete, daca a descoperit lada cu comori a piratilor de la EA bravo lui, nu tre sa imparta decat daca vrea...

16. #7136 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Peetzy da , dar sper sa scoti tu ceva de la el , ca vezi ca e cam mafiot la faza asta

eu ma rog de o luna de el sa ma invete sa fac 100.000 macar daca scoti tu ceva de la el promiti sa imi zici si mie pe privat ?

17. #7137 SP
    Member Peetzy's Avatar
    Pai de la el 100.000, de la mine 100.000, unde vrei sa ajungi?

18. #7138 SP
    Iar minti CGX ? Iar te lauzi ? ))

19. #7139 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    il testam pe Peetzy sa vad daca merita sa ii impartasesti din secrete sa vad cat de mafiot e

20. #7140 SP
    numa' mafioti deghizati pe aici, Cristi asta baga monezi cash...n-ai cum!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 357 of 386 FirstFirst ... 257 307 347 355 356 357 358 359 367 ... LastLast