Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 366 of 386 FirstFirst ... 266 316 356 364 365 366 367 368 376 ... LastLast
Results 7,301 to 7,320 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #7301 SP
    Member namename's Avatar
    Oriunde ai juca o sa te loveati de acelasi lucru pasa printre+lob

2. #7302 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Oriunde ai juca tot dai de handicap anu asta.Si nu mai se tine cont de faptul ca ai echipa mai slaba, sau altceva.

3. #7303 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    discutia e larga . dupa parerea mea exista 3 categorii mari de jucatori cu 3 categorii mari de echipe .

1 . jucatori buni cu : a. echipa ft buna ( TOTY + TIF/SIF/IF ) b. echipa medie c. echipa slabutza sau OP .

2 . jucatori medii cu : a. echipa ft buna ( TOTY + TIF/SIF/IF ) b. echipa medie c. echipa slabutza sau OP .

3 . jucatori slabi cu : a. echipa ft buna ( TOTY + TIF/SIF/IF ) b. echipa medie c. echipa slabutza sau OP .

fiecare dintre noi suntem in mare intr-una din categorii , si ne intalnim in meciuri cu cineva din alt tip de categorie .
    nu putem generaliza deci intalnirile cum ca daca are echipa foarte buna e slab , sau daca are OP sau echipa ieftina si joaca ft bine .
    sunt meciuri si meciuri , categorii si categorii .

in cupe de exemplu scriptul te distruge , dar in divizie nu e asa agresiv de exemplu . sunt cazuri si cazuri

4. #7304 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Lasa-ne ma cu ctegoriile tale ca esti pe langa subiect. Invata si tu unde si cum se pune virgula ca nu stau sa deschifrez ce porcarii scrii tu pe aici. Nu are nici o logica ce ai spus, invata sa te exprimi in scris.

@: De unde stii tu ca nu e scripting in divizie ? Ca in party ne ziceai ca nu ai mai jucat de o luna .

LE: Mai bine ramai tot pe Offline, ca Online-ul nu e de tine .

5. #7305 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    eu inteleg ca esti complexat ca nu ai consi in UT , ca am de vreo 10 ori mai multi consi ca tine si mai multi ca toti tovarasii tai adunati .

si ca in meciuri directe v-am batut pe toti , si am victorii mai multe in meciuri directe cu absolut toti , dar sa ataci la persoana pe forum , fara nici o legatura cu subiectul e josnic dar sti ca iti sunt superior si te macina nu ? ft urat din partea ta , dar te inteleg

dar mi-e mila de oameni ca tine , sarac si fara viata sociala . descarcati altundeva frustrarile , barfele ieftine si minciunile prietene . deci cand vb eu ceva , iei pix si incepi sa notezi cand sti ca ai mai multe infrangeri si mai putini consi - sunt acrii strugurii nu ? )

cu mine nu iti permit sa mai vorbesti ca nu ai valoare sa vb cu mine , vb cu cei de teapa ta mica , si orice dialog cu tine il voi considera atac la persoana , si vei avea report post - uri pana vei fi banat aici .

eu inchei dialogul cu tine si cu amicii tai , pt a nu face flame aici din respect pt ceilalti useri , si cine continua dialogul fara treaba cu UT sau cu Fifa , sa fie banat .

6. #7306 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    cine continua dialogul fara treaba cu UT sau cu Fifa , sa fie banat .
    Domnu' Cgx, se pare ca din nou nu te poti abtine de la ataca colegii de forum. Pauza 2 saptamani.

7. #7307 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Viteza + triunghi , numai asa ne-ai batut . Cand am jucat si noi cu jucatori de viteza ai început sa plangi sau chiar ai dat quit game in min 60 la 5-1 . Du te la offline si ca online ul nu i de tine . 😂😂

ON : apare TOTS astazi ?

8. #7308 SP
    Member namename's Avatar
    Am un ronaldo, oare mai am cand sa il vand fara sa ies in pierdere?

9. #7309 SP
    Pe PS4 a ajuns la minim , azi dimineață cand m am uitat eu .

10. #7310 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    depinde cu cat l-ai luat

TOTS...nu cred ca apare saptamana asta, au anuntat destul de clar ca inainte de TOTS vor baga ceva update-uri.
    Until TOTS, we’re going to be introducing brand new content starting next week to honour Player of the Year, club promotion, and relegation battle heroics amongst your favourite leagues.

11. #7311 SP
    Member namename's Avatar
    pai l`am luat cu 5.775.000. mai cresc preturile? parerea vostra ?

12. #7312 SP
    la Messi si CR7 vor scadea, sanse de crestere nu sunt.

13. #7313 SP
    uploadfromtaptalk1431525742983.jpg

14. #7314 SP
    hmm Diego Alves, am nevoie de el

15. #7315 SP
    Eu l-as vrea pe alesandrini 😂😂

16. #7316 SP
    Si eu il vreau pe Diego Alves

@: namename vinde-l pe CR7 cat mai repede pentru ca o sa ii scada pretul zilele astea ( zic eu ) .

17. #7317 SP
    Poate chiar la noapte

18. #7318 SP
    Member namename's Avatar
    L.am vandut cu minimu. Am pirdut 500.000 cu taxa masii si ajustarea de preturi

19. #7319 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Am trecut si eu pe xbox one la fifa.Poate cineva cu level mare sa mi dea gift urile pt transfer list?
    Id ul meu este ghislaigend.Multumesc.

20. #7320 SP
    Unii il au pe Messi, CR7. Eu il am pe Doumbia

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 366 of 386 FirstFirst ... 266 316 356 364 365 366 367 368 376 ... LastLast