Originally Posted by
Cgx
sunt un user normal ca voi habar nu am sisteme , doar am impartasit ce am observat eu pana acum :) fara suparari
Am asa :
Ibardo - dar cred ca il vand ... Palacio este pfff .. deci joaca cu Palacio si o sa ramai masca .. ce naibii i-au putut face
L-am avut pe Pogba dar e prea incet .. prea incet efectiv . il prefer pe Vidal si Marchisio - amandoi la pretul lui . l-am vandut
Si am asa ca schimbari : Ibardo , Callejon , Sau si Rossi la atacanti ( da am 6 atacanti ) :))
Giovinco CAM (91), Nainggolan la inchidere ,
El Shaarawy(87) Biabiany (96) Candreva(85) ca mijlocasi si il iau si pe asta de la roma acum ca am bani - Gervinho (93).
sa iti zic si pace .. stai ca le pun in paranteza - si astea sunt ca rezerve .. efectiv in afara de pogba care nu imi place ca e mult prea incet , nu stiu pe cine sa mai iau bun si rapid
si hai sa iti mai spun ceva - vezi la defending .. Vidal 81 .. Marchisio 74 .. Cuadrado 57 . deci nu numai ca sunt destul de rapizi .. au si defendingul ft mare .. sunt completi .
in sistemul 4-1-2-1-2 e important ca mijlocasii sa fie COMPLETI , adica si fuga si sut si pasa si mai ales Defending . Vidal si Marchisio sutn ff completi - asta e secretul lor .. eu in alte campionate rar am gasit asa ceva - la pret decent .. adica pana in 100.000
sugestii ?