Nu stiu cum suportati sa jucati cu toti necunoscutii doar pt ca au pace.
Printable View
Nu stiu cum suportati sa jucati cu toti necunoscutii doar pt ca au pace.
Ty ea ... parca si.au mai revenit baietii :)
Imi zice si mie cineva cum pot sa obtin linkul de la echipa mea din UT ? Tot nu imi dau seama cum se face, am luat si aplicatia Companion dar tot nu imi dau seama cum se face..
Doar pe pc :) poti sa dai share la squad. Intra in aplicatie de pe pc.... selectezi SQUAD si undeva in stanga unde iti alegi tipul formatitiei 4-3-3 4-2-2 etc... ai un buton cu SHARE :)
si pe consola merge sa dai share la squad , apesi triunghi la squad management .
BTW , am deschis 2 pack-uri de 7,5k cel mai bun ... El shaarawy :| :| :|
Pai stiu sa dau share la squad, dar dupa ce fac asta de unde iau link-ul respectiv sa il pun in acest topic de exemplu :-? Asta nu stiu.. :)
Ceva pareri despre aceasta echipa? Sa schimb cva la ea?
BPL @ FIFA 15 Ultimate Team Squad by Silvian92 | Futhead
Incearca pe Willian hunter(il am eu...10 meciuri , 6 goluri , 7 asisturi) in locul lui Sanchez , Ramires-Oscar-Fermamdinho linia de mijloc iar in aparare Filipe Luis-Walker daca iti ajung banii . Daca iti ajung banii , cumpara l pe Diego Costa hunter ...nu o sa regreti , formatia asta o joc eu :D
@ragnalordbrok de pe site EA, te loghezi .
* ma uitam la KSI nu stiu daca il urmariti , a postat acum 2 ore ... a deschis pack-uri de 30.000 de FIFA Points si cei mai buni au fost Toure si Courtois(adica cei mai valorosi) ...
Eu il urmaresc pe m333ran pe twitch iar aseara avea 48k fifa points . M am uitat aseara pana la 30k fifa points :)) i a picat 2x afelay if , hamsik if , sigudarson if , aguero , hazard ..cam slab :-??
Ma refer ca din 18k fifa points putea sa ii cada mai multi jucatori buni :D
Dar astia chiar baga prea multi bani in Fifa points... sau?..
Au prea multi bani...
Pai baga dar isi si fac... Mai ales KSI ala, face cate 1mil + de vizualizari la un clip pe zii. Si daca e cum am auzit eu, adica 1$ la 1000 de vizualizari va imaginati si voi...
Dupa cum ziceau silvian92 si larry92 linkul il obtii din webappul de pe PC. (https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app)
Urmeaza pasii din pozele atasate.
https://www.easports.com/fifa/ultima...p00EXnLvFG:ps3
Attachment 235005
Am renunțat la Kompany&Courtois sa il cumpar pe Hazard ♡ :))