de miercuri pana miercurea viitoare la 19:59 :)..dar sunt care trag n pachete si nu le pica...dar ca idee, asta e perioada
Printable View
de miercuri pana miercurea viitoare la 19:59 :)..dar sunt care trag n pachete si nu le pica...dar ca idee, asta e perioada
Mersi. Unul pe săptămână merge...deși cred ca mai bine ii investești în jucători. Ieri am reușit în sfârșit sa îl aduc pe Vidal :)
---------- Post added 04-11-2014 at 14:23 ----------
Și e vreo șansă în plus sa nimeresc ceva mișto dacă trag la 20:01 sa zicem? [emoji3]
sincer nu cred, eu am incercat...si la si un minut, si dupa 30 min, si in alte zile dupa, si degeaba, dar asta nu inseamna ca la fel este la toti, intreabal pe adibose cum sta treaba :)) sua mai era un user pe aici, gl3ui..sau nu mai stiu cum, omul ala avea un noroc chior...
Pentru cei care jucati in BPL, vi-l recomand pe Welbeck. La mine a avut un inceput fabulos :) 3 meciuri / 10 goluri (div 5).
treaba cu marcatul golurilor e relativa...depinde peste ce adversar dai, si depinde cat de in forma esti in ziua respectiva... eu ieri am avut 12-4 la suturi contra unuia cu Van Persie si Falcao, si s-a terminat 4-2 pt el...depinde de zi si de noroc.
Eu am facut ieri 2-2 cu un tip in 10 oameni si am avut o groaza de suturi intre care am lovit si de 3 ori bara. :) Asa ca nu are nicio importanta cum ai debutat cu un jucator.
nu e o regula la pack-uri cu ore sau zile...lumea trage miercuri seara cand intra noii jucatori IF, poate au sanse sa pice ca sa poata specula un pret de vanzare mai mare. Cand apar duplicatele aceluiasi IF automat preturile fluctueaza in mare fel :) si ai sanse mult mai mici sa obti un pret bun pe Ramos IF miercuri seara decat in zilele ce urmeaza...
Imi faceam si eu calcule, avem impresia ca daca trag de pe consola am noroc mai mare, fata de web app...insa am avut bulan si pe consola...sa pice 3 jucatori scumpi in 3 pack-uri trase la rand...cat si in webapp...dimineata sau seara...cat si pe companion app...dimineata duminica ora 8 parca era...si a picat CR7 TOTY ...
din experienta mea cat si a celorlalti colegi de pack-uri pot spune ca totul este doar noroc chior!
---------- Post added 04-11-2014 at 15:22 ----------
Exact...si mie mi-a debutat Guarin in mare fel...2 goluri pe meci zile la rand...de fapt eram eu in forma, ca de 2 saptamani n-am mai marcat cu el .hahahah
cat e totalul de jucatori pe ps4 la seasons mode? gasiti total la leaderboard world table
apropo de ziua norocoasa...cand am promovat in divizia 2, am dat in 3 meciuri consecutive goluri de la 25-30 de metri...guarin ziceai ca e roberto carlos... dar asta s-a intamplat intr-o singura zi, dupa care numai avioane..
La meciul asta chiar mi-am iesit din minti si am inceput sa injur ca un nebun :))
Mirificul meu adversar era un pace abuser, care a dat goluri din kick-off plus un gol de tot rasul cu care a dus meciul in prelungiri si a reusit sa castige. Ma intreb daca ar disparea Remy, Ibarbo, Emenike din joc vom scapa si de gunoaiele care profita doar de pace-ul lor?
Nu profită nimeni de nimic, aşa cum cum unii nu au bani să bage pt. Bale, Ronaldo şi mulţi alţi, îşi fac echipe cu ce au la îndemână, pace-ul fiind cea mai ieftină opţiune, dacă zic că FIFA este un gunoi de joc sariţi de cur în sus, când daţi de unul care vă bate prin abuse îl faceţi gunoi, mda,
Eu nu zic că trebuie să ai cei mai buni jucători, dar să ai posibilitatea de a îţi face o echipă cu cel puţin un star fără să bagi bani sau să stai 4-5 luni pe trading.
Aberezi. Puteau sa il faca pe Marica OP dupa logica ta si sa te alerge tot terenul cu el. E penibil si jenant.
Si anul trecut, pe mine cel putin, ma scoateau din sarite cei care il aveau pe Mandzukic in atac. Aproape la fiecare lovitura de cap, gol. Si cam asta insemna FIFA pentru unii: fugi pe extrema ca descreeratul, centreaza lui Mario, gol (in propertie de 90%). Distractiv! Dar asta este, ne adaptam. Pana la urma ii iese o data, de doua ori, dar nu poate sa-i iasa la infinit. Daca el iti da 2 goluri , tu dai 3 si ai rezolvat problema :)
Am folosit și eu majoritatea portarilor importanți din serie a și cred că Diego Lopez este cel mai bun, urmat de De Sanctis
care nu stiti sa va aparati contra celor care abuza de pace, puneti echipa pe defensive si o sa fie mult mai greu sa treaca de fundasi(dar tot trebuie sa nu tineti apasati ca nebunii sa intre fundasu in el )
Ilumineaza-ma, ce vroiai tu sa spui? Am nevoie de un doctorat sa descifrez? Te-am intrebat daca ti-ar fi placut sa fie mega OP un alt jucator, tot din randul unor semi-anonimi.
De unde imi recomandati sa cumpar coins ?
Recunosc ca-mi vars frustrarile aici..dar e extrem de enervant momentul in care dupa ce castigi un meci iti da eroare si te deconecteaza, dupa care primesti dnf..si in loc sa te bati sa ajungi in divizia 1, te bati sa nu retrogradezi..