Buffon are avantajul ca e de la Juventus ca și 3 din cei 4 fundași.
Printable View
Handanovici e peste Lopez .. mult .
Si eu am avut dilema Sirigu vs Handanovici . daca vrei Italia + PSG hibrid - ia.l pe Sirigu , daca ramai doar pe Italia - Handa :) si eu aveam 3 din 4 fundasi de la Juve dar Buffon e prea lent .
ca pont - poti sa il vinzi pe chiellini cu 18.000 si poti sa il iei pe Ogbona cu fuga si defending ca si chemistry pana in 1000 de credite . e chiar un pic mai rapid .
succes :)
si un positioning foarte bun :)
Am vreo 200k coins... sa.i pastrez pt diseara sa fac trading? Ca din cate imi aduc aminte cand sunt pachetele de 15k... scad mult preturile... dar dupa aceea or sa mai creasca?
nu scad mult preturile dar scad..la astea de 15k nu se prea simte diferenta..cand apar celed e 100k, atunci o sa scada mult :)
Stiti cumva daca acest jucator isi merita banii ?
http://www.futhead.com/15/players/23...dou-koulibaly/
cine pnm strange 300k ca sa de-a pe 3 pachete =))) ?
dar cine are parte de 3 pachete / cont?
pai e doar 1?:-/
de obicei da, insa anul trecut tin minte ca au fost si doua, cand l-am tras eu pe Schwein verde
eu am de exemplu 160 000 liberi dar cred ca strang 200.000 si il iau pe Di maria .. cine imi garanteaza daca din 50 de jucatori imi cade unul peste 200.000 ? ca sa fiu pe profit ?
sunt 15 jucatori peste 210.000 din 1000-1500 de jucatori gold rare ( mai scadeti comisionul de 5% de 10.000 coins ) .
daca nu imi cade unul din aia sunt deja pe minus .. nu stiu daca e ok afacere .
eu nu mai bag coins in pachete, pentru ca e gherla..doar sa ai un mega noroc sa iti pice un jucator de peste 100k... gandeste-te cati jucatori sunt in joc...si ce sanse sunt sa iti pice un jucator cu adevarat scump....sincer nici di maria nu cred ca merita 160k, datorita 2* weak foot, dar fiecare cu dorintele sale...
---------- Post added 04-11-2014 at 13:21 ----------
preturile o sa scada intr-o luna, maxim doua...cuadrado o sa ajunga undeva la 14-15k maxim, de exemplu, iar Di Maria sau Toure undeva la 100-120k..
lol cum sa-ti garanteze cineva ? nici daca ai avea 9 sanse din 10 sa iti cada un jucator de peste 100k nu-ti poate garanta nimeni
afacere poti numi trading-ul, pack-urile sunt doar noroc :)
Eu am avut noroc de REUS la pack de 7.5k si este peste 200k...desi sunt pe profit de n ori cu acest pack...tot n-a fost o afacere sa iau acel pack, a fost noroc :)
o chestie care te poate pune pe ganduri serios...am deschis in fifa14 pack-uri de 800k...ghici ! niciun jucator mai scump de 10k :))
Asa ca mie unul nu-mi ramane decat sa astept miercurea sa mai trag seara cate un pack doua...poate poate am noroc la un IF. in rest nu-mi fac planuri aiurea :)
exact :)
la ora 20
---------- Post added 04-11-2014 at 14:05 ----------
si ii gasesti toata saptamana...dar si aia IF..daca iti p[ica unul care costa 9,8k...degeaba. prefer cu aia 9.8k sa cumpar un shiny gold gen Marchisio sau Aubameyang
Pai și de miercuri pîna în ce zi sunt șanse sa găsesc în pachete IF?