Eu prefer sa joace mai bine , nu sa fie liniile
verzi .
Neymar , mi se pare mai tehnic (+5 stele la skill) + ca marcam foarte mult cu el .
Printable View
Am facut si eu o combinatie de brazilieni cu BPL.Apararea din Anglia mi se pare cam slaba indiferent ce combinatii am facut din campionat.Mai trebuie sa cumpar un portar pentru echipa de rezerve.Ma gandesc sa il iau pe Cech.Nu mai cumpar nimic in afara de contracte si poate la primavara am bani de Aguero.[emoji1]Am incercat Italia si Franta dar am atins repede maximul din campionatul respectiv si nu mai aveam ce sa cumpar.Spania si Germania nu le-am incercat,pt. ca jucatorii care imi plac costa enorm.BPL mi se pare campionatul care te face tot timpul sa vrei sa imbunatatesti un post anume si sa ai de unde alege.Attachment 238182Attachment 238183
L-am luat de dimineata pe Filipe Luiz si pe Teixeira ala a lu lucescu ca rezerva in locul lui Melo - echilibrat jucator si fuga si aparare si dribling - l-am luat CM :) .
Si eu ma gandeam ca intre Neymar si Hazard ar merge mai bine Neymar .. ca la pret sunt cam la fel iar la mine cu BPL si Brazil - se incadreaza la fel de bine amandoi :)
Deci pana de Craciun sa fie neymar urmatoarea tinta la urmatorul crack de preturi :)
am dat de un moldovean din republica,joaca bine omul cand ii ies pasele din prima
gt genaru
datii add daca vreti sa pierdeti la fifa
Joc acum cu unul cu Messi 95. Pacat ca nu stie sa joace...doar mingi pe sus pt Ibra..
---------- Post added 05-12-2014 at 00:53 ----------
Cat timp scriam aici innpauza a si iesit din joc..
---------- Post added 05-12-2014 at 00:54 ----------
Mi se pare mie sau i-au pus alta poza lui Benatia la card?
Si lui Cerci...
L-am luat pe Iniesta de BF cu 37k :D si l-am dat acum cu 48k :>
Sper sa inbunatatesc si eu Transfer Profitul ala.. Am -150k sau mai mult.. :))
Si eu , daca ii vand pe Hazard , Aguero , di Maria , Yaya , Courtois , Kompany , imi scot 180k :D
Eu sigur ies in gaura cu pogba x3...nu mai ajunge el la 50k..
Cine imi zice si mie la ce este bun fifa companion ? plsss!!!
Cumperi / Vinzi jucători , consumabile s.a.m.d .
Imi pune o intrebare da nu stiu care este raspunsu unde il pot gasi :D
Nicăieri , trebuie sa ti-o amintești . :))
Cum sa-ti pice frate in pack de 7.5k Crespo si Eden Hazard
Incredibil la cum au crescut preturile de la BF :))
De ex. l-am cumparat pe Hazard cu 289k & Aguero 289k iar acum Hazard costa 380k la buy now iar Aguero 285k la buy now...=D>
Mai astept un pic si imi vand toata echipa din BPL :D
Am pierdut finala in champions shield dar am primit un gold pack..desi la castigarea ei mai primisem unul,,... E noraml?
Sa traim bine cu Thanks Giving Day Cristi :))
tocmai l-am vandut pe Di maria Hunter :) luat cu 155.000 .. l-am dat la 209.000 :))
mi-am scos gaura de la niste pachete ordinare .. de ma facea sa fiu pe minus la transferuri :))
ia sa vedem Sancez la cat pot sa il dau .. luat cu 52.000 ... dat cu 74.000 :)
mai scad preturile Cristi sau ma bag la Neymar ? :))
Care aveti consumabile cu BASIC :D