L-ai incercat sau contra lui ?
Eu as juca CAM cu el , e bun la constructie + sut puternic..
Bundesliga . FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead 8->
Printable View
L-ai incercat sau contra lui ?
Eu as juca CAM cu el , e bun la constructie + sut puternic..
Bundesliga . FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead 8->
Gyazo - 98fb3ebd9d69dd694470878766409632.png am dat si eu peste unu numai cu legende, dar nu inteleg cum a ajuns in 3, juca destul de slab
https://www.easports.com/fifa/game-d...one/futSeasonsQuote:
Echipa mea de Bundesliga face fiecare banut...nu cred ca am mai mult de 10 infrangeri cu ea... doar cu restul
pierzi cam multe meciuri 3 victorii in 10 meciuri
Ce înseamnă asta ? :))
Eu ti-am aratat ca nu-i asa slab...
Pai asta nu inteleg pt ca el a spus ca e Muller slab .
Nu are nicio legătură poza pe care a postat o el cu subiectul..
e hai ca am ajuns la comparatii Muller - Ronaldo .
Sincer astia micii 99% o sa zica ronaldo , doar pt ca e un produs de marketing extraordinar , a fost in echipa momentului - Manchester United in anii de glorie e la Real in anii de glorie .
La nationala unde nu are echipa e un 0 barat . E un jucator bunicel - mediu Ronaldo - care a prins doar cele mai bune echipe ale momentului , si a avut un marketing bun , e in primii 20-30 ai europei fara marketing , dar a fost sustinut tot timpul de super staruri la mijloc atac si aparare .
Intr-o echipa medie - bunicica ca a Portugaliei - nu face nimic , acolo se vede .
Muller la fel .. sa il ai pe Robben si restul la Bayern si Nationala Germaniei in spate .. e usor sa te remarci .
Sunt doi jucatori medii - unul cu marketing mult , altul fara - un antistar . Nu va mai certati pe ei ca ei iau milioane de euro pe luna si voi nu :)
messi nu prea face meciuri bune la nationala argentinei care e mult mai buna decat cea a portugaliei daca iau comparatia ta
messi e la echipa care e in top 4 de 9 ani,a prins barca in cea mai buna perioada
asta inseamna ca e un jucator mediu si messi
Cateva urcate direct de pe consola in Youtube.
http://youtu.be/bdELlTiKhSE
http://youtu.be/aKOTIe6hoqY
http://youtu.be/n27eoxamvrQ
Ai dreptate si tu Cgx... dar sunt mai multi factori la mijloc. De exemplu la UTD Ronaldo nu prea era sprijinit chiar asa mult de echipa cum e la Real. Daca ai observat toate pasele trebuie sa ajunga la Ronaldo, chiar si Benzema ii paseaza foarte mult, Bale cand a venit a zis ca vrea sa il ajute pe Ronaldo.
In schimb la UTD el s-a remarcat foarte mult pentru a fii sprijinit acum la Real, ceea ce mi se pare normal daca stam sa ne gandim.. El e Balonul de aur e normal sa fie sprjinit si toate pasele sa ajunga la el.
Cum a fost si Messi pe timpul lui Ronaldinho, atunci se remarca la fel ca Ronaldo, pe atunci Ronaldinho era tinta paselor lui Xavi si Deco daca tin bine minte, parca ei erau mijlocasii creatori pe atunci. Acum de exemplu toate pasele se intreapa spre el si Neymar, din ce am vazut acum Messi paseaza mai mult decat marcheaza, probabil sa il reprofileze la un momentdat in mijlocasi ( parerea mea )
Cat despre Nationale.. nu stiu ce sa zic, e diferenta mare, conteaza si Antrenorul acolo, au cam fost schimbati antrenorii pe banda rulanta la Portugalia. Si cam sunt si multi jucatori individualisti pe acolo, e altceva la Nationala nu poti cumpara o Nationala cu un Club.. in care poti sa iti iei ce jucator doresti si asa mai departe..
Eu nu ma cert, am zis doar ca nu imi place Muller si ca in fifa mi se pare anti-talent si mi-au sarit fanii "bavarezi" in cap :)) .
Eu ti-am dovedit ca nu-i asa cum zici tu despre Muller . Mai vrei ? Poftim :) 2014 FIFA World Cup™ - Statistics - FIFA.com .
Nu inteleg de unde ai scos-o pe asta cu Cristiano vs. Muller :)) , n-a facut nimeni comparatia asta .
P.S : FC Bayern München | Players - Bundesliga - official website
P.S2 : 2014 FIFA World Cup™ - Statistics - FIFA.com
Eu nu inteleg ce tot insisti atat cu Muller asta, ti-am zis ca pentru mine e Zero Barat, degeaba da goluri cu echipe mici si cu echipele mari inoata pe teren. Eu am intrebat ce a facut contra Realului in 2012 nu ce a facut la World Cup in 2014 unde daca tin bine minte James a fost golgheter.
P.S : iti recomand un FanClub ThomasMuller.
Ti-am aratat statistici , nu un meci contra realului sau comparații intre jucatori .
Insist pt ca nu ai dreptate in ceea ce spui dar daca esti fanboy Real & CR7 te înțeleg de ce tot arati comparații intre cei 2 jucatori & Bayern - Real . In fine , nu mai are rost sa continui .
de ce nu jucati un online friendlies season real vs bayern?
apoi looserul isi inghite cuvintele si lauda jucatorul in care aruncase cu noroi :evil:
self humiliation best prize ever for your nemesis
Eu sunt de acord in conditiile in care o sa joci cu Muller titular. Ai ID-ul meu la semnatura.
Si ca sa iti si raspund, nu sunt fanboy CR7 dar mii se pare penibil sa nu recunosti ca el este cel mai bun la ora actuala.
Ma baieti...voi vorbiti de jucatorii reali sau FIFA? Ca daca va luati de statistici reale, asta e thread-ul FIFA 15, puteti sa va mutati pe cel de fotbal.
Mi se pare stupid sa judeci un jucator real dupa cat de varza e in F.UT pentru ca n-are pace, spre deosebire de diversi amarati de rating 70 care sunt bestii pt ca au pace 90. Si care in realitate nici la Chiajna n-ar fi primiti..