Aguero al tau e untradable ? Asa il am eu pe Tevez, mi-a picat la turneul de anul nou si parca nu joaca cum ma asteptam . Are vreo legatura si Chemistry-ul aplicat ? Ma tot gandesc ca poate din cauza asta, poate unor jucatori nu li se potrivesc :D .
Printable View
Baga-i Hawk la chemistry. Lui Tevez.
---------- Post added 15-01-2015 at 20:51 ----------
Imi aduce aminte de mingicarii din curtea scolii unde nu puteai juca de ei, deoarece tineau mingea si driblau intr-una si de abia dadeau o pasa, mai mult se alerga dupa recuperarea mingii de la adversar.
Iti dai seama ca o sa il reprofileze, Reus nu e jucator de stat pe banca + ca nu cred ca sunt atat de nebuni sa dea 25 de milioane de Euro pe el ca sa il tina rezerva..
@ ramusg
Fiecare joaca cum stie, eu unul incerc sa combin skillmove cu suturi de la distanta, centrari, etc. Si mie imi place sa joc pe skillmove dar sa si iasa o faza frumoasa dupa nu sa pierd mingea. Daca joci pe PS4 ai ID-ul meu la semnatura, facem cateva meciuri maine daca vrei, ca asta seara e meci. Halaaa Madrid :)) .
Eu nu vorbeam de real sau ireal sau mai rau, nereal. Cred ca tu cunosti diferenta intre skill, pricepere, si real, ca definitie , daca nu ai luat BAC-ul, ai slabe sanse, nu vreu sa te jignesc dar e realitate ce ai spus ,nu e nimic inventat. Ai comparat priceperea cu realitatea, realism de acolo vine.
Apoi, priceperea nu are nimic cu realitatea in joc, in joc poti sa faci lucruri complexe si jocul sa fie SF, tot pricepere este, si poti sa spamezi xxx si tot noob te numesti.
Daca esti un gamer batran si experimentat, ai observat ca de la o vreme, cei care produc jocuri, le fac tot mai prietenoase pt noobi, tocmai pt a mai acapara noi jucatori.
ce teapa am luat cu sif isco
daca am cumparat 2 sif isco de dimineata cu 85k si 87k acum ei sunt la 75k....puteam sa astept sa ii cumpar mai ieftin
am luat al 3 lea sif cu 70k...sper sa creasca weekendul urmator pe la 130k altfel mi-am facut un gauroi
vreau sa imi recuperez ramos si if griezemann care acum nu le mai scad preturile
asta daca mai rezist si nu vand tot si incerc cu 300k sa cumpar pachete cand va fi toty attackers
s-a dus la 65k sif isco....vand tot cumpar toty packs si daca nu prind un toty,ma las de ut 15 si astept ut 16
s-a dus la 60k si nici nu-mi pot vinde cei 3 isco cu 72k
in 15 min de la 75k s-a dus la 60k....ce ghinion
ramusg tu oricum ai ceva impotriva a 90% dintre jucatori, iti inteleg frustrarea insa trebuie sa accepti realitatea, jocul a luat o curbă care ție nu-ți place în mod eviden... asta este. Știi vorba aia ...Take it or Leave it! Fie te adaptezi, fie renunți cu totul la joc, fie schimbi jocul....sau varianta nefastă...astepți 30 minute să apară jucătorul pe manual.
Ești de acord cu asta?
Politia Ultimate Team in actiune :cop:, nu mai apasati pe x sau triunghi :)) :t: :x: :ban:
pe xxx poate apare cruduta =))
O sa avem un MOTM dupa dubla cu Real Madrid . "El Niño" :D
posibil să nu avem...tocmai din cauza faptului că in UT este la Milan iar transferurile n-au apărut încă ....
Ar fi o surpriză întradevăr să îl vedem MOTM cu Athletico la club ...dar nu cred că se va intâmpla asta...
Aham, deci e skill abuzul de driblinguri, iar orice altceva te face noob. Eu cu siguranță nu joc nici cu skills, nici cu pace și lob through pass, dar e o aberație sa zici ca tu ești ăla priceput "pentru ca... Driblinguri și pentru ca... Dintosul".
Cât despre Bacalaureat, îl joacă și copiii care nu sunt încă la liceu, iar aluzia cu realismul nu vroia decât sa îți arate cât de departe de adevăr te afli. Stabilește cineva, reglementat, care e abordarea corecta de joc?
CRisti - cand ti-am zis ca e slab si Suarez si e si Bale la fel in FIFA 15 - tu credeai ca aberam ? :)))
Hai sa iti spun secretul : Griezzman ST 84 :) are stats mai buni ca Aguero , eu am asteptat ca prostu sa ii scada pretul acum la TOTY si i-a crescut cu 50-100.000 :)))
il invidiez pe ragnarlodbrok23 care il are untradable .. dar il are .. mie in acelasi timp si squad mi-a picat ... Mandanda IF .. si lui Griezzman de 84 :) ghinion
deci nu mai juca cu cifrele .. vinde.l pe suarez si vezi cu ce ti-am zis :) sfatul meu
Cu cati atacanți jucați de nu va place Suarez? După părerea mea e lent pentru sisteme cu un singur atacant central și perfect pentru 4-1-2-1-2, cuplat cu un atacant rapid. Nu l-am avut, dar bănuiesc ca e asemănător cu Lewa si D. Costa.
Deci Bale merita toti banii , super jucator . O sa il incerc pe Griezman ST il locul lui Suarez .
x2z : joc 4-3-3(4) si nu poate tine pasul cu Bale&Neymar .
Încearcă sistem cu 2 atacanți un meci sau mai multe, funcție de timp și chef și eu zic ca il duci la medie de un gol pe meci. :) Eu așa il am le Costa și efectiv sunt meciuri în care numai unul ca el ma scoate din belea.
am vandut aproape tot si nu mi-a picat nimic mai mult de 2k ca jucator si am cumparat 2x 50k si 3 x35k
mai fac vreo 100k din vanzari si imi bat joc si pe aia
mai fain pro club