-
mai multe optiuni de cumparare, EA nu doar ca ii ajuta pe cei care nu stiu sa joace FIFA, acum ii ajuta si pe cei care nu stau prea bine la capitolul trading.
Insa chestia asta cu reglementarea preturilor atrage de la sine eliminarea Price Fixing-ul, spre exemplu Razvan Rat IF LB (Hellas Liga) este un jucator Mediu pentru acea pozitie insa pretul lui de achizitie deseori depasea 180.000 coins. De ce? pentru ca erau maxim 15 carduri pe piata si pentru ca era un "nene" care cumpara tot ce era sub 100k si relista cu 180-220k...daca ti-l doreai pe Rat IF, erai obligat sa-l cumperi de la samsar...
Ei bine acum Rat IF costa maxim 55k si samsarul a disparut.
Cazuri de genul asta sunt sute!! Pe anumiti jucatori cu potential (silver si bronze) se stabilea un pret prohibitiv de peste 1.000.000 coins...si 2-3 bucati la 100k ...sa te faca sa crezi ca ala la 100k este pomana curata, de fapt el ii cumpara cu pana in 1.000 coins la aparitia lor pe piata si le umfla artifical pretul.
Singura metoda cat de cat buna de trading a ramas mass listing-ul si min 59...pt diverse chilipiruri, insa trebuie sa cunosti bine piata ca sa ataci acea zona.
-
2 Attachment(s)
Ce s-a intamplat cu EA inc. dupa capitalizarea preturilor? pai le-a cam scazut valoare...brusc! sper sa le tot scada :))
Am pus istoricul pe 5 zile si pe o luna, se vede data de 10 Martie cand s-a intamplat capitalizarea si valoarea actiunilor
Sursa: NASDAQ
-
Din punctul meu de vedere este foarte bine ce au facut cei de la EA cu market-ul din FIFA. Personal nu aveam timp sa stau mereu sa fac trading iar unii jucatori erau complet inaccesibili. Momentan am o echipa destul de buna asa ca astept FIFA 16 cu noile reguli.
-
sincer..pe mine ma doare-n pix..ma bucur de joc...chiar ma simt mai motivat cand vad ca joc contra unor super echipe... Daca as avea si eu super echipa..unde ar mai fi farmecul?
-
pai o sa ai super echipa, jucatorii devin accesibili! Insa in paralel cu accesibilitatea intervine LIMITAREA veniturilor din trading cat si DISPARITIA jucatorilor de valoare din Market!
Ca pe vremea comunista, ori ai bani dar n-ai ce sa cumperi, ori totul este ieftin insa nu ai access la bani! (nu si daca cumperi FIFA POINTS)
Iti dau acum Unilmited Coins si pun pariu ca nu iti poti creea echipa de vis! ;) asta este buba, cel putin inainte aveai un scop pentru care iti pierdeai vrema in trading..acum scopul nu mai exista
-
-
Nu inteleg de ce nu aulasat si tactical dar si legacy defending.
-
deci EA o face din rau in mari rau , adica primul val de modificari a fost in .. jos :))
si asa multi jucatori erau ft rari .. acum o sa ii faca si pe ceilalti de mai jos rari de tot :))) adica nu o sa mai dispara doar messi si ronaldo .. o sa dispara si cei de mai jos :))
ideea e sa tragi 1000000000 de pachete ca sa ii iei si sa cumperi fifa points de la ei ? :)) si sa nu mai fie astia super rari in market?
pe mine nu ma afecteaza prea mult pt ca am si 2 echipe decente de cateva milioane bune chiar si acum , si am si cash cam de inca o echipa . nu pierd nu castig .
problema mare a lui EA ca a schimbat fundamental regulile jocului fix in mijlocul jocului . dcaa se stia de la inceput asta altfel se aseza piata si altfel se stabileau preturile.
cine a luat jucatorii super scump nu ii va vinde niciodata la preturile astea mici . cine a avut dubluri le a vandut demult .
si daca nu ii vinzi .. sa te apuci sa tragi packete pt messi :)) sa fim seriosi il ia 1 din 200-300 de oameni intr-un an .
ceilalti jucatori sunt cum era in comunism CREVETII VIETNAMEZI :)) sunt peste tot si nu ii vrea nimeni .
iar jucatorii buni sunt ca salamul de sibiu si pepsi :) rari si ii au 1 din 200-300 :))
-
EA a pierdut pe mana ei, cum s-ar zice. Au vrut sa faca webapp dar nu au analizat suficient de bine consecintele. E totusi de mirare, te astepti ca un gigant la nivelul lor sa aiba strategi si analisti care sa aiba putin viziune la ce va fi sa fie. Au pierdut pe mana lor, au vrut sa faca webapp-ul pentru ca asta era trendul peste tot dar nu au socotit suficient de bine ca e sinucidere curata sa lasi deschise porturile web la indemana speculantilor. Cei destepti au speculat si probabil s-au facut bani frumosi pe slabiciunea asta.
Acum se intampla un fel de struto-camila, nationalizare comunista combinata cu aruncare de praf in ochi pe model capitalist. Ei ii zic asezare de preturi dar de fapt e o bajbaiala, probabil iau decizii si ajusteaza din mers in functie de reactia pietii.
Dar, vorba colegilor mai de sus, important e ca sa ne bucuram de joc - cine poate - si sa lasam strategii EA sa-si vada de treaba lor in continuare. Oricum n-avem cu ce sa-i influentam.
-
Este o soluţie foarte simplă prin care pot rezolva piaţa de la sine, şi anume să îţi poţi cumpra de la ei orice jucator vrei, să aibă un catalog cu toţi jucători din FIFA, în felul asta marketul va scădea considerabil, nu îl cumpără nimeni din market dacă jucătorul este la preţ dublu, lumea tot o să tragă pachete, pt. nu au toţi coinsi ataţia şi pt. este funn să devi milionar peste noapte, o soluţie simplă la tot rahatul asta de UT.
-
Foarte bine ca s-au evaporat samsarii/bisnitarii. Sa ramana cine vrea cu 1000 de Messi/Ronaldo pe stoc, o sa-i ia cu ei in groapa (groapa de furnici).
-
noi putem trai si fara F.UT, nu stiu ei daca pot
-
pai in ritmul asta mai bine desfiinteaza marketul si stim o treaba . sa lase doar pachetele si asta e
-
cred ca cel mai bun sistem ar fi cel din WOW...cu cat castigi mai multe meciuri sa ai sansa ca castigi jucatori sau pachete eventual...iar pe market sa existe doar consumabile...asa toti pleaca cu sanse egale, iar cei mai buni useri nu vor mai suferi din cauza unor fanatici cu bani... Ideea e ca asa nu se va intampla, datorita simplului fapt ca pe cei de la EA ii doar in basca de useri..ii intereseaza doar cascavalul...
---------- Post added 13-03-2015 at 15:04 ----------
Daca aveti irlandezi, e cazul sa ii puneti la pret maxim.. :)
-
Stie cineva cat costa boateng ala rosu la x1 ?
-
probabil se da la 1 mil daca exista pe piata
-
2 Attachment(s)
Si in felul asta Higuian devine cam cel mai solid atacant de Serie A
Iar De Bruyne in varianta asta cred ca este bestie.
La fel cum spunea colegu' bagati Irlandezii la vanzare, cine nu este interesat de cupa evident!
-
Nu prea cred la ce comentarii au pe facebook&twitter "#RIPUT"
-
vedem diseara..eu am pregatiti cativa
-
Aţi ajuns rău dacă vă puneţi bază în Irlandezi :))