strange banii pt metrosexual ( ronaldo):D ...daca il ai in echipa 90% e castigat meciu
Printable View
strange banii pt metrosexual ( ronaldo):D ...daca il ai in echipa 90% e castigat meciu
ce inseamna metro sexual? ca e sexual doar in Metro?
da..suna bine... mai astept sa vad ce fac cu ronaldo..ca practic asta a devenit target-ul meu..initial fusese Hagi..insa jucatorii TOTY mi-au dat avant :))
L-a avut cineva pe Lahm ? Se merita sa il bag in locul lui Luiz Gustavo, tinand cont ca joc cu 2 CM si 1 CAM. Schweinsteiger , Gotze , Gustavo.
reddyBo : incearca echipa mea de BBVA https://www.easports.com/fifa/ultima...64wxgnLJ7P:ps3 . Griezman IF e cu mult peste Suarez iar in locul lui Dani Alves , incearcal pe Carvajal IF . Eu n-am mai avut bani pt Carvajal IF .
Aaa...inca ceva . In poarta il poti folosi pe De Gea IF85 cu Ramos si Pique .
am inteles ca de Gea If e f bun... oricum, o sa mai astept pt ronaldo, dar sa vad cum scap cu coinsii
reddyBo nu te lua dupa Cristian2191 cu echipa aia...strange bani pt CR7!
Pe Cristian2191 l-am batut de 2 ori fara sa sufle cu o echipa de 10 ori mai ieftina!
glumesc :)))) Cristian2191 avem restanta la meciuri, trebuie sa inchidem campionatul ;) poate diseara!
Saptamana asta nu pot :D , in weekend .
uite-l cum fuge, zici ca e Bale :))
jucam , nu stiu daca te am in lista...nu imi mai aduc aminte
Eu sigur te am :)
diseara pe la 23:00 e mai sigur, daca poti. lasa-mi un mesaj. ne mutam pe PM
Io nu pot sa ma obisnuiesc cu directia la suturi, mi separe ca se duc cu totul altfel decat in fifa14. Toate mingile se duc pe mijlocul portii sau in balari. Trebuia sa ma plang si eu cuiva. Ma scuzati. :D
plangi plangi fara griji, si noi am plans la inceput, acum am deprins suturile, cu greu m-am obisnuit fata de 14, insa e ok acum, o sa inveti
De unde pot cumpara coins fara paypal direct cu cardu.
Eu qm cumpwrat de pe fifagocoins, dar ai nevoie si de paypal. Este un site ok si sigur.
Pai asta incerc si eu acum da nu stiu cum sa fac la paypal ai x1 ?
Duminica am tras si eu un pak de 100k. Ma gandeam, ca o sa am un jucator din echipa anului sau macar doi foarte buni. Ei bine surpriza, nici un jucstor cu valoare mai mare de 5k la vanzare. Un mare rahat fara apa rece. Am aruncat 100k. Sper sa recuperez macar 30k din vanzare jucatori.