Pauza de la biznis.
Printable View
Te roade invidia..
ce mult a crescut moting..de ieri pana azi..30k
Am cumpărat 4 cu 130k + Lacazette SIF la 2.100.000 . Poate am noroc sa primească amândoi UP . :))
Nu exista tweet al EASPORTS fara sa apara scameri. Si asa pierd multi agoniseala din UT...
ai grija cu lacazzete Cristi . deja la 2 milioane e scump .
problema e si o repet ca anul trecut nu se stia ca se upgradeaza S/IF-urile . si de aia au crescut si de 10 ori , de exemplu lacazzete e de vreo 20 de ori mai scump ca la TOTW .
si se vor scoate toti jucatorii tinuti de toti pt profit pe piata , si sa nu fie un crack .. pt ca cine e nebun sa ia cu 3-4 milioane un atacant de 84 din Ligue 1 ?
oricum e ultimul mare cutremur in fifa 15 cred .
dar ce a fost anul trecut e posibil sa nu mai fie anul asta , deci mare grija cu lacazzete . nu mai zic daca EA face ceva utopic si NU ii da upgrade :)
mai bine ramaneai la Sancez Benzema Pogba , sau Godin sau Isco ( ultimii 2 fiind la preturi mici pt ca in saptamana lor a iesit TOTY si nu le au crescut atunci preturile asa mult ) de a ajuns Miranda IF 84 si fara posibilitati de upgrade de 3 !! ori mai scump ca Godin SIF 86 . 2.100.000 fatza de 800.000
Nu e panica :D
A ajuns la 2,6m dar stai linistit ca sunt o gramada de nebuni care cumpara .
Cel mai rau imi pare de Pogba SIF , l am avut cu 1,4m..
iar e mentenanta...noi ce facem in timpul asta? ma plictisesc groaznic... =)) 8-}
Am spart aseara 75k pe 10 packuri de 7,5k cativa dubiosi buni de vandut si un IF Ashley, cu care mi-am scos in mare toata parleala :) nu mi-a mai picat un IF in pack-uri de anul trecut
muncim adi, muncim :))
asa e...ma intorc la VLOOKUP-ul si pivotarea mea :))
hopa, unii stim sa ne jucam cu pivoti... =D>
eu am apucat sa pun bid pe vreo 10 McGeady chiar inainte de a da astia jos serverele si acum nu stiu ce s-a intamplat... :)
adi, daca esti pe x1, te-ai luptat cu mine :))..eu nu am avut decat 8k..asa ca nu mi-am permis decat 9 mcgeady
Da, pe X360 dar cred ca-i tot aia cu X1.
Am pus bid pe la 3400, cred ca am si luat vreo cativa...
Apropos, cine foloseste asta FUTBIN - *** 15 Prices | Find McGeady on FUTBin to reveal the lowest BIN, eu cam am impresia ca nu-i chiar ok ce afiseaza ei acolo. Aveti grija...;)
LE: Acum am vazut: cum ai luat 9 McGeady cu 8k ?
acolo e Buy in now, și nu tine cont de bid
Acolo arata ultimul jucator vandut (la bid sau buy now) .
arata bine, 4.6k pe PS si intradevar cel mai mic BIN este 4.6k ...arata bine si i-am verificat tot timpul, arata 95% corect, f.u.t..bin
exact, nu apar BID-urile, ci doar BIN-urile.
e cam ok..am urmarit si analizat..si este ok, cel putin update-ul cu lowest bin..
eu am luat McGeady cu 1200 cel mai scump...de la 650 la 1200
Cum? Cand? Sigur e McGeady?