la mine nu au aplicat regula inca :)) plus dublura la if morata
Printable View
la mine nu au aplicat regula inca :)) plus dublura la if morata
la ce cutremur e pe piata de la preturi :)))
nici nu pot sa ma mai bucur daca pica ceva :))
Iar am luat teapa si cu moting..se pare ca am mare ghinion la tradingmmmnu sunt inspirat deloc..
---------- Post added 14-02-2015 at 22:55 ----------
Macar am echipa cu hagi :)))
Cgx - pai tu erai bucuros ca sunt mici preturile
@jnku: mi se pare mie sau am văzut la tine 80 sloturi disponibile pe TL? Cum fac si eu sa cresc de la 40 la 80? :)
Merci!
trebuie sa cresti in LEVEL dupa care iti deblochezi din FC Catalog, extra slots
Da, stiu asta...
Dar ma gandeam ca poate-mi face cineva cadou aceste itemuri :p
Eu sunt pe la level 33 daca nu ma insel, asta-i ritmul de crestere:
*** INCREASED TRANSFER LIST SIZE
LEVEL PRICE EFFECT 11 600 FC C 10 35 1,250 FC C 10 53 2,750 FC C 30 83 2,000 FC C 20
Update Ultimate team, azi ora 12:00
"doar" 700.000 de tranzactii pe transfer list, stocurile de coins epuizate la comerciantii chinezi, preturile scad.
Intram in normalitate =D>
www.youtube.com/watch?v=yBitUaQv-2s
aici aveti youtube-ul care explica exact ce au facut si de ce cu transferurile .. de la 4.000.000 de tranzactii la 700.000 .. :)
E cam nasol.... acum poti sa faci trading decat pe consola.... nu cred ca o sa tina prea mult cu el inchis.... mie unu nu prea imi place... cand ajung acasa de la munca vreau sa ma joc.. nu sa fac trading.... macar sa gaseasca o solutie sa opreasca auto-buyer si sa ne lase webapp deschis :)
Primul sezon la Pro Club , primul castigat . :D
Nu încerca sa spui că echipa ta e o echipă slaba. Mai ales că îl ai pe ramos în atac. Ai o groază de jucători OP. Probabil joci bine, nu am cum sa contest, dar nu încerca sa îți torni cenușă în cap cum ca ai avea o echipă mediocra. Da, în realitate nu te-ai bate la champions league. În joc însă, ești extrem de favorizat de caracteristicile jucătorilor tai.
da, ora Romaniei ;)
La ora 22:00 Winter Upgradeeeeeeeee .