sau ghinion :))
Printable View
sau ghinion :))
Am mers bine. Chupo, Ruffier si Naldo.
sa vedem..daca mai cresc...e ciudata piata acum...
aguero 86 e 400.000 aguero 87 e 1.000.000 :)))
toti au scos tot la vanzare si s-a dus in cap toata piata .. trebuie o saptamana cred , ca sa isi revina total :)
Griezmann ST 85 de la 2.000.000 la 1.200.000 , dar pana nu ajunge la 500.000 nu se linistesc :)
acum se vad cati coins mai sunt pe piata adica .. deloc :) e cruda realitate :) se sparge bula imobiliara :))
lacazette s-a dat la 1.090.000 de 84 hunter dar scade si el la greu
Ce bine, ca l-am vandut pe Menez inainte sa inchida astia web app, aveam 4, toti erau din pack-uri deci e ok. Mai am un de Bruyne de dat si am scapat.
Eu am prins 4 bucati cu UP, insa pe toti ii aveam pentru club nu la vanzare.
Pt vanzare aveam Cabella si Ashley Williams care nu au primit UP, insa se vand in continuare binisor desi le-a scazut si lor pretul.
Neymar NIF de la 380k ajunsese aseara la 300k, sper sa cada spre 230 sa-l iau si eu.
Poate ca este mai bine asa, cu preturile jos, iti poti permite variatii de echipe. Chiar si asa eu am niste recorduri dezastruoase pe F.U.T Online Seasons. In ultima perioada castig maxim 2 meciuri din 6 jucate... nu stiu de ce asa slab, la fifa14 am mers mult mai bine.
In ce divizie?
nici eu nu sunt f departe de dezastruos...
Am Neymar si Aguero de 86 raman asa sau se schimba ?
da, sigur
Nu se schimba cardurile normale existente. Doar cele IF. Apar acum in pachete insa jucatorii upgradati.
Pai mai sus asa se vede ca se schimba :)
Apar carduri noi pentru jucatorii non-IF.
dar nu la cele existente
Din cele existente se modifica doar IF, SIF si MOTM
Deci ai mei raman de 86 nu se schimba la 87 ?
daca vrei aguero sau neymar de la 86 la 87 ii vinzi cu 300.000 si ii cumperi pe cei noi cu .. 1.200.000 :)
nu e panica :)
nu e panica man