http://bit.ly/1vPUv4J
aici aveti lista ultimului update Fifa de azi este Update la skill moves si mai sus aveti lista jucatorilor upgradati
Printable View
http://bit.ly/1vPUv4J
aici aveti lista ultimului update Fifa de azi este Update la skill moves si mai sus aveti lista jucatorilor upgradati
Era si timpul sa ii faca Up lui Isco :)
Bolasie FTW!
Anul trecut, la FIFA14, am donat aproximativ 200.000 coins si cativa jucatori importanti. Daca cei care au primit coins de la mine mai joaca FIFA15 ultimate, poate imi doneaza si mie niste coins, pentru 2-3 luni, ca mai mult nu joc...
Sau cine ma poate imprumuta si pe mine cu 50.000 coins, pentru cateva zile, ofer si dobanda. Multumesc
Asta este echipa.
Am gresit topicul*facepalm*
Cum poti sa donezi jucatori? Cum poti sa dai coins? Intrebare de noob:)
Jucători în fifa 15 nu mai poți. Da coins pui ceva la vânzare iar respectivi Îți cumpara produsul
Bravooooooooooo Daniiiiiiiiiiiiiii
Noroc maxim :))
I hate Uuu
Asta-i la pachet de ala de 35k?
7,5k :)) cele mai bune pachete .
Am început UT pe contul de RO, mă ajută şi pe mine careva cu nişte contracte de 99, vă mulţumesc. se7enfuryRO
Pai ce sa faci cu ele? Mi se par cam inutile. Ia obisnuite cu 150-200 si cu un manager bun scoti indeajuns pentru primii jucatori pe care ii ai.
Păi mă ajută că le vând cu 1400-1800 coins.
nu mai bine ceri bani? :))
---------- Post added 22-02-2015 at 10:52 ----------
Da!! omul e bestie, am luat 2 bucati la 12k din market, pe unul l-am bagat in teste acum o saptamana (inainte de Up skill) si dupa ce mi-a marcat spectaculos si s-a descurcat in banda cot la cot cu David Silva de 87...am zis ca e omul meu. Pe celalalt l-am dat la prima relistare cu 18k...cauta-l acum ca nu mai e :)) a sarit la +30k
Cu astia defilez acum
Lukaku e MOTM *momentan in trade pile
Bony e MOTM *momentan in trade pile
musc din adversari la fifa
dupa ce avusesem 3 titluri de div1 din 5 sezoane in div1,am avut o perioada de 5 sezoane fara titlu unde avusesem sansa sa iau 2 titluri
dar am revenit iar.am luat titlul in sezonul 20 inscriind 43 de goluri in 10 meciuri.acum in sezonul 21 am 6 meciuri cu 34 goluri date si 10 primite
record 116-26-25
Eu sunt in scadere mare de forma. Am retrogradat dupa vreo 14-15 sezoane prin div 1 in div 2... Asta la ***. La seasons sunt inca in div 1.