exact..cam asta fac si eu..cu exceptia lui Choupo..nici nu m-a impresionat pe post de CAM..cam greoi
Printable View
exact..cam asta fac si eu..cu exceptia lui Choupo..nici nu m-a impresionat pe post de CAM..cam greoi
Mie imi place mult choupo. Dar ST. Mi se pare mult mai greoi Lewa. Are 88 dribling. Se misca bine. E lent, dar nu greoi.
multi .. prea multi jucatori ff buni in realitate sunt mult prea greoi in fifa 15 pt a putea fi folositi ft bine .
e un joc prea rapid fifa 15 pt jucatori lenti medii sau greoi :) e parerea mea
Asa e. Dar asta nu o sa ma faca niciodata sa joc cu Doumbia. Prefer sa joc cum imi place mie, nu cum imi dicteaza EA.
Abumayeng este cel mai bun rupe tot in atac :)
Ca winger. Doar pe benzi prefer viteza.
Imi mai trebuie Robben si am echipa perfecta in bundesliga
eu tot nu ma hotarasc intre : Griezmann IF 85 , Abumeyang 81 ST si Lacazette IF 84 care e mai bun . Aguero e cel mai bun din joc - la prima echipa nu il misc , dar la a doua echipa nu ma hotarasc intre astia 3 :)
care i-a avut si e mai aproape de aguero ? rapiditate si agilitate ma intereseaza :)
alexG - ia sa vedem ce echipa ai :) baga un share
-------------------------
sollo - neata :)) webapp si aplicatia de mobil sunt inchise de tot pt transferuri - doar de pe consola mai merge :)
motivul este unul ft corect - erau exploatate de cei care vand coins :)
Voua va merge aplicatia in browser? Cand dau sa fac transferuri zice ca e in mentenanta, dar de 3 zile arata asa...
eu am jucat cu Aubameyang 80 ST si era fenomenal...banuiesc ca 81 este si mai si...are in plus fata de lacazette si griezmann viteza dar si inaltime si forta...eu n-as sta pe ganduri :)
---------- Post added 23-02-2015 at 13:42 ----------
apropo, cat mai costa Auba 81? e adevarata faza cu quick sell-ul?
Care.i faza cu Quick sell.ul?
spuneau unii ca daca iti pica in pack, ii dai discard si iei nu stiu ce suma f mare din cauza ca e higest rated attacker...acum nu stiu daca e minciuna sau nu..cert e ca sunt multi care au scris asta..cum ca ar fi luat sume mari pe el din discard...
Griezmann IF 85 e 1.200.000 , Abumeyang 81 ST 800.000 si Lacazette IF 84 1.000.000 .
eu il am pe Griezmann - oricare il iau din ceilalti 2 - raman si cu bani adica :)
auba cu 100 chem rupe..trust me :)
Griezmann IF 85 e 1.200.000 , Abumeyang 81 ST 800.000 si Lacazette IF 84 1.000.000 .
eu il am pe Griezmann - oricare il iau din ceilalti 2 - raman si cu bani adica
---------------------------------------------------------------------------------------
Deci sa recapitulam . ( exceptam Messi - Ronaldo ca nu ne permitem )
Cel mai bun atacant din joc : Aguero - dubii cineva ?
Cel mai bun atacant din BPL : Aguero .
din BBVA ? Griezmann SIF 85
din Ligue 1 ? Lacazette SIF 84
din Bundesliga ? Auba SIF 81 .
propuneri ? Costa SIF , Muller SIF , Benzema SIF ? sunt mai lenti si mai greoi ca cei mai sus .
gresesc undeva ?
eu am dubii cu Aguero :)) mari..si l-am jucat si ST si CAM..poate faptul ca e din free pack..dar nu cred ca e posibil asa ceva..
---------- Post added 23-02-2015 at 14:11 ----------
Costa e masina de goluri daca te descurci cu gamepad-ul...nu prea rateaza...Muller l-as juca mai degrama CAM...in rest nu am incercat nici variantele regular
Cel mai bun atacant din bbva este Mandzukic, acum ca intra centrarile...
Aguero trebuie jucat doar CAM.
Din bpl Costa este cel mai bun atacant.E foarte greu sa te aperi impotriva lui pt ca are o forta incredibila.
Doumbia, Remy, Sturridge sunt mai buni decat Aguero ST.
neymar de 87 e mama si tata lor :))
Da, e foarte bun Neymar.Dar nu merge sa joci cu el pe centru, decat cu 7 chemistry...
Eu am vrut sa joc cu el CAM, dar are chemistry doar 5.1.
5.1 ? :))