Vezi ca nu te-am injurat, am zis un ma atat :)). O pun din nouAttachment 244980
Printable View
Vezi ca nu te-am injurat, am zis un ma atat :)). O pun din nouAttachment 244980
Mai sunt doar 4 Ronaldo pe market la current bid 15mil si 7 Messi tot la fel la 15 mil current bid.
Pentru ca toti au stat cam ca mine cu ochii pe market si imediat cum aparea unu cu 9.3 se vindea instant :))
Nu e adevarat, dimineata cand m-am uitat pe market Messi era maxim 12 mil la bid si acum mai sunt 7 toti cu 15 mil current bid. Ronaldo si Messi o sa dispara de pe market daca nu fac astia de la EA ceva.
la fel cum au disparut cei IF sau TOTY..daca va uitati in urma, am spus acum ceva timp ca asa se va intampla...
Se petrece ceva cu gameplayu sau mi se pare mie? Jucatorii au in ei niste miscari zici ca is din plastelina. Alt exemplu este ca aubameyang fuge spre poarta n linie dreapta de unu singur si lasa mingea in urma. Parca nu mai merge o pasa de 2 metri unde trebuie. Sa fie de la net?
de 2 pagini vorbiti acelasi lucru, ori nu va intelegeti intre voi, ori unii nu sunteti la curent cu ultimele modificari aduse in fifa? :)
Inseamna ca n-ai inteles nimic din ce am zis..
Au fost aduse niste schimbari si la gameplay, cu siguranta. Se simte altfel. E schimbat in rau, sau cel putin asta pot sa zic dupa cateva meciuri de kick off, nu am intrat in Ultimate Team de ceva timp. Parca au implementat noi animatii, miscari, modalitati de pasa. Nu stiu, se poate sa ma insel.
Am observat un glitch, cu orice echipa jucam, steagurile care fluturau in tribuna erau negre. Nu stiu daca asa e si in UT sau daca am mai patit cineva ceva de genul in Seasons (PS4).
Am patit si eu sa vad steagurile negre chiar si inainte de update.
bale nu mai exista pe market - eu am vandut dimineata 2 bucati si a ajuns la disparitie :)
e doar un blocaj psihic momentan , stai sa dea EA drumul la pachete si sa rupa piata ca toti o sa inceapa sa ii vanda iar :)
ori accepta ca au gresit preturile si le ridica limitele , ori baga multi in pachete zilele astea si ... bubuie piata cu 1000 de messi si de frica ii scot toti la vanzare :)
PS merge tradingul momentan mai bn ca inainte chiar :)
Sunt pb pe x1? M-a scos din joc la 2-0 si inca o sansa ratata sa castiga div 1...
Fraier am fost ca nu l-am cumpărat pe Robben de dimineata .
deci pe xbox se pare ca sunt probleme cu conectivitatea..vad mai multi useri care se plang...
Vad ca incep s-apara Aguero cu BuyNow 290.000 printre cei vechi listati la 700.000, ceea ce e un lucru bun.
86 probabil
Nici mie nu imi merge pe x1
Se vaita multi ca le au disparut jucatori din club..unul zicea ca a luat if si s a pomenit cu jucatorul normal...au dat jocul peste cap cu acel update
II tii din ura, numa' sa nu aiba altii parte de ei :))