Media 1k pe jucator , 30k in 2 ore(Iker , Sturridge , Benzema) .
Asa, asa... asa am facut si eu si am luat ban.
Printable View
Media 1k pe jucator , 30k in 2 ore(Iker , Sturridge , Benzema) .
Asa, asa... asa am facut si eu si am luat ban.
Nu prea cred...
L-am luat inapoi pe David Luiz cu 2500 coins la BID, dupa ce aseara l-am dat cu 14k BIN. Acum sunt o gramada la 2200 BIN.
---------- Post added 13-01-2015 at 07:37 ----------
L-am luat si pe Sturridge cu 16k la BID. Si pe Vidal cu 14k la BID.
Am tras 3 pack de 7.5k si nimic interesant asa ca m-am apucat de cumparaturi :) (inapoi ce am vandut)
David Silva 6k
Jerome Boateng 15k
Tevez HUN 15k
Vidal 12k
Benatia 1.1k
Pirlo 0.65k
Nasri 0.7k
Cuadrado 8.9k
Rakitik 0.8k
Pogba 23k
Howard 0.7k
Willian 3.2k
TOTAL ~ 88k pt niste jucatori foarte buni. mai am 300k la cutie, sa vad ce mai iau..poate pt BBVA ceva sau un hybrid cu Marcelo si David Luiz daca tot ii am prin club.
Majoritatea costau dublu saptamana trecuta, si i-am vandut chiar pe mai mult decat dublu sapt trecuta.
PS: @bdevil cand mai vrei sa faci combinatii d'astea ia in calcul comisionul de 5% din vanzare pe care ti-l opreste EA. ai aici un calculator rapid si eficient Fifatools - EA Tax calculator
singurul pe care chiar mi l-as dori din cei lansati aseara, este Neuer..arata incredibil
Am spart toți banii pe Hazard (abia aștept sa joc cu el) și Aguerro. :)
la mine aguero ala nu face nimic ...ce-i drept il si tin rezerva...dar si pe Musa la fel, iar piticania aia negricioasa ma scoate mai mereu...e mega rezerva de atacant:))
---------- Post added 13-01-2015 at 10:10 ----------
ma bate gandul sa fac echipa asta... sa renunt la gervinho, guarin si doumbia
itabpl4-3-2-1 FIFA 15 Ultimate Team Squad by reddy | Futhead
aguero o sa aiba chem 8..iar nasri e cam lent, dar il pot schimba dupa 10 min
Gervinho pentru Nasri? Eu nu as face asta :)
dar pt aguero?
Eu sunt fanatic cu chemistry. Dacă nu am 10 la toți nu ma simt bine.
Tevez e foarte bun.
pai cum as fi putut sa-l bag pe aguero in hybrid-ul asta fara nasri..? si cu 8 chem e ok..eu am o obsesie cu Pogba..ce sa fac?
Jucati TOTY Cup Offline si Online, sunt premii accesibile :)
se da ***ul ala de jumbo pack de 15,000 cu 24 de items si doar 7 rare .
am jucat si eu dimineata 8 jucatori 6 petarde + 2 ok din care unul gold bun si unul rare ( arbeloa ) AMANDOI DUBLURI de la turneele de FUTMASS new year .
EA esti o mizerie - e acelasi fond de jucatori .. nu se poata sa cada 2 jucatori 2 untradable si amandoi sa fie dubluri de la fostele turnee .
CE SANSE SUNT sa fie dubluri ? ce sa mai zic ca la FUTMAS mi-a cazut VArane de 3 ori in aceeasi zi la acelasi premiu de turneu ..
si online si offline sunt premiile astea? sau?
Eu astept pana vineri sa apara atacantii . :))
aia si di maria o sa fie foarte rari :))
Ceva schimbari? Am un pic mai mult de o saptamana de cand am inceput.
FragLimit FIFA 15 Ultimate Team Squad by FragLimit | Futhead