si te-au batut femeile sau ... ? :))
Printable View
si te-au batut femeile sau ... ? :))
Cum sa ma bata :)) Chiar asa slab ma crezi :evil:
Cred ca astia de EA au concediat toti testeri. Nu mai au nevoie sa aibe angajati, ca au testeri care platesc pentru joc.
hahahah mare like ! ...............probabil
Pt. divizia de mobile :)
se pare ca au gasit coin selleri un nou glitch pentru a produce coinsi :)
chiar daca au gasit...cum ii vand? :))
Păi sa postat mai sus, îţi vinde contul.
Preturi conturi :
FIFA15 Coins 3000K 22.17 EUR
FIFA15 Coins 5000K 36.96 EUR
FIFA15 Coins 6000K 44.35 EUR
FIFA15 Coins 8000K 59.13 EUR
FIFA15 Coins 10000K 73.91 EUR
FIFA15 Coins 12000K 88.7 EUR
FIFA15 Coins 15000K 110.86 EUR
pe site arata doar pt PS4.
pai au coins si cumpara tot ce pune EA pe market...au fost vreo 14 pagini de Ronaldo MOTM care in mai putin de 3 ore s-au epuizat...
http://help.ea.com/en/article/***-we.../?sf37023801=1
Au inchis pentru Xbox momentan cica webappul si aplicatia
foarte bine..daca asta era cauza lag-ului...stateam sa aplic un contract cate 5-10 secunde...
Cum sterg si eu din videoclipuri ?
Care mai vrea sa se mai inscrie in campionat fifa 15 pentru x1 ca sa stiu sa va las PM cand dau drumu la incrieri
mi se pare o porcarie sa cumperi un cont cu totul, spun asta pt ca in felul asta pierzi/intrerupi tot istoricul pe care-l ai din precedentele editii FIFA...
dap - deja devine complicat pt selleri :)
una e sa iti dea un jucator .. alta e tot contul si sa intrii zi de zi pe alt cont sa joci .
adibose - tu cum i ai contactat pe cei de la EA cu Catalogul ?
ai sunat la numar de UK sau le-ai scris ?
Nu ştiu ce nu aţi înţeles, sau sunteţi grei de cap, ca să nu stai 1h cu sellerul respectiv, îţi vinde un cont cu 2000k, la care stai tu după ăia şi îi transferi pe contul principal, cine este adeptul cumpărări de coins va spun eu că va avea răbdare.
poti intra si juca definitiv pe contul cumparat sau poti transfera...insa pierzi o gramada de bani si mai ales timp transferand + ca ai nevoie de items ca sa poti transfera...la 3 milioane sunt 600 de tranzactii a 5k fiecare la care pierzi din comisioane si banii pe care i-ai fi putut castiga pe item-urile alea intre 200 si 250k ...atata bataie de cap pt niste coins. Este indezirabil.
Cat despre EA, mergi pe http://help.ea.com/en/ . Help with a game > FIFA15> Looking for something else? (in josul paginii) > Contact US > STart a new case!
Dupa care selectezi platforma in cauza, le dai cateva detalii sumare despre actiune/reclamatie, astepti sa apara "Live Chat"! > dupa care ti se va deschide un Customer Request
In cazurile fericite va dura 5 minute asteptarea, in cazurile nefericite 30 de minute. Au un timer acolo care aproximeaza timpul de asteptare in functie de incarcarea lor.
Succes! :)