Echipa e super echipa, jocul e problema. Eu am 11 suturi pe poarta cu Aguero și Ronaldo și 0goluri, iar adversarul din 3 suturi pe poarta cu Bacca toate goluri.
Printable View
Echipa e super echipa, jocul e problema. Eu am 11 suturi pe poarta cu Aguero și Ronaldo și 0goluri, iar adversarul din 3 suturi pe poarta cu Bacca toate goluri.
Eu m-am invatat sa nu mai sutez la poarta. Sutez doar din pozitiile din care pot sa marchez 100% la 100% dar si din alea se mai trezeste portarul sa o scoata cu unghia sau cu parul :))
Acuma sa stii ca si asta cu trasul la poarta e discutabil spun eu. Am intalnit zeci de jucatori care trag intr-o disperare la poarta. De la 20,30 de metri, nu conteaza daca au vreo sansa sa inscrie sau nu. Da bine la statistica si atat.
E evident ca daca >50% din suturile tale sunt din afara careului, portarul are sanse mari sa le apare.
Acum, la suturile din careu sau de la marginea careului sansele sa inscrii cresc. Daca ai ratat doua suturi din careu din 4 nu poti spun ca e asa mare paguba :) De cate ori nu am vazut meciuri in realitate in care jucatorii rateaza din cativa metri...
Ce are fratilor fifa asta sa stricat de tot dracu sa ii ia pe aia de la EA
Adevarat l au stricat....un mare esec !!!!
Cum ba din bun sa il faci rau....ce aiuristici
FAza cea mai tare e ca aia care vand coins sunt bine mersi, au chiar oferte smechere de tot :)) Se vand conturi cu totul. Un cont cu 3000K pe el te costa 76 USD. Destepti rau astia de la EA :))
3.000.000 = 76 de dolari ? oho :))
vand eu cu vreo 9-10.000.000 la 150 $ :))) ii rup la oferte :)) si de banii aia dau precomanda la Fifa 16 :)
Sau te duci in club.
La voi merge UT ?
tudy acolo oricum ma duc si cum in CT se aproprie 1 mai-ul si vara le gaga-ul e deja in plan :)
am zis gen fifa 16 , si vb serios as vinde la banii aia macar jumatate din coinsii care ii am pt o precomdanda la fifa 16 :)
mihai - da - merge UT :) chiar online :)
Mie imi intra greu in UT, iar pe market nu gasesc nimic, orice jucator as cauta, imi spune ca nu exista :)
Deci eu ma chinui sa ii vand pe Reus, Boateng86 si Gotze86 la preturile minime si nu ii cumpara nimeni...
isi baga toti picioarele in transfer market si joaca cu ce au ca sa-i plezneasca pe astia de la EA...cel putin asa ar trebui :))
pana maine seara cat mai sunt pachete nimeni nu va mai vinde nimic . a fost un weekend cataclismic
1. price range
2. toate tipurile de pachete pe piata , care au distrus piata .
o sa trebuiasca minim 2-3 zile sa isi revina cat de cat piata :)
Macar se vand consumabilele si se fac banuti faini din transferuri.
la mine nu mai merge pe online... e praf totul =D>=D>=D> EA
Am jucat azi cu unul care juca cu femei :))