[QUOTE=gvingi76;1231726]În continua modificare...
sper sa rezolve odata probleme de conectivitate...nu inteleg insa de ce dureaza atata pana se apuca sa remedieze..
Printable View
[QUOTE=gvingi76;1231726]În continua modificare...
sper sa rezolve odata probleme de conectivitate...nu inteleg insa de ce dureaza atata pana se apuca sa remedieze..
Deci deseara incepand cu ora 9:00 PM, ora Romaniei, luam o pauza de la UT. E bine totusi ca oamenii astia de la EA pe care-i blamam in permanenta se straduiesc sa faca ceva. Probabil nu-i usor sa stai cu un milion de useri conectati live si sa faci modificari din mers.
Update-ul asta cu scoaterea numelui clubului care vinde jucatorul de pe transfer list trebuia facut de mult...
asta e ultima lor gaselnita, sa scoata numele clubului din transfer market. ca nu cumva sa mai poti transfera 5000 coins pt un simplu Fitness card, sau orice alt card mizer pe care nimeni nu ti l-ar cumpara cu 150 coins.
Dar nu-i nimic iei un jucator Bronze, si il identifici, fie dupa fitness, fie dupa nr de contracte, fie dupa pretul minim si maxim afisat care poate fi customizat suficient...
Au elimitat din sansele de a vinde usor item-uri mizere pe 5000 coins insa nu de tot.
INSA chestia asta va avantaja metoda de vanzare prin Fixed Price! Acum n-o sa mai putem vedea daca oferta pietei este controlata de PIATA sau de un grup restrans (pana la 1 user)! that's bad! o sa vedeti...
Probabil ca pana la finele existentei FIFA15 vor reglementa atat de multe chestii incat in FIFA16 nu vom mai avea Transfer Market, probabil ca se vor baga packete de 10-30-50-75-100 fifa points ...etc, ca si in Fifa Wolrd Cup de la FIFA14, All Items Untradeable, totul ieftin, joci cu ce TRAGI!
Daca asta le este drumul ma reintorc linistit la Seasons :)
Se pare ca sunt inca in gaura pe bursa, de la PC (Price Cap) au scazut, oamenii au inceput sa se acomodeze cu noul trend EA..au crescut putin, a aparut primul val modificari alte preturilor, iar au luat-o in jos, si tot asa si dupa al 2-lea val de ieri...sunt curios cum va arata maine dupa ultima modificare cu Club Name Remove.
e AM, adica de acum :)
Iar umbla la ut pffff
trebuia..cel putin pe xbox era mare nevoie..mergea rau tare
Pff 3 h:(
sunt la munca, nu-mi pasa :))
Da....si eu liber :((
Nu-i de acum, e 12:00 AM Pacific Time in tweet-ul EA...
Quote:
We'll be performing a scheduled maintenance for FIFA Ultimate Team (***) and EA SPORTS Football Club (EASFC) on March 19, 2015 beginning at 12:00 AM PT (7:00 PM UK) with a total downtime of approximately 3 hours.
scz adi, ma uitasem peste prinscreen, insa era de la reply :)
---------- Post added 19-03-2015 at 10:08 ----------
au gresit ei pe site :) cel mai probabil, pt ca acum fac maintanance-ul..link-ul din twitter te duce pe site...cele doua informati se dau cap in cap...
Or fi bulversati saracii... :)) In Canada la ei e noapte acum, or fi somnorosi si cu atatea griji pe cap se mai incurca si ei...
Am vazut si eu ca e down webapp-ul. Am incercat sa intru sa vad daca nu l-am vandut cumva si pe ultimul Aguero :)
---------- Post added 19-03-2015 at 10:23 ----------
Asta-i cel mai recent:
Quote:
EA SPORTS FIFA @EASPORTSFIFA 1 hour ago
#F** is currently down for maintenance. 12am-3am PT (7am-10am UK). Club names to be removed from the Transfer Market. http://bit.ly/1O8fACB
La mine merge UT.
L.am vândut pe Gibbs 231k :D
Si la mine acuma merge Webapp.
Eu nu l-am vandut pe Aguero... :(
;))e timp..nu-l ia nimeni ca e slab :evil:
e usor sa faci si fara club name .
ii pui un card de all gold sau silver si ii zici nr de contracte - sanse sub 1% sa fie altul :)
ba da au nenorocit astia tot - fac schimbari prea multe in mers si le-a taiat la toti cheful de UT .
nici nu imi mai vine sa joc sau sa fac trading . ti-e si frica sa iei un jucator ca iti scade la jumatate dupa 3 zile la cum modifica astia numai in jos preturile . ti se si ia de ei
Cu disparitia club name-ului este liber la speculatii. Inainte iti dadeai seama ca este pagina intreaga de la acelasi club si cautai sa mai vezi si de la alte cluburi preturile. Acum...
exact..nu stiu ce tot incearca astia..am spus-o si repet...conceptul de market in F.UT trebuie regandit total...