Cel puţin ai câştigat :)
Printable View
Cel puţin ai câştigat :)
pai din cate spune el e foarte clar ca a batut si nu a primit nimic. insa nu specifica daca a castigat la penalty...in acest caz este foarte probabil sa nu primeasca nimic
atunci se explica totul :) data viitoare sa lasi adversarul sa castige ;)
Care e ideea totusi cu penalty-urile?
e un bug, tu ai castigat cupa, el a castigat premiul ;)
---------- Post added 24-03-2015 at 16:49 ----------
eu am mai postat odata aici despre acest bug
sa lasi adversarul sa castige la Penalty ! da suna ciudat insa problema asta o au de cativa ani :))))
Orice meci castigat la penalty in timpul turneului este castigator si te trece in faza urmatoare, in schimb in finala daca ajungi la penalty...lasa oponentul sa castige! trage pe langa poarta, nu apara nimic...etc si ai sa vezi ca primesti premiul :)
Ce mizerie ordinara de joc... mersi de sfaturi oricum.
Tocmai am dat un 7-2 din 10 suturi pe poarta..nu inteleg cum...
Am si eu o intrebare. Trebuie sa fi ON ca sa participi la Giveway-ul facut de EA ?
Nu , doar sa joci un meci in turneul online .
Nu vrea careva un IF Gibbs? :))
Iar petarde in pack-ul de azi
Sunt cel mai mare norocos...Eram in finala online min 85 , 2-1 pt mine si cadere de tensiune , restart consola si DNF [emoji2]
in packul de azi numai jucatori de 60 si 70 , e bataie de joc efectiva - te bucuri ca iti da ceva si sunt numai rebuturi de quick sell chiar si pe 0 .
O bataie de joc a EA efectiv - ieri la fel sa iei 12 jucatori rare si toti sa fie de 75 si 76 .. ce mai e de zis ? controleaza pack-urile de rup .
trangerea aia cu cei 6.000 de IF cand ese in ce data ? are cnv idee ?
m am saturat de mizeria asta..dar o joc in continuare..ce sa fac..penalty la contra clara..ratare in.min 90 cu poarta toata in fata sut pe langa..frustrari inzadar..e doar un joc..mizerabil..dar un simplu joc
Am vreo 800 de meciuri la activ în fifa 15 toate pe același stadion, BC Place Stadium, pt ca nu îmi place sa joc pe ploaie iar stadionul este acoperit și nu ar trebui sa ploaie. Surpriza, azi am jucat acasă pe ploaie.
Nu au tras acoperisul
Eu joc numai acasă, foarte rar în deplasare, aveţi idee de ce ?