exact... diseara arunc cu toti banii pe Ibracadabra, o sa-l testez si intr-un Hybrid pe pozitie de ST si in alt hybrid pe CAM...sa vedem care pe care.
Printable View
exact... diseara arunc cu toti banii pe Ibracadabra, o sa-l testez si intr-un Hybrid pe pozitie de ST si in alt hybrid pe CAM...sa vedem care pe care.
UT fără trading?, mai bine te apuci de seasons.
Sau poate Îți plac ibarbo, doumbia, sterling și restul. Dacă vrei sa joci UT cu echipa buna nu poti fara sa faci trading.
Adibose Nu face prostia asta , te rog .
Ibra e doar ST.. nimic altceva...in 4-3-3 ai nevoie de crossing si automat de e att masiv
primul efect si nici nu a inceput nebunia pachetelor : pagini pline de messi la pret minim - acum 2 saptamani nici nu il gaseai pe piata la pret maxim .
sper daca tot au inceput sa traga toate preturile in jos sa opereze si reduceri mari de pret la negracii importanti plus messi si ronaldo , nu doar gargara ieftina .
EA ma obliga sa vand tot ce e scump si sa stau cu banii fara sa ii bag in echipa ca ce iei azi peste 3 zile e de 2 ori la ieftin , deci cu aceeasi bani iti permiti 2 jucatori la fel de buni .
primul meu pack..benatia..quick sell..in rest 79 highest rating
---------- Post added 23-03-2015 at 20:04 ----------
la pachetele din store nu e nici o reducere..poate la 10 ani de UT :))
Cum e cu pack-urile gratuite? Se dau doar pe consola?
La mine Torres cel mai bun jucator
Ce ma enerveaza cel mai rau la mizeria adta de scripting e ca joci bine si pierzi stupid..si iti piere tot cheful de fifamasii
stai putin a primit cineva packete gratuite deja ? ca eu nu am primit nici un packet . nici pe consola nici pe webapp tocmai am verificat si nimic .
Nici eu. Cand dau "take me there " imi zice :no packs available...
Eu am primit pe x1
Am primit si eu, l-am deschis pe webapp. Nimic interesant, quick sell cu valoare 0 la tot.
Nici eu. PSN
S-a intamplat sa joc cu nina in cupa..e poveste ce a facut EA -ul din fifa anul asta...ne-a scos pe amandoi din joc :))
nici la mine ..nimic interesant...multe contracte
Eu nu am primit nimic...
Pedro , consumabile + 4k in free pack .
Nici eu nu am primit nimic.
IF Ramsey in free pack .