primu an in care am FIFA pe consola si am o intrebare poate idioata ;))
Cum accesez Web App pentru consola? se poate?:-/
Printable View
primu an in care am FIFA pe consola si am o intrebare poate idioata ;))
Cum accesez Web App pentru consola? se poate?:-/
Am primit un mail de la mediagalaxy astazi.La precomanda Fifa 15 primesc banii inapoi sub forma de voucher.Oferta este valabila intre 18 si 25 septembrie la orice precomanda de fifa.Imi este greu sa cred asa ceva.O sa ii sun maine sa intreb de oferta.
Am primit si eu acest mail. Anunta-ne si pe noi ce afli. :)
Aveți răspunsul aici
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1161559
ce tare..daca joc early access nu am access la web app... dai bani, dar nu beneficiezi de toate optiunile jocului...
---------- Post added 19-09-2014 at 08:47 ----------
vad ca reward-urile de la icneput difera... pe contul principal am primit vreo 4 pachete... pe cel care am jucat vreo 10 meciuri, am primit un pachet, iar pe cel care nu am jucat deloc, am gift zilnic...
Am primit si eu 4 pachete..mi a cazut Luiz Gustavo M'vila asa mai importanti..dupa i am imprumutat pe Cuadrado si Sterling..mi am mai cumparat si vreo 3 4 ..inca nu sunt hotarat pe ce campionat sau nationalitate sa mi fac echipa
---------- Post added 19-09-2014 at 05:51 ----------
O fi tot Anglia la putere..?
Un prieten de al meu vrea să cumpere FIFA 15 digital, el are contul de ultimate la FIFA 14 blocat, nu mai ştie răspunsul la întrebare iar idioţi ăia de la FIFA nu îi da acces deşi a schimbat răspunsul, a stat o ora până a intrat un oficial EA pe chat şi nici ăla nu a ştiut ce să facă.
Vreau să ştiu dacă se resetează contul la fiecare FIFA, s-au rămâne cu el blocat la FIFA 15 ?
primul pack primul bulan, un IF. Vargas GK.
nu e cine stie ce dar inseamna 10k pt start in transfer market :)
De data asta nu cred ca imi voi urma exemplul anilor trecuti sa cumpar jocul la lansare, astept la "prieteni" un pret bun.
e si Reghe in fifa sezonul asta..si e gold :)
---------- Post added 19-09-2014 at 10:18 ----------
nice adi, eu n-am avut noroc..:) singurul gold shiny a fost un fundash cu 38 pace, 75 rating:))... dar l-am luat pe Maxim cu 2100, sa vad ce poate[COLOR="Silver"]
---------- Post added 19-09-2014 at 10:24 ----------
Cai care v-aţi conectat acum pe UT la FIFA 15, va pus să setaţi iar datele s-au s-a conectat direct ?
ce date?
stie cineva cine are user-ul Spartan300d? vad ca are deja 1,5 mil din transferuri....
---------- Post added 19-09-2014 at 11:45 ----------
e roman
trebuie cumparat early acces...4 euro pe luna
pai ea acces am..deci cu el.se poate asta?
da, logic, intri in early, si dai la vault games. si instalezi trial-ul
:)pai trialul l am descarcat dar asta e de 6 ore ..eu ma refeream sal joci permanent mai devreme
---------- Post added 19-09-2014 at 11:23 ----------
apropo.voua va merge web app? ...o sa fie alta aplicatie sau o va inlocui pe cea de Fifa14...