O fi ajuns jocul in magazine?
Printable View
O fi ajuns jocul in magazine?
Am facut eu aseara update pe un galaxy S2 . Merge foarte bine aplicatia!!
LE : tocmai ce am vorbit cu cei de la altex&nemo pt precomanda si mi-au confirmat ca maine dupa ora 12 o sa se livreze . :D
de unde ? de pe google play?
---------- Post added 25-09-2014 at 10:57 ----------
da mi un link cv....
eu nu pot accesa ut pt ca n-am copie activa a jocului...cica
aaa..posibil..maine poate cand se da drumul pe uk va merge...
@nerazzurr Ai aici linkurile pentru webapp:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1164366
nerazzurr : De pe Google Play am facut actualizare .
poate din cauza tarii... cauta apk-ul, poate il gasesti desi nu cred ca a aparut atat de repede
Daca o mai ai pe cea de la 14 ii faci actualizare. Este aceeasi aplicatie actualizata...
Deja incep sa ma enervez.....pai acum nu mi o.mai arata in magazin play pe aia de 14..o am.instalata dar in magaz play nu mai e..pfffffff
---------- Post added 25-09-2014 at 11:30 ----------
o trebui sa astept pana apare maine jocul....
nerazzurr : ce versiune de android ai ? Eu am 4.1.2 si i-am facut actualizare .
4.0.3
Am primit acum sms de la gamestore.hu in care-mi spun ca maine imi va fi livrat jocul ! Stiu ca mai erau persoane care au comandat de la ei, eu am avut si un cod de reducere, dar site.ul lor nu e cine stie ce si nu cred ca mi s-a facut vreo reducere :| .
Companionul de pe iOS are ceva probleme daca nu il resincronizezi prin Force Quit.
in WebbApp ai un numar de coins (cel real) iar pe Companion ai niste...ramasi cine stie cum, probabil de la ultima logare.
Pentru cei care ati reusit sa jucati varianta full: sunt diferente mari fata de demo ? Jocul arata / se misca mai bine ?
Va merge UT pe PS4?:|
Ce servere au si astia~x(
Ma baieti, eu nu pricep ceva. La Fifa 14 in UT mi-am facut o echipa, nu trebuia sa o am in continuare si la Fifa 15? Ambele le-am jucat pe PS4. Unde e logica sa reiau toata nebunia? Clubul mi-a ramas, dar nu mai am niciun jucator si nici banii stransi.
logica? iti spun eu: :mastercard::paypal::visa: ce preferi tu :). asa a fost mereu, trebuie sa o reiei de la inceput, nu se salveaza nimic din UT, doar fifa points.