scuze,poate e tampita intrebarea dar care e diferenta intre fifa 15 si fifa 15 ultimate team?
Printable View
scuze,poate e tampita intrebarea dar care e diferenta intre fifa 15 si fifa 15 ultimate team?
@tronko Ai aici detaliile:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1155589
Fifa 15 normal , ca sa fie un raspuns scurt , au amandoua aceleasi lucruri doar ca UT iti da mai multi bani timp de 40 de saptamani iar fifa normal iti da doar 15 saptamani banii respectivi . Ne-au ametit rau de tot cei de la EA cu asta , dar e acelasi FIFA , deci cel normal e de luat . Succes
Pe Us inca nu a aparut...pfff o mai dura?
Inca 12 min...
super =)))))))))))))))
trial jucati ? ca si eu am access la EA
Ma gandesc sa-l cumpar si eu de pe PS Store US ca l-au bagat baietii la vanzare, vad ca astia de la Altex nu vor sa ne surprinda cu livrari inainte de data oficiala cum se zvonea. :)
Cum as putea cumpara jocu de pe X1 store?
de la gamerland se face livrarea maine pentru PS4
De restul nu stiu dar de asta mi-a fost confirmat ieri: azi dupa-amiaza primesc pachetele si le tot livreaza. Ii la cel mai pic pret pe care l-am gasit : 238 + 17 lei transport
Spor
Cand se da drumul pe uk? 25 sau 26?am vazut mai multe surse de informare..nu stii p cine sa crezi...
Eu tot la ei am comandat, stii sigur ca ajunge maine ? :) Am vazut ca scria ca se fac livrari in ziua lansarii, si ziua lansarii era 26 . Tot in legatura cu site-ul celor de la gamerland, am introdus un cod de reducere, dar nu mi.a calculat alt pret decat cel al jocului + transport. Tu ai primit mail, ceva de la ei ?
unii sunt saraci tare...
Pai si-au transferat visteria de la FIFA14 la 15 fara s-apuce sa joace 15-le.
Cum ar putea face asta?
Am citit pe undeva pe site-ul EA, ca nu pierzi castigurile obtinute in FIFA14 si se transfera pe FIFA15 (folosind acelasi cont origin/psn). Te intreaba inainte de online, ceva de genul. Sper sa nu ma insel, eu d-abia instalez FIFA15. Acum nu stiu daca se referea la coins sau fifa points sau poate la amandoua.
conteaza ca sunt puncte de fifa 14 sau 15? tot atata costa... ;)
Eu unul prefer sa am discul. Nu prea imi plac chestiile digitale. Adica daca pot sa cumpar jocul in varianta fizica, chiar daca e mai scump/trebuie sa astept mai mult, nu e nici o problema. Sunt singurul care prefera asta? :))
Da. Oricum, unele site-uri spun ca nu se poate, eu citisem ca e posibil. :) Vad pe pielea mea imediat.