La Altex pe 26 intra în stoc
Printable View
La Altex pe 26 intra în stoc
Deci sa inteleg ca o sa il primesc doar pe luni de la Altex? O sa trec pe la reprezentanta azi...poate, poate. Daca nu, cred ca il cumpar de la ceilalti.
Cum imi activez in timpul jocului un Custom Tactic ? Mi-am facut un team sheet cum as vrea sa am echipa la inceputul jocului, si vreau sa schimb apoi la alte sheet-uri in timpul meciului...
Ma termina psihic la UT. Singurele level-uri de dificultati sunt world class, legendary, ultimate. N-am castigat niciun meci, nici macar la Single Player Tournament.
Si eu il iau de la gamesline , mi-au spus ca maine ajunge , spre deosebire de Altex care probabil ar face Sambata livrarea .
Prefer sa dau putin mai mult si sa ma joc maine si vineri seara :)
N-am putut rezista... cei de la Altex iar au facut pe prostii.
smart choice ! enjoy !
Deci am jucat si eu putin la UT si e belea daca nu ai jucatori pe viteza nu ai ce face iei gol...doar sa dai de un adversar slab ...pana imi fac bani sa cumpar jucatori iau bataie ca magaru in panta ������
Stiti cumva cand apare aplicatia pt ultimate team pt android?
Asta ? https://play.google.com/store/apps/d...ame.fifa15_row
A sosit pe pc(39 euro)
Guys, cei care aveti jocul, puteti sa verificati daca merg schimbate portile/plasele? Ma enerveaza la culme sa vad cum se indoaie bara aia amarata (de care e prinsa plasa la nivelul ierbii) la orice sut, zici ca e facuta din plastic.....
Adjudecat! Ultimate team ed :D
De unde l-ati luat,cei care spuneti ca-l aveti deja?Si eu am facut comanda la Altex dar tare ma tem ca nu va ajunge pana luni.
Chemestry ul e degeaba se pare...jucator cu 57 ch... 6 suturi si tot atatea goluri. Eu cu 100 ch, 10 suturi si un gol...toate din careu... si 9 nu au prins poarta desi dadeam finesse
Au crescut preturile la jucatori sau doar mi se pare ? (Ultimate Team)
Clar cresc...apar noii jucatori de fifa...
De exemplu..De Gea costa dublu :))
@micul
Cei de la Altex nu stiau pe ce planeta traiesc. Se mirau cum am facut precomanda, ei nu stiau ca se poate face precomanda. M-au intrebat cand apare jocul, si dupa ce le-am zis ca in 26, au zis ca livreaza luni.
Am o intrebare... am inceput o cariera aiurea, nu gasesc nicaieri unde sa sterg salvarile.. se poate?
Salutare tuturor ! Am si eu o nelamurire, aceasta intrebare este adresata in mare pentru cei care deja si-au cumparat FIFA 15.Vreau sa stiu daca anul acesta FIFA 15 a readus in modul SEASON - Guestplay. Vreau sa stiu daca de pe o consola pot juca 2 oameni VS 2 online.Astept raspunsurile voastre, am aici si un screenshoot dar vreau sa imi raspunda cineva care deja a accesat meniul jocului si toate compoentele din el.