Pune un link mai bun ca iti sare lumea in cap ;)
Printable View
ha,in ce sens .. :-/ este vorba despre adaugirile din fifa 15,nu trebuie explicat ceva in prealabil .. ;)
nah,inca unul .. se pare ca va exista un beta in saptamanile urmatoare daaar .. no big surprise,only on xbox one .. :p amanunte HERE
Lumea vrea si câteva cuvinte nu doar linkuri, cel putin adminul mereu ma trage de urechi pt chestia asta :)
PS sub link sa pui "quote"
cred ca numai userii din america de nord si anglia au primit...
deci Beckham nu este intre legendele de anul asta asa cum sperau toti britanicii:)) in schimb ne va intra parul lui Valderrama in ochi :)), dar si cel al lui Roberto Carlos
Beckham chiar mi-ar fi placut,oricum,legendele vor fi tot doar pe xbox sau pe toate platformele?
only on xbox
fifa 15 bundle xbox one without kinect .. confirmed today during microsoft's gamescom conference .. 399€!
Va fi bundle cu Fifa 15 si Forza5...eu deja am.vb cu cateva magazine..o sa ma hotarasc de unde il iau..
schimbari majore la UT nu o sa fie..o sa bage un mod in care sa poti juca cu prietenii un fel de seasons, si faptul ca poti imprumuta jucatorii pt un anumit nr de meciuri. Ce mi se pare ok, este ca poti imprumuta jucatorii cu ajutorul EASFC currency...
---------- Post added 13-08-2014 at 13:49 ----------
Cupele europene vor fi tot sub licenta PES
---------- Post added 13-08-2014 at 14:01 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=WPnm_Dwmy-g
Mi se pare o idee buna imprumutul de jucatori pentru cateva meciuri in UT. Macar acum am inteles care era faza la "FIFA 15 Ultimate Team Edition" cu Lionel Messi doar pentru 5 meciuri.
este, dar banuiesc ca pentru ibra sau CR7 tot vor trebui ceva coins...peste 200k
Din cate am inteles preturile vor fi mici, singura problema insa va fi ca poti imprumuta un jucator o singura data. Daca l-ai luat pe Ibra de exemplu, nu il mai poti imprumuta niciodata. De asemenea, cu cat ratingul unui jucator este mai mare, cu atat mai putine meciuri il vei putea imprumuta.
Batietii de la sport.ro par foarte incantati de noul trailer :))
FIFA 15 va fi mai REAL ca niciodata! Ultimul trailer anunta 50 de schimbari! Capitolul la care au luat totul de la zero VIDEO - www.sport.ro
50 de animatii noi = 50 de schimbari
finally,big improvements on GK's .. dupa ani buni,primul sau ultimul jucator(depinde cum interpretezi) din echipa va avea un cuvant important de spus .. EA =;
Mi se pare o idee buna aia ca nu poti avea jucatori duplicati. La FIFA14 m-au innebunit pachetele cu jucatori pe care deja ii aveam, mai ales in WC Mode unde nu exista Transfer Market si infuzia de jucatori vine exclusiv din pachete castigate sau cumparate si nu poti vinde/cumpara. In fiecare pachet 2-3 jucatori erau duplicate. Sper ca la asta se refereau cand au zis ca nu vor mai fi duplicate. Avand in vedere ca sansele sa-l tragi pe Messi, Ibra, Ronaldo sunt destul de mici, cred ca si duplicatele la jucatorii astia erau greu de gasit. Ma repet, faza cu duplicate la WC Mode din UT mi se pare de porc rau de tot fara un market pentru jucatori.