larry, intrebasem ceva mai sus
Printable View
larry, intrebasem ceva mai sus
peste un anumit nivel intr-adevar doar pachetele raman .
de curiozitate ce fel de pachete ? jumbo de 15.000 ? sau cele normale de 7.500 , diferenta fiind 7 rare vs 3 rare , dar dublu pret ?
visul meu la UT acum e sa il iau pe Di Maria :)
alea de 15k mi se par cele mai mizerabile pachete :))..pt mine cele mai ok de cand joc au fost cele de 50k si cele de 100k... Sezonul asta nu am cumparat nici un pack... Am ajuns in sfarsit in Div 2, am castigat titlul in 3, dar fara sa-mi dau seama..pt ca interfata grafica in momentul in care eram intrat in online season imi arata cu 3 puncte mai putin :)...
stai putin .. ce pachete de 50.000 si de 100.000 ? exista ?
Da , o sa apara cat de curand .
pai si ce contin mai exact ? si cand apar - hai nu fi zgarcit in detalii ca o sa ai ghinion cu bale al tau daca esti :P
alea de 50k, contin 12 jucatori, toti rare, iar cele de 100k, contin 24, toti rare
nu se stie...mai incolo oricum, decembrie..cred ca priemele de 100k o sa apara cand apare si TOTY..sau, de Craciun..cine stie
Partea nasoala e ca trebuie sa iti vinzi echipa ca sa iei unul :)) Sau ma rog eu o sa fiu sigur nepregatit
ah bro , tu te referi la " sombrero " schema lu' Ronaldinho de a da mingea peste jucatori , aia o faci din analog si o gasesti la Skills , eu credeam ca te referi la faptul ca nu interceptezi mingea .
- ca sa respingi mingea la corner spamezi cerc(SUT) si la mijlocul terenului x(pasa) spre un jucator la o distanta medie , nu apropiata sau prea indepartata.
---------- Post added 03-11-2014 at 20:01 ----------
TIPS&TRICKS
https://www.youtube.com/watch?v=0FI6N8kqj_o
Voi cum credeti ca e mai bine sa folosim chemistry styles ? Punem chemistry styles pentru atributele mai slabe ale jucatorilor sau pentru acele atribute care au deja valori bune ?
Depinde de jucători/post. Eu la atacanți prefer Hunter iar la fundași Shadow.
Unii spun ca nu merita sa bagi un chemistry style unui jucator pentru a-i creste shooting-ul de exemplu daca acesta are la shooting 73. Daca are 90 la pace, unii spun ca e mai bine sa bagi chemistry styles tot cu pace.
Tocmai ce am jucat o serie de 3 meciuri, in 2 dintre ele am avut un lag ingrozitor, se misca in frame-uri, n-aveam cum sa joc pur si simplu. Cu toate astea, adversarul reusea faze bune, oare el nu avea acelasi lag ?